HITTA DE PERFEKTA VATTENGLASEN

Loading...
HITTA DE PERFEKTA VATTENGLASEN

När du har bjudit in gäster på en trevlig middag och den goda flaskan med rött vin står på bordet med några fina rödvinsglas, är det också ganska vanligt att servera vatten till vinet. Det kan göras på många olika sätt, beroende på vem du är som person och vilken typ av fest du ska ha.

Men om du har slagit på stort och polerat de finaste vinglasen du har, är det extra trevligt att duka bordet med några fina vattenglas, som matchar stilen.   

I det här inlägget vill vi introducera dig för ett par exempel på vattenglas som passar alla smaker, och i olika prisklasser.

På så sätt kan du få en uppdatering om vilka läckra produkter som finns på marknaden och samtidigt få en god dos inspiration till vilka vattenglas du kan köpa.

 

VATTENGLAS I KRISTALL

Den första genren vi ska presentera för dig är kristallglas. Dessa storslagna, dekorerade glas är en upplevelse i sig själva och kan bidra till en exklusiv dukning.

Det är inte heller ovanligt att använda dina whiskyglas i kristall för att servera vatten, eftersom de vackra graveringarna i glasen är vackra att se på och passar perfekt till ett väldukat bord.

Nedan visar vi dig två olika kristallglas som du kan använda som inspiration när du ska på jakt efter ditt nästa vattenglas.

 

BACCI KRISTALLGLAS FRÅN URBAN BAR

Det första glaset i serien är det här vackra vattenglaset från Urban Bar. Här får du verkligen valuta för pengarna. Designen är enormt elegant och ger den törstiga gästen lust att ta en klunk vatten. Glaset har en stjälk och många andra egenskaper som kan jämföras med t.ex. ett vinglas.

Förutom den vackra designen har det här glaset några tekniska egenskaper som du verkligen kan få glädje av.

Materialet i kristall gör glaset extra motståndskraftigt mot stötar och är dessutom väldigt genomskinligt, så att innehållet också kan njutas med ögonen.

Som en extra bonus är glaset diskmaskinsäkert, vilket innebär att du inte behöver diska för hand.

 

 

PALAIS VATTENGLAS FRÅN NACHTMANN

Från det eleganta Bacci-glaset, som är ett klart kristallglas, ändrar vi nu stilen till ett graverat vattenglas. Här vill vi lyfta fram detta vackra vattenglas från glastillverkaren Nachtmann.

Det vackra mönstret som är ingraverat i glaset är både enormt inbjudande för att servera vatten i, men du kan också servera andra typer av drycker i det. Allt från läckra drinkar till färska smoothies kan serveras i det här glaset.

På så sätt får du ett vattenglas av fin kvalitet som även fyller andra funktioner och alltid framhäver de vackra nyanserna i de drycker som du serverar i glaset.

 

 

VATTENGLAS TILL VINGLASEN

Vi har också vattenglas som passar perfekt till vinglasen. Vattenglasen som vi nu kommer att presentera för dig tillverkas i en hel glasserie, så om du redan har ett vinglas, eller funderar på att köpa det, rekommenderar vi starkt att du också köper det matchande vattenglaset.

På så sätt har du alla kort på handen när du vill duka ett vackert bord som kommer att få dina gäster att häpna.

Genom att ha matchande glas skapar du en helt annan nivå av perfektion och skapar ett stabilt fundament för en fantastisk feststämning. Så varför inte skämma bort dina gäster med vackra glas när de ändå ska skämmas bort med gott vin och god mat.

Nedan kommer vi att visa dig två olika typer av vattenglas, som har skapats i förbindelse med en glasserie, och därför är idealiska att köpa tillsammans med vinglasen.

 

Stem Zero glas från Nude

Vi har tagit fram ett av våra absoluta favoritvattenglas, som ligger i den höga änden av skalan. Stem Zero glasset fra Nude präglas av en imponerande lätthet.

Nude har utvecklat en speciell teknik som ger vackra och robusta kristallglas med en viktlös design.

Du kan inte se på glaset utan att bli törstig, och dess ikoniska päronform passar perfekt ihop med vinglasen från Stem Zero Nude.

Glaset rymmer 450 ml, vilket är en lagom mängd. Glaset är helt klart och tillverkat av ett kristallmaterial som är ultralätt.

Dessutom kan du sätta glaset i diskmaskinen, men vi rekommenderar att du diskar det för hand.

 

UNIKA VATTENGLAS FRÅN LADY DIAMOND

Vi avslutar baletten med detta fantastiska glas från Lady Diamond.

Designen i sig är ganska unik, och här ligger fokus på exklusivitet, pampighet och modet att sticka ut från mängden.

Ljuset som lyser genom glaset, om du dricker ur det på en solig dag, är glamoröst och får glaset att påminna om en diamant.

Oavsett om du dricker vatten eller en läcker drink i det här glaset får du en extraordinär upplevelse.

I serien med Lady Diamond glas finns även glas till vitt och rött vin, som passar perfekt till det här vattenglaset.

 

Nu har du fått fyra spännande bud på hur ditt nästa vattenglas kan se ut. Du kan söka inspiration till fler typer av glas i vårt stora sortiment.

 



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna