Whiskyglas - Classical whiskyglas som passar utsökt whiskey →

Whiskyglas i vackra varianterNår du tjänar whiskey för dina gäster, är det viktigt att de får den bästa upplevelsen. För att skapa det, det behövs en bra whiskey och naturligtvis bra whiskyglas. Vi har samlat ett stort urval på denna sida, så kan du enkelt välja din favorit glas. Du kommer att hitta några av de mest kända varumärken, liksom den officiella provsmakning glas som används för whiskyprovningar i vårt sortiment. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. 41%
  SALE
  Urban Whiskyglas - 6 stk. UB4176
  Urban Whiskyglas - 6 stk.
  Special Price 426,00 kr Regular Price 722,00 kr
 2. 25%
  SALE
  Tulipanglas Stölzle Lausitz - 190 ml 2116-2
  Tulipanglas Stölzle Lausitz - 190 ml
  Special Price 70,00 kr Regular Price 93,00 kr
 3. Highball Glas Aspen - 309ml 3040
  Highball Glas Aspen - 309ml
 4. 13%
  SALE
  RCR Chic Hi Ball 520ml - 6stk. GLAS0617
  RCR Chic Hi Ball 520ml - 6stk.
  Special Price 497,00 kr Regular Price 568,00 kr
 5. Whisky Rocker Glas 2 pk Vinology BS/WR2
  Whisky Rocker Glas 2 pk Vinology
  198,00 kr
 6. 29%
  SALE
  Whiskeyglas 28cl - Urban bar SB1019
  Whiskeyglas 28cl - Urban bar
  Special Price 50,00 kr Regular Price 70,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Den officiella whiskeyglasDet officiella glas som används för whisky tävlingar är en Glencairn glas. Egentligen är det enda glaset godkännas av Scotch Whisky Association. Glaset har utvecklats i nära samarbete mellan de fem olika huvud blandare från Skottland. De har alla bidragit till att skapa den perfekta glas som kan ge whiskey de bästa förutsättningarna för att dömas korrekt. Målet var att skapa ett glas där färgen kommer stort uttryck och samtidigt behåller dofter. Glaset bildades 2001 och har en bra storlek, så det är möjligt våg sin whisky runt. Glaset har klassiska tulpan form och är stemless. Den har snarare en tjock bas och det ger en bra känsla och ett bra grepp om glaset. Servrar du whisky för gäster som är vana att smaka whisky, då är det definitivt en bra upplevelse med dessa glasögon. Whiskyglas stilikon om Glencairn i mångas ögon, är den officiella glas whisky, då andra glas vunnit också betydande mark på marknaden. Över hela världen används också retvæggede och glashållare. Den retvæggede glaset normalt utföras med olika mönster på sidan. Det ger en verklig magnifik färg i glaset, men då håller det inte så bra på dofter och smaker i whiskyn. Tumlare är en annan typ av glas utan stjälk. De är ofta nästan helt platt botten, men kan också ha formen av botten av en snurra. Denna form tillåter dem att alltid lutas något åt ​​sidan när du står på ett bord. Båda typerna är mycket populära och de är speciellt att föredra om whisky ska serveras med en stor isbit. I kontrast, dessa glas Clencairn en stor öppning. Den retvæggede glas har blivit en stilikon genom olika filmer.
whiskey Glass priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa whiskey Glass hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna