RCR

Om man vill dricka från några glas som både är snygga och extra hållbara bör man överväga att köpa glas gjorda av materialet RCR-glas. Detta är ett kristallmaterial som vi säljer här på Barlife. Läs mer här 

Loading...
Filter

RCR-glas: Eleganta och hållbara kristallglas för alla tillfällen

RCR-glas är en populär typ av kristallglas som är kända för sin eleganta design och höga kvalitet. Dessa glas är tillverkade av kristall, vilket är ett glasmaterial som innehåller minst 24% blyoxid. Kristallen är ett mjukt men ändå hållbart material som ger glaset en högre brytningsindex och en mer glänsande yta än vanligt glas.

RCR-glas är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och bristningar. Detta beror på kristallens höga kvalitet och styrka, vilket gör det möjligt för glasen att klara av frekvent användning och upprepade diskningar i diskmaskinen. Dessutom är RCR-glas lätta att rengöra och kan tvättas i diskmaskinen utan att förlora sin glans och skönhet.

RCR-glas finns i olika stilar och design, inklusive klassiska, moderna och romantiska. Varje stil har sin egen unika appeal och kan användas i olika situationer. De klassiska glasen kan vara perfekta för formella middagar, medan de mer moderna glasen kan vara lämpliga för mer avslappnade tillställningar. De romantiska glasen har en mer förfinad och elegant stil som passar perfekt för romantiska middagar eller bröllop.

En av de största fördelarna med RCR-glas är deras mångsidighet. De kan användas för att servera olika typer av drycker som vin, champagne, whisky, bourbon och cognac. Glasen är också lämpliga för att servera cocktails och andra drycker som kräver ett elegant och vackert glas.

RCR-glass er populære både i private hjem og på restauranter. Mange fine spisesteder bruker RCR-glass til vinmenyene sine og serverer drikkevarene sine i vakre og elegante glass. Dette gir en luksuriøs og sofistikert følelse til ethvert spiserom.

Selv om RCR-glass er en mer luksuriøs og sofistikert type glass, er de fortsatt tilgjengelige for et bredt utvalg av priser. Dette gjør dem tilgjengelige for både private hjem og profesjonelle restauranter. De er også et populært valg for bryllupsgaver, bursdagsgaver og andre spesielle anledninger.

I alt er RCR-glass en vakker og stilfull type krystallglass, kjent for sin høye kvalitet og allsidighet. De er en populær favoritt blant mange som ønsker å legge til en elegant og luksuriøs touch til hjemmet eller spisestedet sitt.

RCR glass på stett

RCR-glass på stett er en populær type krystallglass, som er perfekte for å servere vin og champagne ved formelle begivenheter og spesielle anledninger. Disse elegante glassene er laget av krystall, som er et glassmateriale som inneholder minst 24% blyoksid, noe som gir glasset en høyere brytningsindeks og en mer glansfull overflate enn vanlig glass.

Her finner du et stort utvalg av RCR-glass på stett i forskjellige størrelser og design. Her er noen eksempler på noen av de populære RCR-glassene på stett:

RCR Opera Champagneflöjt - Denna champagneflöjt har en smal stjälk och en vacker böjd form, vilket gör den perfekt för att servera mousserande viner och champagne. Glaset har en kapacitet på 210 ml och passar både till vardags och till mer formella tillfällen.

RCR Invinio Grappa 8 cl 6stk. - RCR Invino Grappa Glas är ett vackert och elegant smakglas som är perfekt för att njuta av grappa och andra liknande likörer. Glaset är tillverkat av kristall och har en kapacitet på 8 cl, vilket gör det idealiskt för att servera mindre mängder drycker.

RCR Oasis Champagne - Champagneglasen är tillverkade av kristallglas och har en kapacitet på 15 cl. Glasen har en smal stjälk och en vacker böjd form som gör dem lätta att hålla och njuta av. De är också lätta att rengöra och kan diskas i diskmaskin utan att förlora sin glans.

Champagneglas Tattoo är en vacker och elegant förpackning med 6 champagneglas som är perfekta för att servera mousserande viner och champagne vid speciella tillfällen. Dessa champagneglas är tillverkade av kristallglas och har en kapacitet på 268 ml, vilket gör dem lämpliga för att servera större mängder champagne.

Oavsett om du letar efter champagneflöjt, rödvinsglas, vitvinsglas eller vattenglas finns det massor av RCR-glas på stilk att välja mellan på BarLife.dk. Dessa glas är perfekta för att lägga till en touch av elegans och sofistikering till vilket evenemang som helst, och de kommer säkert att imponera på dina gäster.

Så om du vill uppgradera din glasbestickning till nästa speciella tillfälle, ta en titt på det stora utbudet av RCR-glas på BarLife.dk. Du kommer definitivt att hitta ett glas som passar perfekt för dina behov och din budget.

RCR dricksglas

RCR Dricksglas är en kategori av kristallglas som är kända för sin höga kvalitet och eleganta design. Dessa glas är perfekta för att servera olika typer av drycker, från vin och champagne till cocktails och andra drycker.

RCR är en italiensk glastillverkare som har fått erkännande för sina lyxiga kristallglas. RCR Dricksglas är en del av RCRs sortiment av vackra och eleganta glas.

RCR Alkemist Tumbler är en vacker och elegant förpackning med 6 tumblerglas, perfekta för servering av olika drycker som whisky, cognac och andra spritdrycker. Dessa glas är tillverkade av kristallglas och har en kapacitet på 340 ml, vilket gör dem lämpliga för att servera större mängder av dina favoritdrycker.

RCR Invino White Wine Glass är ett vitt vinsglas från Invino-serien, något mindre i storlek än det röda vinglaset och lämpligt för servering av vita viner och andra lätta drycker. Glaset har en kapacitet på 340 ml.

RCR Fusion Water Glass är ett vattenglas med en enkel men elegant form som är perfekt för servering av vatten, juice och andra drycker. Glaset har en höjd på 20 cm och en kapacitet på 280 ml, vilket gör det lämpligt för att servera mindre mängder drycker.

RCR Tattoo Longdrink Glas har en slank stjälk och en robust form som gör dem lätta att hålla och dricka ur. De är också dekorerade med en vacker tatueringsmotiv som ger dem en unik och elegant design. Dessa glas är perfekta för att lägga till en touch av elegans och lyx till vilket evenemang som helst, och de kommer definitivt att imponera på dina gäster.

RCR Dobbelt Old Fashioned Glas har en robust och solid form som gör dem enkla att hålla och njuta av. Glasen är också dekorerade med en vacker och enkel form som ger dem en unik och stilfull appeal. Dessa glas är perfekta för formella evenemang som middagar och fester, men kan också användas för avslappnade tillställningar och daglig användning.

Förutom de nämnda glasen finns det också andra RCR-dricksglas, såsom whiskyglas, cognacglas och champagneflöjter. Dessa glas är populära bland restauranger, barer och hotell som vill ge sina gäster en extraordinär upplevelse med lyxiga och eleganta glas.

RCR karaffer

RCR karaffer är en samling av vackra och eleganta karaffer från den italienska glasproducenten RCR. Dessa karaffer är tillverkade av högkvalitativt kristallglas och är perfekta för servering av vin, whisky, cognac, likör och andra drycker.

Du kan hitta ett stort utbud av RCR-karaffer i olika storlekar och designer som passar alla smaker och tillfällen. Karafferna är populära bland restauranger, barer och hotell som vill ge sina gäster en extraordinär upplevelse.

Förutom de nämnda karafferna finns det också andra RCR karaffer, såsom cognackaraffer och vinkaraffer med en mer modern form. Dessa karaffer är perfekta för att lägga till en touch av elegans och lyx till alla evenemang och kommer säkert att imponera på dina gäster.

RCR Combo Whisky Set är ett populärt val på BarLife.dk och är idealiskt för både formella och informella tillställningar. Glasen har en kapacitet på 320 ml och karaffen har en kapacitet på 700 ml, vilket gör dem lämpliga för servering av större mängder av dina favoritdrycker.

RCR Timeless Decanter är en vacker och elegant karaff som är perfekt för att servera vin, whisky eller andra drycker. Karaffen är tillverkad av högkvalitativt kristallglas och har en klassisk och tidlös design som passar alla stilar och smaker.

RCR Oasis Decanter har en kapacitet på 85 cl och har en kvadratisk form med en slank hals och en bred botten, vilket gör det lätt att hälla och placera karaffen på ett bord. Karaffens design är inspirerad av naturens skönhet och är utsmyckad med vackra och eleganta linjer som ger karaffen en unik och stilfull look.

Förutom de nämnda karafferna finns det också andra RCR-karaffer, såsom cognackaraffer och vinkaraffer med en mer modern form. Dessa karaffer är perfekta för att lägga till en touch av elegans och lyx till alla evenemang och kommer säkert att imponera på dina gäster.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna