Drycker Recept - Cocktail Böcker med läckra drinkar ✓

Hitta de bästa drinkrecept alla har varit i en situation där du måste göra en drink, och minns inte vilka ingredienser du behöver.

Med rätt cocktail bok, kommer du aldrig att få i denna situation. På Barlife har vi ett stort urval av böcker som kan bidra till din inre bartender framåt. Det finns allt från böcker med klassiska cocktails och böcker som experimenterar mer med ingredienserna. Läs mer om böckerna och utrustning som används här

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. 100 Cocktail Recept 10253BM by BARLIFE color Svart
    100 Cocktail Recept
    59,00 SEK
Sätt stigande sortering

Drycker Recept för din favoritdrink

Verkliga bartenders behöver inte använda recept varje gång de behöver för att göra drinkar. Precis som alla andra, började de någonstans, och det har troligen letat i olika böcker med cocktails recept. Här kan du bli en mästare i att göra Gin och Tonic genom att ha en receptbok som behandlar detta för att hitta sin favoritcocktail, finns det bara två alternativ och att lära sig dessa, det finns bara en. För att hitta sin favoritcocktail, kan du besöka en hel del barer och trial and error. Alla har försökt att få serveras en läcker drink på en bar, och även om du be om receptet, så det glöms bort nästa dag. Det andra alternativet är att köpa en cocktail bok och trial and error. Fördelen med böcker är att du kan markera sina favoriter, och har alltid dina drycker recept till hands. Med en cocktail bok till hands, du är alltid noga med att servera läckra drinkar för dina gäster, även om du har glömt receptet i farten.

Experimentera med din cocktails

Det första du bör göra om du vill vara en bra bartender är att se till att du har bemästrat en bra bas för cocktails och drinkar. Det finns en mängd olika klassiska cocktails som vill sitta på ryggen. När du har bemästrat de olika smaker som olika ingredienser och alkohol ger, kan du börja experimentera. Ett bra sätt är att börja göra sin egen lilla twist på klassiska cocktails recept. För att du kan välja att ha en bok med cocktailrecept som är mer experimentellt. Det är alltid bra att utöka dess smak horisonter med olika typer av alkohol och garnering. Vem skulle inte vilja överraska gästerna med cocktails, de har inte smakat förut, och sitter i garderoben. Övning ger färdighet, men för att man inte ska börja om från början, är det smart att använda en bok med drinkrecept.

Skapa din perfekta gave

Har en inre bartender det måste finnas, då är det en bra idé att ha köpt några olika böcker med cocktails recept. Det bidrar till att skapa en bra bas för sina färdigheter bakom baren. Likaså är en cocktail bok en perfekt present till honom eller henne, som älskar att tjäna goda drinkar för sina gäster. Är det en nybörjare, även behöver något bar utrustning för att komma igång, kan du kombinera en god cocktail bok med en barudstyrssæt.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna