Champagne Glass | Stort urval | Handla online här »

Hitta den perfekta champagneglasTil festliga tillfällen, som aperitif eller med skaldjur champagne rätt val. När ska man dricka champagne, är det nödvändigt att ha precis rätt glas. Vi har samlat ett stort urval av champagneglas från översta hyllan. Du kommer att hitta de bästa märkena av högsta kvalitet och en stor mängd olika utföranden. För att hitta den perfekta glaset, kan du se våra sortiment igenom och läsa mer om valet här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Anton Studio champagneglas(U) 17144
  Anton Studio champagneglas(U)
  391,00 kr
 2. Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk. 5002553
  Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk.
  282,00 kr
 3. Serveringsbakke til champagneglas 16812
  Serveringsbakke til champagneglas
  710,00 kr
 4. Champagneglas Fortius 20 cl - Libbey 12 stk. 19092220
  Champagneglas Fortius 20 cl - Libbey 12 stk.
  468,00 kr
 5. Champagneglas Sublym 21 cl. - Chef & Sommelier 6 stk. 5002560
  Champagneglas Sublym 21 cl. - Chef & Sommelier 6 stk.
 6. Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk) 2043
  Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk)
  411,00 kr
 7. Champagneglas Vinea Stölzle Lausitz - 210ml (6stk) 2140
  Champagneglas Vinea Stölzle Lausitz - 210ml (6stk)
  326,00 kr
 8. MACARON Champagneglas Flute 30cl (6stk) L9348
  MACARON Champagneglas Flute 30cl (6stk)
  497,00 kr
 9. REVEAL'UP Champagneglas 21cl (6stk) J8907
  REVEAL'UP Champagneglas 21cl (6stk)
  525,00 kr
 10. Champagneglas Noblesse Nachtmann - 160ml 6629G
  Champagneglas Noblesse Nachtmann - 160ml
  107,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Champagneglas i vackra mönster ofta handlar det om att ha en exklusiv och design på sin champagneglas. Det är kopplat med champagne exklusiva AG: s trovärdighet. Glas för champagne finns främst i tre olika utföranden. Det finns naturligtvis en hel del andra smaker, men de har sitt ursprung i dessa tre mönster. Flöjt, tulpan och coupe. Flöjt glas är helt rätt i sin glasvägg. Den går från smal nedtill lite bredare upptill. Det är inom krökning av glaset. Tulip form är med en liten krökning på glaset. Öppningen är inte så stor och det faktiskt gör glaset håller bättre på koldioxiden i champagne. Den sista formen är coupe. Coupe är den mest festliga variant, och det går tillbaka till 40-talet och 50-talet. Det har stor öppning och en ytlig skål. Därför kallas dessa glasögon även för champagne skålar. De kan också användas för martini eller margarita. Champagneglas från de bästa tillverkarna champagneglas måste ha en exklusiv, men lika viktigt är att kvaliteten på själva glaset är top notch. En är kvar med en rabatt i ena handen och en dyr en i den andra, kan alla känna skillnaden i kvalitet. Av den anledningen har vi fokuserat på alla våra glas i mixen, måste ha en hög kvalitet. Vi har naturligtvis också plast champagne fest, men de måste i första hand användas en gång. De är idealiska för en trädgård arrangemang där det bara att njuta ett enda glas eller två. Spiegelau, RCR och Luigi Bormioli Alla märken som är kända för att göra hög kvalitet glas. Utformningen av glasen hittar du på denna sida varierar, och som beskrivs ovan, är det framför allt en fråga om smak. Endast riktiga finsmakare kommer att kunna smak och lukt en skillnad mellan champagne berusade från olika glas. Classic Spiegelau champagneglasDet är allmänt känt att Spiegelau make glas i mycket hög kvalitet. Detta omfattar allt från vinglas dekantrar glas. Spiegelau champagneglas är inget undantag. De erbjuder flera olika serier, främst härrör från tulpan och flöjt design. De har en klassiskt snitt och med Spiegelau champagneglas, är du säker på att ha glas i många år. Förutom glasögonen från Spiegelau Luigi Bormioli också känd för hållbarhet och tilltalande design. Serien från Luigi Bormioli är något mer vågad i uttrycket, och de gör champagne skålar, men det finns också mer klassiska serier. Incanto glas är ett klart bevis av blandningen mellan den klassiska, och en mer vågad uttryck. Glaset är en korsning mellan flöjt och tulpan, och har en stor vridning i botten av röret. Ser helt annan design är champagneglas kan vara för dig.
champagne Glass priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa champagne Glass hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna