Använda halm metall som ett alternativ till den traditionella plast

Bli med på en av de store trendene i tiden og invester i metall sugerør. Metallsugerør har virkelig blitt populære de siste årene, og i tillegg til å være stilige og innovative, er de også utrolig praktiske - alt dette mens de sparer både deg og miljøet for skadelige kjemikalier. Les mer her.
Loading...
Sätt stigande sortering
Sätt stigande sortering

METALLSUGRÖR GÖR EN SKILLNAD

Det är mycket populärt med metallsugrör. Det beror på att de kan ge en industriell och samtidigt exklusiv känsla. Metallsugrör kan användas om och om igen, vilket är bra om du kanske ska servera många cocktails hemma. Efter användning sätts de helt enkelt i diskmaskinen och är redo att användas igen. Utöver att spara pengar genom att slippa investera i nya plastpinnar hela tiden, gör du också något riktigt bra för miljön.

 

MILJÖ OCH METALL

En av de stora orsakerna till global uppvärmning är hur vi behandlar vårt plastavfall. Genom att investera i ett metallrör säger du nej till en plastindustri som har svårt att återvinna och återanvända plast.

Metallsugrör är lätta att tvätta och kan användas om och om igen. Gör dig själv och miljön en tjänst och investera i metallsugrör.

 

5 bra skäl att skaffa metallsugrör

Kanske känner du redan till den typ av metallsugrör med sked som särskilt används när man dricker varm choklad och liknande varma drycker.

Men det är inte bara för varma drycker som metallsugröret är användbart. Du kan använda dessa sugrör till cocktails, läsk eller de aktiviteter som du normalt skulle använda plastpinnar till.

Det finns faktiskt en hel del bra argument för varför du med fördel kan byta ut de vanliga plastpinnarna mot metallsugrör.

 

1. Miljöskäl

Det första goda skälet till varför du bör överväga att byta engångspinnarna mot återanvändbara metallsugrör är helt enkelt av miljöskäl.

Normalt är sugrör en produkt vi använder en gång och sedan slänger bort. Problemet är den stora plastutsläppet som skadar våra hav, våra marker och vårt djurliv.

Även om vi naturligtvis gör stora ansträngningar för att återvinna vår plast genom noggrann avfallssortering, så är en plastföremål som ett oskyldigt sugrör en av de stora syndarna. Och i grund och botten tjänar sugröret ett syfte som de flesta egentligen skulle kunna vara utan.

Av den anledningen rekommenderar vi starkt att du skaffar dig ett återanvändbart metallsugrör.

 

2. Metallsugrör är det bästa alternativet

Det finns även andra återanvändbara sugrör än de i metall. Till exempel kan du köpa sugrör i bambu eller glas, vilket också kan vara en bra lösning.

Köper du till exempel ett sugrör i glas, finns det naturligtvis en risk att de kan tappas och gå sönder. Den risken har du inte med metallsugrör.

Dessutom är metallsugrör betydligt lättare att rengöra än sugrör av bambu, vilket gör det mycket fördelaktigt att skaffa metallsugrör.

 

3. De är skapade för drycker

Förutom alla miljöskäl är metallsugrör faktiskt skapade för sitt syfte; nämligen drycker och cocktails. De bidrar till att ge en extra exklusiv känsla, vilket bara gör en läcker drink ännu mer aptitlig.

Metallsugrör kan också fås i olika dekorativa nyanser, som till exempel ett metallsugrör i guld, koppar eller regnbågsfärger. Många av dessa sugrör har även den naturliga böjen som gör din drink exotisk och lätt att dricka.

 

4. Återanvändbarhet

Vi har redan berört metallsugrörens återanvändbarhet, men det är verkligen en av de stora "no brainers" när du skaffar dem för hemmet eller baren. Du kan använda dem om och om igen, vilket är mycket värdefullt både för dig personligen och för klimatet.

 

5. Lätt att rengöra

Det fantastiska med metallrör är att du bara kan sätta dem i diskmaskinen, och sedan är de rena. Om du vill vara extra noggrann med rengöringen av rören kan du också köpa kompletta paket som inkluderar en rengöringsborste, som till exempel detta kompletta sugrörspaket. På så sätt säkerställer du bästa hygien när du använder rören och är samtidigt garanterad att dina sugrör håller i många år.

 

Metallsugrör är inte för alla

Även om metallsugrör har många fördelar vill vi ändå reservera oss rätten att säga att de inte är lämpliga för alla. Tyvärr har det genom åren inträffat olyckor i samband med användningen av metallsugrör.

Det är viktigt att komma ihåg att den här typen av sugrör kan orsaka skada om man av någon anledning välter med glaset i handen. Och det har tyvärr inträffat allvarliga fall där människor har kommit allvarligt till skada.

Därför är det viktigt att du tar några försiktighetsåtgärder, vilket bland annat innebär att du bör vara extra försiktig när du bär ett glas med ett metallsugrör i handen.

Om du har några motoriska utmaningar är vår tydligaste rekommendation att du inte är i rörelse med ett metallsugrör. Risken att skadas om du faller kan nämligen få ödesdigra konsekvenser, något som både vi och du är mycket angelägna om att undvika.

Använd ditt sunda förnuft när du hanterar den här typen av sugrör.

 

Vårt utbud av metallsugrör

Här på BarLife hittar du olika typer av metallsugrör. En av våra mest populära produkter kommer från Final Touch, som har utvecklat detta fantastiska sugrör speciellt för drinkar och cocktails. Det bästa med den här versionen är att du får ett metallsugrör med en matchande ask, som ger en trevlig touch.

Vårt sortiment har något för alla smaker, och när du köper våra metallsugrör är du alltid garanterad bästa kvalitet.

Du är alltid välkommen att söka inspiration bland vårt utbud så att du kan hitta de perfekta metallsugrören för din egen bar. Vi har löpande erbjudanden på våra produkter och lägger kontinuerligt till nya varianter i sortimentet, så håll ett öga på vår sida så att du alltid är uppdaterad.


Ha det så trevligt!

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna