Port vinglas - Njut port till rätt port vinglas - Stort urval

Rätt portvin glas till portvinNår serveras portvin, är det viktigt att det sker på ett verkligt portvin glas. Port Wine är en exklusiv och komplex dryck. För att stödja dofter och övergripande njutning optimalt använda rätt glas. Utbudet har vi glas i olika former och storlekar, men alla är utformade för att exakt port. Vi är inte kompromissa vårt sortiment, och därför hittar bara glas av hög kvalitet. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Vin sippo glas 2 stk. BS/SIP2 by Vinology color Svart
  Vin sippo glas 2 stk.
  179,00 SEK
 2. Brandy Pipes med stativ 2pk Vinology BS/BP2S by Vinology color Svart
  Brandy Pipes med stativ 2pk Vinology
  199,00 SEK
 3. Portvins Sippers Glas 2pk Vinology BS/PS2 by Vinology color Svart
  Portvins Sippers Glas 2pk Vinology
  189,00 SEK
 4. Brandy Pipes 2 pk Vinology BS/BP2 by Vinology color Svart
  Brandy Pipes 2 pk Vinology
  169,00 SEK
 5. Port Dekanter & Sipper Set Vinology BS/PS5 by Vinology color Svart
  Port Dekanter & Sipper Set Vinology
  469,00 SEK
Sätt stigande sortering

Dessert Vinglas

Det händer ofta att termen används för portvin glas. Detta är bara naturligt, eftersom det inte i sig skillnaden mellan de två typerna av glas. Dessert Vinglas ansluter mest dock härrörde glas som har en tulpanform bekant från klassiskt vin -eller champagneglas. Denna typ svär många också, när man väljer ett glas portvin. Till andra dessertviner som Sherry, desto mer öppen och retvæggede glas. Den stora öppningen gör att hastigheten på dofter från sherry reduktion. Alkoholen kommer att förlora en viss styrka i näsan, så att bättre dofter sherry. Detta är inte nödvändigtvis något man lägger märke till om du bara njuta av dessert då och då. På samma sätt kan du välja många olika glasögon för att tjäna in, men dessert presenteras bäst i äkta glas till efterrätt. De flesta har en liten volym som dessert avnjutas i små mängder jämfört med vanlig vin.

Det bäst portvinsglas

Det är svårt att svara entydigt vilket glas är den bästa portvin glas. Det finns en stor debatt om vilken form glaset måste ha för att ge den bästa upplevelsen av portvin. De flesta människor kommer inte att kunna smaka skillnaden mellan portvin, som serverades i en mycket öppen glas, eller glas med en inverterad tulpanform. Den inverterade tulpanformen används ofta i rom och whisky, men mer börjar tjäna portvin i dem. Glaset berodde med breda botten. Efter detta glaset i mitten innan den åter blir bred i öppningen. Luigi Bormiloli gör just detta glas. En av de bästa portvinsglaset, såsom uppmätt med antalet använda denna typ av glas är liknande till ett vitt vin glas. Det är traditionellt något lägre i stammen, har nästan har en flöjt form som är känd från champagneglas. Det finns även andra typer som har formen av ett rör. Detta är mest dekorativa.

Välj din favorit glas

Som du kan läsa från ovan finns det vissa regler för hur en äkta glas portvin ska se ut. Det är också svårt att avgöra vilken glas är den bästa portvin glas. I vårt sortiment har vi glas från både kända och mindre kända tillverkare. Om du väljer ett av glasen från denna kategori kan det säkert användas för port eller dessertvin. De flesta av glasen kan gå i diskmaskinen. Det betyder att de lätt kan användas i restauranger, kaféer och liknande. Port vinglas eller dessertvin bidrar till att ge dina gäster den bästa upplevelsen med portvin.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna