Engångs glas och hållbara plastglas för alla tillfällen

Under vår kategori 'Plastglas' hittar du ett stort utbud av olika typer av glas som kan användas till många olika fester.

Det smarta med plastmuggar är bl.a. att städningen efter festen blir mycket lättare, då man inte sitter kvar med en jättestor disk.

På denna sida hittar du ett stort urval av produkter i materialet polykarbonat som fungerar som den gyllene mellantingen mellan engångsglas och ömtåligt vanligt glas. Läs mer här

Loading...
Filter

Generellt shots- och ölglas

om du är jägerbomb, små sura eller äppelpaj skott, det finns ett glas för allt. På vår sida hittar du ett stort utbud av snapsglas kan du använda som engångsglas eller diska och använda igen. Vår sida har också ölglas i både plast och biologiskt nedbrytbart material, så att du är garanterad att hitta något som passar dina behov.

Återvinningsmaterial

Eren av kritiken av engångsmaterial, den deponerar det på miljön, därför har vi också kompost bara glas, papper cup och den biologiskt nedbrytbara glas. Genom att köpa glasögon tillverkade av återvinningsbara material minskar din startpunkt på förbrukningen av engångs plast och CO2-utsläpp.

Polykarbonat alternativ

till disponibel plast är super tuffa polykarbonatmaterial som kan användas om och om igen. Fördelen med denna typ av glas är att det är mycket slitstarkt och tåla att tvättas många gånger och ändå verkar vara nya. Du slipper också krossat glas om en olycka inträffar och glaset går förlorad.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna