Glas för baren i rivstyrka omedelbart och tålig polykarbonat

Använd den otroligt tålig polykarbonat nästa gång du tjäna champagne. Materialet tål lite av allt och sparar en hel del pengar i trasiga glas efter en våt natt. Se nedan, eller läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Champagneglas - polykarbonat 300102 by GLASS4EVER color Svart
  Champagneglas - polykarbonat
 2. Bellini Coupe, Champagneglas - Poly 300123 by GLASS4EVER color Svart
  Bellini Coupe, Champagneglas - Poly
  49,00 SEK
 3. Champagneglas vit 15 cl CH15-B by Rbdrinks color Vit
  Champagneglas vit 15 cl
  59,00 SEK
 4. Champagne Luce - Polykarbonat 300117 by GLASS4EVER color Svart
  Champagne Luce - Polykarbonat
  95,00 SEK
 5. Champagneglas 16 cl - Premium REF.153S by Rbdrinks color Svart
  Champagneglas 16 cl - Premium
  95,00 SEK
 6. Champagneglas svart 15 cl CH15-N by Rbdrinks color Svart
  Champagneglas svart 15 cl
  45,00 SEK
 7. Champagneglas 100 ml - Koziol 3429535 by Rbdrinks color Svart
  Champagneglas 100 ml - Koziol
  135,00 SEK
 8. Champagneglas grön plast 22,5 cl 4201143 by HAAHR & CO color Svart
  Champagneglas grön plast 22,5 cl
  45,00 SEK
Sätt stigande sortering

VAD ÄR POLYKARBONAT?

Polykarbonat är en hård typ av plast som kan hantera extremt varma och kalla drycker. Dessutom är glaset av detta material för att hålla en del av varje, och är nästan omöjligt att bryta det med förlust. Därför idealisk för barer och andra platser där gästerna, eller till och med, och tappade ofta ett glas eller två.

POLYKARBONAT glas finns i många former och TYPER

Et uppenbara glas, som du kan köpa för sin bar och du kan vara säker håller polykarbonat glas för vin och öl. Så du kan börja med att bli köpt några polykarbonat glas, som just är avsedd för öl och vin som du bara kan kasta runt. Således bara aptitretande vätskan som går till spillo om olyckan skulle vara framme - och saker kan naturligtvis också vara en skam i sig selv.

Et annan uppenbar glas, är att köpa polykarbonat ett cocktailglas, som också tjänat mycket i en vanlig bar. Det kan vara att du vill njuta av en läcker strawberry daquiri. Kanske en mer för en vodka / juice, eller det kan vara att du är den typen som älskar att sitta över en mojito och titta vänner och flickvänner i ögonen. Vilken form av läcker cocktail du är, då kan du hitta en lämplig glas är över Barlife, som har glas för varje tillfälle och för varje typ av dryck som du kan tänka sig.

DE SMÅ drycker serveras också av polykarbonat GLASD

et är inte bara drycken som du normalt njuta av en större mängd till servrar i polykarbonat glas. Detta gäller nämligen även för mycket små snapsglas som du kan köpa dem i samma material som håller väl. För det mesta blir det så att gäster eller andra som du dricker skott med kommer att vara mycket förvånad över att dessa snapsglas väger så lite om alla de är gjorda av polykarbonat. För det väger betydligt mindre än vanligt glas. Och för många, kommer det att gälla att de tar ett skott upp och så de kan ta upp mycket snabbt och snabbt få ner det eftersom de är vana vid har mer kropp i ett sådant glas när de brukar njuta av tung och lakrits liknande smak av denna skott. På denna sida kan du även få många polykarbonat snapsglas på en gång. Du kan få ett paket med sex små sköt glas 'frostat' färger, vilket innebär att de är lite tråkig i den. De sex snapsglas är i olika färger och du köper dem i en bricka med alla sex. Så inte bara att de är hållbara, så det finns många av dem och de är ännu fest.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna