Snapsglas

Sprit glasögon är ett absolut måste i alla kök eller bar. Här på Barlife är därför en mängd olika glas så att du kan hitta den design som passar dig och dina behov; det måste vara en 2 oz., 4 oz. eller 6 cl. glas? Ska det vara hög och elegant eller är det viktigare att det passar din hand? Vad är ett av glasen i Barlife är god kvalitet och priser för alla storlekar av plånböcker. Leveransen sker naturligtvis säkert och snabbt, så din glas när hela framåt i en hast, och du kan njuta av din favorit kick i något av din vackra nya glas. En bra snaps förtjänar: a. Snapsglas, så njutning är den högsta möjliga för julfesten, påsk middag, jubileum, eller en helt annan anledning Läs mer här.

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Snapsglas 3,5 cl. 5000712 by ARCOROC color Svart
  Snapsglas 3,5 cl.
 2. Snapsglas 6 cl - Libbey 20081006 by LIBBEY color Svart
  Snapsglas 6 cl - Libbey
  39,00 SEK
 3. Snapsglas 5,5 cl Pisa 94210601 by BORMIOLI color Svart
  Snapsglas 5,5 cl Pisa
  39,00 SEK
 4. Shotglas set 7 stk med träbrickservering CD1002810 by Koop color Svart
  Shotglas set 7 stk med träbrickservering
  159,00 SEK
 5. Snapsglas, "Aalborg Akvavit" 3,5cl 801841 by AALBORG color Svart
  Snapsglas, "Aalborg Akvavit" 3,5cl
  39,00 SEK
Sätt stigande sortering

Spritglas för semester

Under kalenderåret finns det gott om möjligheter att hitta akvaviten framåt. Alla som håller i olika påskluncher eller julbord bör ha snapsglas på bordet. Detsamma gäller om du driver en restaurang eller café. Det är en tradition i alla nordiska länder att bli lite vass på måltiderna. Att föredra är akvavit, och det kräver såklart rätt glas. För semestern, traditionellt täckt mysigt med dukar och mysig service. Därför är det viktigt att Snaps-glaset också är stort så att de kompletterar resten av dukningen. Med över 20 olika glas i vårt sortiment kan du vara säker på att hitta ett glas som passar ditt bord. Använd bara glas en gång, då finns det såklart möjlighet att köpa dem i plast. Fördelen är att de kan slängas ut när festligheterna är över, men utseendemässigt är de inte i paritet med riktiga akvavitglas.

Många olika akvavitglas

Det finns inga regler för hur ett akvavitglas ser ut. De flesta väljer sina glasögon utifrån hur de passar med resten av ens server. En av de mest populära smakerna är Libbey Aquavit. Med sin mycket koniska form som bildar en nästan perfekt triangel är den väldigt populär till akvavit. Det är ett klassiskt akvavittglas, vars historia kan dateras tillbaka till den första akvavitten. I reklam och representationer av akvavit används ofta just detta glas. Man kan dricka akvavit av alla typer av snapsglas, men då smakar drycken traditionellt mest till bröllop, glaset ska vara mysigt. De flesta glasen är klara, men Longchamp har tagit fram ett glas med mönster på sidorna. Det är ett klassiskt givande uttryck som är genomgående bra om det andra glaset på bordet också är mönstrat. Storleken på ett glas är vanliga tryckknappar 4 till 6 centiliter.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna