Bar utrustning för amatör eller professionell

Bar utrustning i verdensklasse

Hos Barlife vi har samlat en av Skandinaviens största urval av bar utrustning. Oavsett om du bara saknar en sak, eller om du behöver för att utrusta en professionell bar från början såg vi allt du behöver. Vi har valt att fokusera på kvalitet i alla olika prisklasser. I denna kategori hittar du allt från shaker, mätglaset, sil och mer. Utforska och inspireras eller använd sökfunktionen för att hitta en viss produkt Läs mer här
Loading...
Filter

Gör dina drycker perfekt

hela försökte få en cocktail eller dryck som inte har matchats i smaker. De kan antingen innehålla för mycket alkohol, alltför bitter eller för mild. Gör dig själv och dina gäster en tjänst och se till att du har rätt mätutrustning i baren. En mätning cup eller Tip dimension är perfekt för just detta. Både en mätglaset och en lutning mål är blixtsnabb att använda i baren, och de kräver väldigt lite tid att vänja sig. Flera av våra målebægere är formad som ett timglas. Mätglaset med detta har typ ofta två skillnader cl mål. Det är verkligen smart, Om olika mängder av ingredienserna i drycken. Det kan exempelvis vara en Cl till 2 cl målet vid en ände och en C-målet av 5 centiliter vid den andra änden. Havet som skiljer cl mål i baren, så det finns alltid ett mått som passer.

En shaker är ett måste i baren

En shaker har nästan blivit en symbol för en riktig bartender. Vissa kanske tycker att bartenders bara använda det för att visa upp, men det är nödvändigt i baren. En cocktail shaker är det perfekta verktyget för att skaka en cocktail ordentlig tillsammans. Detta kan göras antingen med eller utan glass och även direkt i ett glas. Boston shaker är förmodligen den mest kända typen shaker existerar. En Boston shaker består av ett glas och en shaker i aluminium. Du kan inte använda någon form av glas för att skaka med en Boston shaker. Detta kräver ett glas med en relativt stor öppning och en tung kvalitet, så att den inte går sönder när skakar. När en cocktail har Shaket, kan det vara nödvändigt att filtrera den. Detta görs bäst med en sil. En sil kan hållas direkt för den övre delen av shaker när det gäller hældes.Forklæde, korkskruv och serveringsbricka ovan är de tre viktiga verktyg, en riktig tjänare vara utrustade med. Skulle det vara lite extra ut av det för gästerna privat eller att serveras i en kommersiell bar eller restaurang, så ovanstående är det rätta valet.

Ett förkläde är att skapa rätt stämning. Det skyddar servitören från de värsta fläckar på kläder, för att ge en exklusiv, kan man välja ett förkläde av läder. Ett förkläde av läder är lätt att hålla så länge som det blir lite läder balsam då och då. Fettet ger ett tunt membran så att eventuella fläckar kan torkas av med en fuktig trasa. En serveringsbricka är ett måste när det gäller att få drycker eller drinkar i baren och gästerna. Detsamma gäller när glaset att vara tom i den motsatta riktningen. En serveringsbricka funktion perfekt även för uteserveringar. Vårt sortiment erbjuder svart, silver eller trä serveringsbricka.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna