Köp Grappa Glass online på Barlife.dk | Stort urval ⇒

Njut av din grappa grappa glas grappa avnjutas i små fina glas och vi har ett stort sortiment av dem. Vårt sortiment består av glas från de bästa tillverkarna. Du hittar alla de klassiska glas, men också nya och speciella smaker som kan ge nytt liv till din dukning. Låt dig inspireras av vårt stora urval och hitta nya glas strax under. Vill du veta mer om grappa glas, klicka här.

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 16%
  Grappaglas 8,5 cl 96103401 by BORMIOLI color Svart
  Grappaglas 8,5 cl
  Special Price 40,00 SEK Regular Price 47,50 SEK
 2. Cocktailglas 22 cl Diony 96173501 by StemZero color Svart
  Cocktailglas 22 cl Diony
  42,50 SEK
 3. Grappaglas Spiegelau Vino Grande (6 st.) 20712012 by SPIEGELAU color Svart
  Grappaglas Spiegelau Vino Grande (6 st.)
  958,75 SEK
 4. Grappa glas Stölzle Lausitz - 90 ml (6st) 2118 by Stölzle color Svart
  Grappa glas Stölzle Lausitz - 90 ml (6st)
  410,00 SEK
 5. Grappa Glas Stölzle Lausitz - 87 ml (6st) 2119 by Stölzle color Svart
  Grappa Glas Stölzle Lausitz - 87 ml (6st)
  367,50 SEK
Sätt stigande sortering

Kännetecken för en klassisk grappa glas

grappa glas är unikt och de lägger elegans till spritdryck när den serveras. Denna typ av glas har en unik form. Den klassiska glas, kännetecknas av att den har en hög stam och en hög profil. Glas längst ned är nästan en hel rund boll, som öppnar vid en relativt smal öppning. I glaset kan vanligtvis vara mellan 10 och 12 cl, men Grappa eras vanligen i 2 till 5 centiliter i taget. Det ger stora möjligheter att svänga andarna runt så dofterna kan verkligen utvecklas. Grappa berusad i små tårar, och glaset är perfekt för detta. Grappa är en liten och elegant digestif som kommer från Italien. Det är särskilt lämpligt att dricka efter en måltid. Som med så mycket annat från Italien, finess och elegans viktigt. Därför måste du tjäna grappa för dina gäster i real grappa glas.

Grappa glas i topkvalitet

Vi har samlat grappa glas av bästa kvalitet, från några av de mest kända varumärken. Grappa är italienska och från bara Italien, har vi märkt Luigi Bormioli. Luigi Bormioli har i århundraden raffinerade sin produktion av glas. De har kombinerat en snygg design, som också går tillbaka många år, med superb modern glastillverkning. Glencairn kallas glaset, och det är en mycket erkänd smaka glas. Den har en annan form än den klassiska glas grappa, men det fungerar riktigt bra. Vill du ha en klassisk grappa glas har Stolze gjorde en trevlig. Det är av högsta kvalitet med rent rent glas, så drycken färg egentligen uttrycks. Här är det möjligt att välja olika storlekar. De sträcker sig från 9 centiliter och upp till 19 centiliter

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna