Peugeot

Den mycket kända Peugeot salt- och pepparkvarn har efter hand blivit så känd att nästan alla familjer har en, men nu handlar det mer om vilken typ man har och inte så mycket bara om att man har en. Läs mer här 

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. 17%
  Peugeot Paris Saltkvarn 12 cm Natur Bok 15862 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Saltkvarn 12 cm Natur Bok
  Special Price 324,00 SEK Regular Price 390,00 SEK
 2. Peugeot Paris Pepparkvarn 12 cm Natur Bok 15859 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepparkvarn 12 cm Natur Bok
  323,75 SEK
 3. Peugeot Bistro Pepparkvarn 10 cm Svart Bok 15946-1 by Peugeot color Svart
  Peugeot Bistro Pepparkvarn 10 cm Svart Bok
  275,00 SEK
 4. Peugeot Vakuumpump för vin 3 delar Svart 15921 by Peugeot color Svart
  Peugeot Vakuumpump för vin 3 delar Svart
  260,00 SEK
 5. Saltkvarn Peugeot Paris - stål 18 cm 16050 by Peugeot color Svart
  Saltkvarn Peugeot Paris - stål 18 cm
  620,00 SEK
 6. Peugeot Paris Pepparkvarn 18 cm Svart lack Bok 15878 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepparkvarn 18 cm Svart lack Bok
  388,75 SEK
 7. Peugeot Paris Pepparkvarn 22 cm Olivträ 16113 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepparkvarn 22 cm Olivträ
  1030,00  SEK
 8. Peugeot Elis Korkskruv Eluppladdningsbar 21 cm Matt svart 15901 by Peugeot color Svart
  Peugeot Elis Korkskruv Eluppladdningsbar 21 cm Matt svart
  1118,75  SEK
 9. 13%
  Peugeot Salt- och pepparkvarn Clermont 13 cm set Choklad Bok 15950-sæt by Peugeot color Svart
  Peugeot Salt- och pepparkvarn Clermont 13 cm set Choklad Bok
  Special Price 647,00 SEK Regular Price 742,50 SEK
 10. Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Olivträ 16114 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Olivträ
  1030,00  SEK
 11. Peugeot Paris Saltkvarn 12 cm Vit lack Bok 16013 by Peugeot color Vit
  Peugeot Paris Saltkvarn 12 cm Vit lack Bok
  378,75 SEK
 12. Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Natur Bok 15866 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Natur Bok
  438,75 SEK
 13. Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Grafit Bok 16122 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Saltkvarn 22 cm Grafit Bok
  538,75 SEK
 14. Pepparkvarn Peugeot Paris - stål H18 cm 16048 by Peugeot color Svart
  Pepparkvarn Peugeot Paris - stål H18 cm
  620,00 SEK
 15. Peugeot Paris Pepparkvarn 22 cm Svart lack Bok 15991 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepparkvarn 22 cm Svart lack Bok
  671,25 SEK
 16. 1%
  Peugeot Paris Icone Pepparkvarn 22 cm Svart lack Bok 16105 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Icone Pepparkvarn 22 cm Svart lack Bok
  Special Price 695,00 SEK Regular Price 705,00 SEK
 17. Peugeot Nancy Saltkvarn 12 cm Klar 16168 by Peugeot color Svart
  Peugeot Nancy Saltkvarn 12 cm Klar
  346,25 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Med en Peugeot salt- och pepparkvarn blir maten smakrik

När man ska servera en god måltid är det alltid viktigt att maten smakar något, och det kan man få med hjälp av en Peugeot salt- och pepparkvarn. För det finns inget värre än att serveras mat som helt enkelt inte har någon smak, för det blir för tråkigt. Det finns många olika exotiska kryddor som du kan variera och kombinera på kors och tvärs, men många av dessa kryddor ger en så karakteristisk smak att maten knappt smakar av något annat. Men något som du aldrig kan gå fel med är en Peugeot salt- och pepparkvarn, som finns till både salt och peppar. Det är så att om du lagar mat och inte tillsätter någonting alls, så kommer det inte smaka något. Om du däremot tar din Peugeot salt- och pepparkvarn och tillsätter salt och peppar, kommer maten plötsligt att smaka mycket mer och det kommer att göra stor skillnad. För det krävs så lite som något salt och peppar, som till exempel kan komma från en Peugeot salt- och pepparkvarn, för att göra en rätt bättre än den var innan.

Hitta din favorit Peugeot salt- och pepparkvarn

Om du inte redan har skaffat dig en Peugeot salt- och pepparkvarn är det dags, för det finns inte många i Danmark som inte har en sådan kvarn. Utöver alla andra saker du har i ditt kök, som olika serveringsartiklar och köksmaskiner, så kommer du också uppleva att att ha en Peugeot salt- och pepparkvarn gör ditt liv i köket lättare. Eftersom det är en plats där du tillbringar mycket tid varje dag, är det bara att göra det till en så bra upplevelse som möjligt att vara i ditt kök.

Välj din favorit Peugeot salt- och pepparkvarn

När du bestämmer dig för att skaffa en eller kanske till och med flera Peugeot salt- och pepparkvarnar är det viktigt att du är medveten om att det kan ta lite tid att välja vilken som passar dig bäst. Som du kan se från urvalet vi har på Barlife, är det generella utbudet av just Peugeot salt- och pepparkvarnar mycket stort, vilket kan ta tid att välja från. Vilken Peugeot salt- och pepparkvarn du väljer beror också mycket på dina behov. Till exempel kan du få den stora Peugeot salt- och pepparkvarnen som mäter hela 80 cm, och denna kvarn kommer primärt att vara för dem som verkligen behöver mycket peppar och som bara inte kan få nog. Om dina behov är mycket mindre finns det ingen anledning att ha 80 cm av den stora kvarnen, för det kommer att vara tillräckligt för många med en mycket mindre Peugeot salt- och pepparkvarn. De finns i storlekar ned till 9 cm, så du kan se att det finns en skillnad, vilket också tydligt syns på priset. Du kan få din Peugeot salt- och pepparkvarn i många olika färger och typer, bland annat i rått trä, skinande svart och vitt eller i stålfärg. Vilken Peugeot salt- och pepparkvarn du väljer på Barlife är helt upp till dig.

Varför Peugeot skiljer sig från andra

Peugeot är ett företag med en lång historia av tillverkning av köksredskap och köksapparater, och deras Peugeot-mjölnare, även känd som Peugeot salt- och pepparkvarn, är en av deras mest populära produkter.

En av de viktigaste faktorerna som skiljer Peugeot salt- och pepparkvarnar från andra kvarnar på marknaden är deras patenterade kvarnsystem. Detta kvarnsystem är utformat för att jämna ut och effektivt mala salt och peppar, så att du får en konstant kornstorlek varje gång. Kvarnen fungerar genom att man vrider på toppen av kvarnen, vilket får kvarnens mekanism att mala salt eller peppar till önskad storlek. Dessutom är många av deras kvarnar utrustade med justerbara kvarnar, så att du kan välja mellan olika kornstorlekar.

Peugeot salt- och pepparkvarnar är också kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. De är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive trä, rostfritt stål och akryl. De är också utformade för att vara lätta att rengöra och underhålla.

Peugeot erbjuder ett brett utbud av salt- och pepparkvarnar med olika stilar och storlekar, så att du kan hitta den perfekta kvarnen för ditt kök eller matbord. Du kan välja mellan klassiska design i trä, rostfritt stål eller mer moderna design i akryl och andra material.

En annan faktor som gör Peugeot salt- och pepparkvarnar så populära är deras eleganta design. Deras kvarnar är utformade för att se vackra ut på ditt köksbord eller matbord och kan enkelt integreras i vilken inredning som helst. Många av deras kvarnar har också tilldelats priser för deras innovativa design och funktionalitet.

Korkskruvar från Peugeot

Peugeots korkskruvar är kända för sin höga kvalitet, effektivitet och eleganta design. De är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive rostfritt stål och trä, och är designade för att enkelt och bekvämt öppna vinflaskor.

Peugeot erbjuder ett brett utbud av korkskruvar med olika stilar och funktioner så att du kan hitta den perfekta korkskruven för dina behov. Du kan välja mellan klassiska designs i trä och rostfritt stål eller mer moderna designs i olika färger och material.

En av de populära korkskruvarna från Peugeot är denna, som är en professionell korkskruv designad för att öppna vinflaskor enkelt. Denna korkskruv har en ergonomisk form som passar perfekt i handen och har en spiral som kan skära genom korken med lätthet. Denna korkskruv är också känd för att ha en skär som kan ta bort folien från vinflaskan vilket gör det enkelt att öppna flaskan på några sekunder.

Peugeot erbjuder också elektriska korkskruvar som är idealiska för dem som vill ha ett enkelt och snabbt sätt att öppna vinflaskor. Dessa korkskruvar har en elektrisk motor som gör det enkelt att ta bort korken utan problem.

Sammanfattningsvis är Peugeots korkskruvar en erkänd och populär lösning för att enkelt, bekvämt och elegant öppna vinflaskor.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna