Köp Kilner online | vintagelook i Mason jar stil

Cool vintage look med KilnerVintage look är något som har varit populärt under några år nu.

När fler och fler vill gå tillbaka till rötterna, finns det också flera som drar upp gamla saker och göra dem moderna. Detta är något av vad varumärket Kilner har dragit nytta av deras produkter har sin utgångspunkt i årgång. Läs mer här 

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Dryckesdispenser 5L - Kilner 22404907 by Kilner color Svart
  Dryckesdispenser 5L - Kilner
  349,00 SEK
 2. Kilner Rund står för Drinks Dispenser KI25767 by Kilner color Svart
  Kilner Rund står för Drinks Dispenser
  175,00 SEK
 3. Dryckesdispenser - 8 liter Kilner KI25403 by Kilner color Svart
  Dryckesdispenser - 8 liter Kilner
  705,00 SEK
 4. Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr KI25896 by BARLIFE color Svart
  Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr
  715,00 SEK
 5. Kilner kran för glasbehållare Stål 91005643 by Kilner color Svart
  Kilner kran för glasbehållare Stål
  565,00 SEK
Sätt stigande sortering

En av de saker som Kilner är särskilt känd för att ha burkarna med randiga sugrör. Plötsligt kunde för en tid sedan att titta på alla de barer som du nu ska ha burkar och randiga sugrör för att vara en modern glas. Detta läge kommunikation har skapats på grund av Kilner, som har just dessa burkar och dessa randiga sugrör. Sugrör kan hittas i en mängd olika färger, men för det mesta sant, men det är vitt som en av färgerna. Den andra färgen kan sedan antingen rosa, grönt, blått eller någon annan färg måste man hålla ett större parti kommer att gynnas av de olika läskmaskin från Kilner, där du kan tjäna många drycker. Det som är bra är att en dag före blanda några drinkar tillsammans i en drinksdispenser och så småningom kommer det att bli mer och mer smak i drycken. På detta sätt kommer att vara perfekt när du måste tjäna nästa dag eftersom det tillåter både citrusfrukter och andra kryddor verkligen har kommit in i drycken, vilket är en bra och överväldigande smak.

Kilner är kända för sin mångfald av läskmaskin och det är på grund av eftersom bland annat att de har ett imponerande urval. En av de klassiska automater de så kallade trädgårds drycker dispenser ", som bland annat finns med en kapacitet på 5 liter. Du kan bland annat hitta drycker dispenser i det gröna, men det kan komma i många andra färger också. Det sätt på vilket stängning av den övre är med hjälp av ett lock som är densamma som en syltburk. Därför är det naturligt att servera drycker från automaten i Kilner krukor, så kommer det att all passar ihop.

För att göra det ännu mer komplett, kan du välja att servera den med de randiga sugrör, som är säker på att tas emot väl av de flesta. Det är inte allt, som bara en monter där kan dispensern lämnas som det är också något av det du hittar här. Det utvecklat en speciell Kilner fot, som du kan använda för att få dispenser som står på. Det kommer att göra att den står stadigt och om du har en kall drink att göra det kommer också att göra dispensern kommer inte att stå i en pool av kondens. Du kan dock med fördel placera en trasa i automaten så att den tar upp allt kondensvatten på vägen. Det är inte bara för drycker, du kan ha stor nytta av Kilner. För även om du behöver mindre glas kan du hitta det på Kilner. Bland annat har de utvecklat en liten hexagonal kryddburk där du kan få 90 ml. Här har du både muskot, peppar, små kakor eller något annat. Du kan också hitta en liten snapsglas, vilket är praktiskt om du vill tjäna skott som ska transporteras från en plats till en annan. Med sylt burk lock kan säkert att det inte förlorat en enda droppe på vägen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna