Barmaskiner att inkludera isbitar och blandning av drycker

Få en hjälpande hand med barmaskiner

Alt snabbare och enklare i baren och köket, när du har rätt utrustning. Vi har samlat ett stort utbud av maskiner som passar perfekt i baren. Flera av dem kan användas för matlagning i köket. Vårt sortiment varierar från standardmaskiner för hemmabruk och upp till maskiner avsedda för professionella barer och restauranger. Förutom de maskiner, har vi också ett stort urval av tillbehör och reservdelar. Läs mer här

Loading...
Filter

Kalla drinkar med ismaskiner

De flesta drinkar och cocktails bör serveras kylda. Därför är det viktigt att alltid ha is redo i baren. Det snabbaste och säkraste sättet att få det är genom att ha en isbitmaskin. Vårt sortiment sträcker sig från vanliga ismaskiner för hemmabruk till stora professionella maskiner. När du väljer en maskin är det viktigt att bedöma hur mycket is som behövs. Om det inte behövs mycket, är det inte värt att köpa en stor modell. Den kräver mycket ström och blir för dyr om det bara behövs ett par kilo is. Om du väljer en mindre modell för privat bruk, kan du alltid göra några kilo is i förväg och lägga dem i frysen innan en stor fest. Ismaskinerna är relativt snabba på att göra is, och de mindre modellerna har ofta en kapacitet på cirka 3 liter vatten.

En fördel med att använda en isbitmaskin är att du alltid har färska isbitar tillgängliga när du behöver dem. Detta kan spara tid och besvär, eftersom du inte behöver oroa dig för att köpa isbitar från affären eller vänta på att vattnet fryser i frysen. Dessutom kan ismaskiner producera isbitar i olika storlekar och former, så du kan anpassa dem till dina specifika behov.

Allt som allt är en isbitmaskin en praktisk och tidsbesparande enhet som kan göra ditt liv lättare när det gäller att ha is redo för användning.

Juicepressare i alla storlekar

En citronpress är en enkel men effektiv köksredskap som är designad för att extrahera saften från citroner och andra citrusfrukter. Det är en oumbärlig pryl för alla som älskar att laga mat och drycker som kräver färskpressad citronsaft.

En av maskinerna som du snabbt kommer att uppskatta är en juice- eller saftpress. Det är nästan bara med en riktig press som du kan få utsökt färskpressad juice. Det är möjligt med apelsiner och andra citrusfrukter. Om du vill ha saft från till exempel äpplen och päron är det inte så enkelt utan en saftpress. Dina gäster kommer att älska ett glas färskpressad saft till en brunch, men saften kan också användas till läckra drinkar. En Tequila Sunrise får en betydligt bättre smak om du använder högkvalitativ tequila och färskpressad apelsinjuice. Det finns både elektriska och manuella pressar. Om du vill ha juice från grönsaker är det viktigt att välja en dedikerad juicer eller slow juicer. Det är det rätta valet för grönsaker eftersom de kan tvinga ut all saft från ingredienserna. Saftpressar är i grunden utformade för att pressa frukt och inte grönsaker.

Citronpressar finns i olika storlekar, design och material, inklusive rostfritt stål, aluminium och plast. Vissa modeller har också förvaringsbehållare för överskott av saft och vissa kan användas för att pressa andra citrusfrukter som lime och apelsiner.

Oavsett vilken typ av citronpress du väljer är det ett enkelt och snabbt sätt att få färskpressad citronsaft på. Det är en oumbärlig pryl i köket när du gör drinkar, dressingar, marinader eller matlagning i allmänhet, och det kan göra processen mycket effektiv och bekväm.

Hitta rätt mixer

Förutom juicepressar och ismaskiner har sortimentet också många andra produkter. En oumbärlig sak för baren och köket är en bra mixer. Vi har både stavmixrar och stora mixrar med kannor. Vi fokuserar på kvalitet och du hittar produkter från ett av världens bästa varumärken - nämligen Hamilton Beach. Hamilton Beach har en lång historia inom mixrar och tillverkar dem i alla prisklasser. De små modellerna är idealiska för privat bruk, medan de stora klarar av professionell användning i en restaurang. Hamilton Beach har också modeller som inte bara är en mixer. Det är samtidigt en värmare. Med dessa modeller kan man göra en läcker grönsakssoppa direkt i mixern. 

En mixer är en mångsidig och praktisk köksmaskin som används för att blanda, vispa, hacka och mixa olika livsmedel. En mixer består vanligtvis av en motoriserad bas och en avtagbar kanna eller skål som kan innehålla ingredienserna.

Mixern kan användas för att göra en mängd olika livsmedel och drycker, såsom smoothies, milkshakes, soppor, såser, dressingar och puréer. Vissa mixermodeller kan också användas för att mala kaffe och nötter, och andra kan till och med ta hand om mer krävande uppgifter som krossa is och mixa hårda ingredienser.

Mixerns kanna eller skål kan vanligtvis rymma olika mängder av ingredienser, beroende på modellen. De är vanligtvis tillverkade av hållbara material som glas, plast eller rostfritt stål och kan ofta tas av och rengöras i diskmaskinen.

Mixern är en oumbärlig gadget i köket som gör det enkelt och snabbt att förbereda en rad olika livsmedel och drycker. Det är en praktisk maskin som sparar tid och ansträngning och kan hjälpa till att göra matlagningen mer effektiv och bekväm.

Bli klokare på drinkmixer

En drinkmixermaskin är ett fantastiskt sätt att enkelt göra läckra drinkar hemma. Denna typ av maskin är designad för att blanda ingredienserna i dina drinkar perfekt och med minimal ansträngning från din sida.

En drinkmixermaskin kan vanligtvis blanda olika ingredienser, inklusive alkohol, färsk frukt, sirap, juice och andra drycker. De flesta maskiner har inbyggda mixrar och motorer som kan hacka is och blanda ingredienserna jämnt tillsammans.

En annan fördel med en drinkmixermaskin är att den kan spara tid när du förbereder drinkar för en större grupp människor. Istället för att behöva blanda varje drink individuellt kan du använda maskinen för att blanda större satser på en gång.

Oavsett vilken modell du väljer kan en drinkmixermaskin vara en bra investering om du älskar att göra läckra drinkar hemma. Med rätt maskin kan du skapa en mängd spännande och välsmakande drinkar som imponerar på dina gäster och gör dina fester ännu festligare.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna