Optimera din bar med drycker mixer och spara tid och pengar

I en professionell bar, som är blandade många drinkar, är en drycker mixer ett oumbärligt verktyg. Dina bartenders inte spendera hela kvällen för att blanda drinkar och kan istället fokusera på dina gäster. Se vårt urval nedan eller läs mer här..

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Clatronic drinkmixer BM-3472 by Clatronic color Svart
  Clatronic drinkmixer
  418,75 SEK
 2. Drinksmixer Classic 096 by NON BRAND color Svart
  Drinksmixer Classic
  1300,00  SEK
 3. Drinkmixer Hamilton Beach med 1 stålburk 0,95L HMD200-CE by Clatronic color Svart
  Drinkmixer Hamilton Beach med 1 stålburk 0,95L
  11175,00  SEK
 4. Dryckblandare Väggmonterad Hamilton Beach med 1 stålkopp HMD300-CE by Hamilton B color Svart
  Dryckblandare Väggmonterad Hamilton Beach med 1 stålkopp
  10311,25  SEK
 5. Drinkmixer Triple Hamilton Beach med 3 stålbägare HMD400-CE by Hamilton B color Svart
  Drinkmixer Triple Hamilton Beach med 3 stålbägare
  28660,00  SEK
Sätt stigande sortering

Vad används en drinkmixer till på svenska

En drinksmixer används för att blanda olika ingredienser till olika drycker. Den här mångsidiga enheten kan användas för att göra allt från cocktails och smoothies till milkshakes och proteinshakes.

När det kommer till att göra cocktails är en drinkmixer oumbärlig. Den kan användas för att blanda och röra ingredienserna noggrant tillsammans, som att skaka en Margarita, skaka en Cosmopolitan eller blanda en Daiquiri. En drinkmixer kan hjälpa dig att uppnå önskad konsistens och smak i dina cocktails, och vissa modeller har olika hastighetsinställningar eller olika tillbehör för att skumma eller blanda ingredienserna ytterligare.

Om du föredrar hälsosamma drycker kan en drinkmixer också användas för att göra smoothies. Den kan enkelt blanda olika ingredienser tillsammans, såsom frukt, grönsaker, yoghurt och juice. Du kan också använda en drinkmixer för att göra proteinshakes om du är en fitnessentusiast.

Om du älskar en god milkshake kan en drinkmixer hjälpa dig att uppnå den perfekta konsistensen. Den kan blanda is, mjölk, glass och andra ingredienser tillsammans och skapa en läcker, krämig konsistens. Slutligen kan en drinkmixer också användas för att göra frusna drycker som frusen margarita, frusen daiquiri, frusen piña colada och andra.

Det finns många olika typer av drinkmixrar, inklusive stavmixrar, blender, höghastighetsmixrar och mer. Varje typ är designad för olika ändamål, som att blanda ingredienser snabbt och effektivt eller att skapa en jämn och enhetlig textur. Det är viktigt att välja en drinkmixer som passar för de drycker du vill göra och den typ av konsistens du vill uppnå.

Hamilton Beach drinkmixer

Hamilton Beach drinksmixer är en populär typ av drinksmixer som är känd för sin hållbarhet och mångsidighet. Hamilton Beach är en välkänd amerikansk tillverkare av köksapparater och har tillverkat drinksmixers i över 100 år.

En av de mest populära Hamilton Beach drinkmixers är Hamilton Beach HMD200 Single Spindle Drinksmixer, som är idealisk för att blanda cocktails, milkshakes, smoothies och andra drycker. Denna enhet har en kraftfull 1/3 HK motor och en enkel mixerspindel som gör det möjligt att enkelt blanda och mixa ingredienser tillsammans.

En annan populär Hamilton Beach drinksmixer är Hamilton Beach HMD400 Triple Spindle Drinksmixer, som är idealisk för barer, restauranger och andra företag som kräver hög kapacitet och mångsidighet. Denna enhet har tre mixerspindlar, en kraftfull 1/3 HK motor och en stor kapacitet som kan hantera stora mängder ingredienser på en gång.

Hamilton Beach drinksmixere är också kända för att vara lätta att rengöra och underhålla. De flesta modellerna har avtagbara mixerspetsar och skålar som enkelt kan tas bort och rengöras. Dessutom är många av modellerna utrustade med olika hastighetsinställningar och funktioner för att uppnå önskad konsistens och smak i dina drycker.

Generellt sett är Hamilton Beach drinksmixers kända för sin mångsidighet, hållbarhet och effektivitet, och de är en bra investering för dem som älskar att göra drinkar hemma eller för företag som behöver en pålitlig drinksmixer för att göra drinkar åt sina kunder.

Bra att veta om en drinksmixer

En drinkmixer är en viktig verktyg för alla som vill göra olika drycker, från smoothies och milkshakes till cocktails och frappés. När du väljer en drinkmixer finns det flera faktorer att överväga. En av de viktigaste faktorerna är kapaciteten på din mixer, eftersom den kan variera från modell till modell. Om du vill göra stora mängder drycker på en gång bör du välja en mixer med större kapacitet, medan mindre mixers är bäst lämpade för personligt bruk eller mindre mängder.

En annan viktig faktor att överväga är motorstyrkan. Ju kraftfullare motorn är, desto effektivare kommer din mixer att blanda ingredienserna och ge dig en slät konsistens. Det är också viktigt att tänka på hastighetsinställningar och andra funktioner som en mixer kan ha. En mixer med olika hastighetsinställningar och bladinställningar ger dig möjlighet att justera hastigheten och konsistensen på dina drycker efter behov.

När du använder en drinkmixer är det också viktigt att tänka på hygien och rengöring. Många drinkmixers kommer med avtagbara mixerspetsar och skålar som kan tas bort och lätt rengöras. Det är viktigt att rengöra din mixer noggrant efter varje användning för att undvika bakterier och förlänga livslängden på din mixer.

Slutligen är det viktigt att överväga din budget. Drinkmixers kan variera i pris och det är viktigt att välja en mixer som passar ditt budget samtidigt som den ger dig den funktionalitet och kvalitet du behöver. En bra drinksmixer kan vara en bra investering i ditt kök eller för ditt företag eftersom den ger dig möjlighet att göra olika drycker som imponerar på dina gäster eller kunder.

Drinkar som kan göras perfekt med en drinkmixer

Jordgubbe Banan Smoothie:

- 1 banan, skuren i bitar

- 2 dl jordgubbar

- 2 dl grekisk yoghurt

- 2 dl mjölk

- 1 msk honung

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser i drinkmixern.

2. Mixa tills det är slätt.

3. Häll upp i ett glas och servera genast.


Margarita:

- 4 cl tequila

- 2 cl Cointreau

- 2 cl färskpressad limejuice

- Isbitar

- Flingsalt och limekilar för dekoration

Så här gör du:

1. Tillsätt isbitar, tequila, Cointreau och limejuice i en drinksmixer

2. Skaka ordentligt i 15-20 sekunder

3. Fukta kanten av ett margaritaglas med en limeklyfta och doppa i flingsalt

4. Häll margaritan i glaset och dekorera med en limeklyfta.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna