Tjenerudstyr

Utrustning tjänare klass

vars tjänare måste fungera optimalt är det viktigt att utrustningen är i sin ordning. Det måste vara lätt att använda, vara av solid kvalitet och det spelar ingen roll att det är också fint. På Barlife har vi all utrustning som en tjänare göra. Detta gäller till restauranger, barer eller privata, som kommer att göra lite extra av servering är. Under hittar du vårt stora sortiment, och du kan vara klokt att några av produkterna här

Loading...
Filter

Komplett utrustning för tjeneren

I restaurang, bar eller café servitör har en mycket viktig roll. Kyparen måste givetvis ta order och svar besökarnas frågor. Kyparen är ganska kosmetiska ansikte och speglar dess nivå. I vårt sortiment hittar du vackra förkläden. Det finns både förkläden i läder och fina tyger. En stor förkläde ger ett professionellt utseende, och det passar alla tjänare. Alla väskor i området har den fördelen att de lätt kan rengöras. En läderförkläde kan lätt rengöras med en fuktig trasa. Ibland är det en bra idé att ge en liten läder fett, så det återstår trevligt. Men det spelar ingen roll att lädret är lite patina. Förkläden tyg alla kan göra en resa i diskmaskinen. De är gjorda av material av hög kvalitet så att de förblir snyggt även efter långvarig brug.

En serveringsbricka är ett måste

viss utrustning kan inte undvaras, när många gäster serveras. En serveringsbricka eller serveringsbricka, som det kallas, är en av dem. När en tabell som skall täckas, kan det snabbt ta lång tid om servitören att gå fram och tillbaka till bordet flera gånger. Här är en serveringsbricka ideal. De finns i många olika storlekar och kan lätt bli service till en hel tabell vid den största. En serveringsbricka är också perfekt för privat bruk. På sommaren är middag kan avnjutas utomhus. Med en kulle, är det inte nödvändigt att gå många gånger mellan kök och terrass. För att vara säker på att tjänsten inte överstiger runt på kullen, några av dem är utrustade med halkfri yta. Att pad slitna, kan det lätt och billigt bytas ut mot en ny. Serveringsbrickor finns i flera olika färger och material, så det är definitivt möjligt att hitta en passer.

Proptrækker finns servitör bästa ven

Man kan inte komma runt en korkskruv när en tjänare vara utrustad. Vi har valt att ha endast korkskruvar i hög kvalitet. En bra korkskruv bör ha en bra vikt, vara robusta och ett bra grepp. Detta säkerställer en snabb och säker öppning av vinflaskor. Laguiole korkskruv, är känd över hela världen. Detta beror på att Laguiole och gott rykte för kvalitet och snygg design. Med en Laguiole korkskruv i handen utstrålar servitör exklusivitet, och är lätt att greppa. Laguiole korkskruv finns i flera olika material och färger, och kan hjälpa till att sätta pricken i restaurangen uttryck.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna