Chef & Sommelier

När man klickar sig in på Chef & Sommeliers hemsida får man det franska rakt in i hjärtat, och det är så de vill att man ska uppleva deras vackra serie av glas. Designen är klassisk fransk, och man känner direkt att det är från vinlandet som glasen har sin rot. Klassiskt och stilfullt, runt och mjukt, elegant och högtidligt, och mycket närvarande i form och uttryck. Det är glaset som ska presentera det vackra och smakfulla innehållet. Chef & Sommelier kallar det själva en känslomässig upplevelse, och det är svårt att inte hålla med.  Läs mer här 

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. MACARON H/B TUMBLER Glas 40cl N0834 by Chef & Som color Svart
  MACARON H/B TUMBLER Glas 40cl
  27,50 SEK
 2. Longchamp vattenkanna 1,5L L9760 by Eclat color Svart
  Longchamp vattenkanna 1,5L
  241,25 SEK
 3. Rött vinglas Sublime 55 cl - Chef & Sommelier 6 st. 5002564 by Chef & Som color Svart
  Rött vinglas Sublime 55 cl - Chef & Sommelier 6 st.
  381,25 SEK
 4. 34%
  Rött vinglas kristall 27cl LADY DIAMOND (6st) L9743 by Eclat color Svart
  Rött vinglas kristall 27cl LADY DIAMOND (6st)
  Special Price 409,00 SEK Regular Price 622,50 SEK
 5. REVEAL'UP INTENSE Vinglas 55cl (6st) J9014 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP INTENSE Vinglas 55cl (6st)
  702,50 SEK
 6. 21%
  ARPEGE FÄRG ROSA HB TUMBLER Glas 35cl (6st) N6676 by Chef & Som color Svart
  ARPEGE FÄRG ROSA HB TUMBLER Glas 35cl (6st)
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 340,00 SEK
 7. REVEAL'UP Champagneglas 21cl (6stk) J8907 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP Champagneglas 21cl (6stk)
  562,50 SEK
 8. Kristallvas 27 cm LADY DIAMOND L9752 by Eclat color Svart
  Kristallvas 27 cm LADY DIAMOND
  196,25 SEK
 9. 2%
  ASKA HB TUMBLER 45cl (6st) L8508 by Chef & Som color Svart
  ASKA HB TUMBLER 45cl (6st)
  Special Price 142,50 SEK Regular Price 145,00 SEK
 10. REVEAL'UP SOFT Vinglas 50cl (6stk) N1738 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP SOFT Vinglas 50cl (6stk)
  765,00 SEK
 11. 29%
  MACARON Vinglas 60cl (6st) L9414 by Chef & Som color Svart
  MACARON Vinglas 60cl (6st)
  Special Price 638,00 SEK Regular Price 897,50 SEK
 12. 23%
  MACARON Champagneglas Flute 30cl (6st) L9348 by Chef & Som color Svart
  MACARON Champagneglas Flute 30cl (6st)
  Special Price 398,00 SEK Regular Price 516,25 SEK
 13. 15%
  REVEAL'UP INTENSE Vinglas 45cl (6st) J8742 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP INTENSE Vinglas 45cl (6st)
  Special Price 800,00 SEK Regular Price 937,50 SEK
 14. Vattenglas Crystal 36cl LADY DIAMOND (6st) L9746 by Eclat color Svart
  Vattenglas Crystal 36cl LADY DIAMOND (6st)
  413,75 SEK
 15. 28%
  RÄTTA UPP MJUKFODRAT Vinglas 40cl (6st) J9510 by Chef & Som color Svart
  RÄTTA UPP MJUKFODRAT Vinglas 40cl (6st)
  Special Price 526,00 SEK Regular Price 727,50 SEK
 16. Vitt vinglas kristall 19cl LADY DIAMOND (6st) L9744 by Eclat color Vit
  Vitt vinglas kristall 19cl LADY DIAMOND (6st)
  435,00 SEK
 17. 2%
  ARCOROC Tumbler av 320 ml blå (6st) J8482 by ARCOROC color Blå
  ARCOROC Tumbler av 320 ml blå (6st)
  Special Price 350,00 SEK Regular Price 357,50 SEK
 18. Champagneflöjt 15cl LADY DIAMOND (6st) L9742 by Eclat color Svart
  Champagneflöjt 15cl LADY DIAMOND (6st)
  315,00 SEK
 19. ARPEGE COLOR Blå HB TUMBLER Glas 35cl (6st) N6675 by Chef & Som color Blå
  ARPEGE COLOR Blå HB TUMBLER Glas 35cl (6st)
  531,25 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Kvalitetsglas med innovativt design og funktionalitet

Chef & Sommelier er en virksomhed, der har gjort sig bemærket i glasindustrien ved at kombinere innovation og teknologi med æstetisk design og funktionalitet. Virksomheden har en lang tradition for at producere kvalitetsglas, og det afspejles i deres brede udvalg af produkter.

En af de ting, der gør Chef & Sommelier's glasvarer unikke, er deres evne til at forbedre smagsoplevelsen af forskellige drikkevarer. For eksempel er deres vinglas designet til at forbedre aromaen og smagen af vin ved at optimere luftstrømmen i glasset og derved frigive aromaerne gradvist, som man drikker vinen. Dette gør, at vinen kan nydes på sit fulde potentiale.

Chef & Sommelier's produkter er også kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser og opvaskemaskine. Det skyldes, at de bruger deres eget patenterede materiale, Kwarx-glas, som er en blanding af forskellige materialer, der gør glassene stærkere og mere modstandsdygtige over for skader.

Udover deres teknologiske og designmæssige innovationer, er Chef & Sommelier også dedikeret til at skabe ergonomisk designet glas, der er nemme at håndtere og giver en behagelig drikkeoplevelse. Dette er vigtigt, især for restauranter og hoteller, hvor glassene ofte bruges af mange forskellige personer.

Alt i alt har Chef & Sommelier formået at opbygge et solidt ry for at producere glasvarer af høj kvalitet, som er kendt og elsket af professionelle og almindelige brugere over hele verden. Deres kombination af teknologi, innovation, design og funktionalitet har gjort dem til en af ​​de førende virksomheder inden for deres felt.

Färgade glas från Chef & Sommelier: En visuell och smakupplevelse

Färgade dricksglas från Chef & Sommelier är inte bara en visuell njutning, utan kan också påverka smakupplevelsen av drycken på ett unikt sätt. Glasets färg kan påverka hur vi uppfattar smaken och doften av drycken, och därför är färgade glas en viktig del av varje cocktailbar eller restaurang som vill förbättra sina dryckesupplevelser.

Färgen på glaset kan påverka dryckesupplevelsen på flera sätt. Till exempel kan blå färg ge en kall och uppfriskande känsla till drycken, medan röda färger kan ge en varm och intensiv karaktär. Gula färger kan ge en ljus och fräsch känsla, och gröna färger kan förstärka känslan av friskhet.

Utöver glasets färg kan själva designen också påverka smakupplevelsen. Till exempel kan ett glas med en bredare kant eller en tjockare botten ändra smakupplevelsen av drycken genom att ändra luftströmmen eller temperaturen. Därför väljs Chef & Sommelier's färgade dricksglas inte bara på grund av deras färger, utan också på grund av deras design och funktionalitet.

Färgade dricksglas är också ett sätt att skapa en unik atmosfär och stämning på en restaurang eller bar. Glasens färger och design kan ge en exklusiv känsla och skapa en minnesvärd upplevelse för gästerna.

Chef & Sommelier's färgade dricksglas är tillverkade av samma avancerade Kwarx-glas som deras andra produkter, vilket gör dem extremt hållbara och motståndskraftiga mot repor och diskmaskin. Detta gör dem till ett idealiskt val för professionella företag som vill ha hållbara och vackra glas till sin bar eller restaurang.

Allt som allt är Chef & Sommelier's färgade dricksglas ett exempel på hur färger och design kan påverka smakupplevelsen av drycker och skapa en unik och förbättrad dryckesupplevelse.

Dedikerade till att skapa högkvalitativa vinglas som förbättrar vinupplevelsen

Chef & Sommeliers vinglas är några av de mest kända och respekterade i vinvärlden. Företaget har ägnat en stor del av sin produktion åt att skapa högkvalitativa vinglas som kan förbättra smakupplevelsen av vin.

Chef & Sommelier erbjuder olika typer av vinglas som är utformade för olika typer av viner. Till exempel har de vinglas för röda viner, vita viner, champagne och portvin. Varje glas är utformat för att förbättra det specifika vinet det är avsett för.

Dessutom är Chef & Sommeliers vinglas kända för sin teknologiska innovation och ergonomiska design. Deras Kwarx-glas är extremt hållbart och motståndskraftigt mot repor och diskmaskin, och deras ergonomiska design säkerställer att glasen är lätta att hantera och ger en bekväm drickupplevelse.

En av de mest anmärkningsvärda teknologiska innovationerna i Chef & Sommeliers vinglas är deras Maxima-serie, som är utformad för att förbättra vinets smakupplevelse. Maxima-serien är utformad för att förbättra vinets arom och smak genom att optimera luftströmmen i glaset och gradvis frigöra aromerna när man dricker vinet. Detta gör att vinet kan njutas av till fullo.

Chef & Sommeliers vinglas har erkänts av flera professionella vinorganisationer och har använts av några av världens mest kända restauranger och vinproducenter. Deras engagemang för teknologisk innovation, design och funktionalitet har gjort dem till en av de mest betrodda och respekterade vinglasproducenterna i världen.

Allt som allt är Chef & Sommeliers vinglas en utmärkt kombination av teknologi, innovation och estetisk design. Deras vinglas är ett måste för varje vinälskare eller professionell som vill förbättra sin vinupplevelse och imponera på sina gäster.

Nytt innovativt vinglas som gradvis avslöjar vinens aromer

Chef & Sommeliers vinglas Reveal Up är en av deras senaste tillskott till deras sortiment av vinglas. Dessa glas är designade med en innovativ teknologi som gradvis avslöjar vinet och ger en förbättrad smakupplevelse.

Reveal Up-glasen är designade med en speciell böjd form som förbättrar luftflödet i glaset och hjälper till att gradvis avslöja vinets aromer. Glasen är också designade med en liten fördjupning i botten som hjälper till att öka luftflödet och samtidigt ger en visuell effekt när man dricker vinet.

Den innovativa designen och teknologin bakom Reveal Up-glasen ger en förbättrad smakupplevelse av vinet. Glasen avslöjar gradvis vinets aromer och smaknyanser, vilket gör det möjligt att njuta av vinet på dess fulla potential. Detta gör dessa glas idealiska för vinälskare som vill förbättra sin smakupplevelse och utforska vinet på ett nytt sätt.

Reveal Up-glasen är tillverkade av Chef & Sommeliers patenterade Kwarx-glas vilket gör dem extremt hållbara och motståndskraftiga mot repor och diskmaskin. Glasen är också designade med en ergonomisk form som säkerställer att de är lätta att hantera och ger en bekväm drickupplevelse.

Chef & Sommeliers Reveal Up-glas har blivit väl mottagna av professionella vinrecensenter och har använts av några av världens mest kända restauranger och vinproducenter. Dessa innovativa glas är ett exempel på hur Chef & Sommelier fortsätter att dedikera sig till att skapa högkvalitativa vinglas som kan förbättra smakupplevelsen av vin och imponera även på de mest kräsna vinkännarna.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna