Glass4ever

Glass4ever

Känner du till polykarbonatglas? Annars kommer du i alla fall till det nu, för här på glass4ever är de specialister på att ta fram vackra och praktiska plastglas.


Men till skillnad från det traditionella engångsglaset, som du känner från konserter, festivaler, trädgårdsfester och sportevenemang, kan du enkelt återvinna polykarbonatglas. Du kan faktiskt få dem i diskmaskinen, precis som det vanliga glaset.


Här på BarLife har vi ett stort utbud av produkter från glass4ever, så om du är nyfiken kan du läsa mer om företaget och vad som gynnar de återvinningsbara plastglasögonen eller ta med dig just här.

Loading...
Filter

Vem är glass4ever?

glass4ever är ett danskägt företag som utvecklar innovativa glaslösningar som först och främst ska ge dina gäster en helhetsupplevelse tillsammans med det som ska drickas och avnjutas.


Glaslösningar är kanske lite fel ord att använda i sammanhanget, då "glasen" inte tillverkas eller tillverkas i materialet glas, utan i polykarbonat. Det är också den enda skillnaden - så låt det bara förbli så, och kalla det då glas, eftersom funktionen är densamma - nämligen att fyllas på med underbara drinkar.


Hög kvalitet och hållbarhet är två av det danska företagets mycket grundläggande värderingar. Den höga kvaliteten återspeglas i det starka material som glasen är gjorda av. Vad vi har nämnt flera gånger som polykarbonat.


Plasten kan med andra ord inte gå sönder, vilket besparar dig oro för krossat glas och vassa glassplitter om olyckan skulle vara framme.


Tillverkning av både plast och glas sker i Danmark under mycket restriktiva förhållanden, för att garantera slutanvändaren högsta kvalitet när de använder plastglas från glass4ever.


Dessutom bygger hela den interna produktionsstrukturen på återanvändning och återvinning. Efter flera års användning av produkterna ser glass4ever till att glasen inte bara hamnar i en slumpmässig avfallsbehållare. Istället kommer de runt och hämtar det använda glaset som sedan ingår i tillverkning och tillverkning av nya.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna