Urban Bar

Det engelska företaget Urban Bar har i 35 år producerat skräddarsydda lösningar för kunder som har efterfrågat specifika lösningar inom glas och barkonst. 95 procent av deras produkter är tillverkade i samarbete med deras kunder, och det betyder att kunderna får precis den lösning som passar perfekt till deras behov. Om man har en idé inom deras område - till exempel en produkt för barsegmentet - kan de vara en partner när det gäller design, utveckling och produktion. Läs mer här

Loading...
Filter

Oppdag det store utvalget av Urban Bar-produkter

Urban Bar er en ledende britisk produsent av barutstyr og tilbehør med over 35 års erfaring i bransjen. De har spesialisert seg på å tilpasse løsninger til kundenes behov og er kjent for sin høye kvalitet og innovative design. Produktene deres er designet med fokus på funksjonalitet og estetikk og har et unikt og stilfullt utseende som skiller seg ut fra mengden.

Urban Bar er en populær partner for både profesjonelle bartendere og entusiaster på grunn av det brede utvalget av produkter de tilbyr. Sortimentet deres består av alt fra glass og shakers til målekopper, strainers og mye mer. De har også spesialisert seg på å tilby skreddersydde løsninger til kundene sine, der de kan samarbeide om design, utvikling og produksjon av produkter som passer nøyaktig til kundenes behov og ønsker.

En av de mest populære produktene fra Urban Bar er glassene deres. De tilbyr et bredt utvalg av glass som er designet for forskjellige typer drikke og cocktailer. Glassene deres er av høy kvalitet og kjent for holdbarheten og stilige utseendet. Urban Bar har også spesialisert seg på å tilby skreddersydde glassdesign der de kan samarbeide med kundene sine om å utvikle unike og skreddersydde glassdesign som passer til deres behov.

Urban Bar har også et stort utvalg av shakers og cocktailutstyr. Shakerne deres er designet for å brukes av profesjonelle bartendere, og de er kjent for holdbarheten og brukervennligheten. De har også et bredt utvalg av cocktailutstyr som er designet for å gjøre det enkelt å tilberede cocktailer på en profesjonell måte.

I tillegg tilbyr Urban Bar også en rekke andre barutstyr og tilbehør, inkludert isbrett, sugerør og bartenderkits. Produktene deres er populære på grunn av den høye kvaliteten og stilige utseendet, og de er kjent for å være en pålitelig og innovativ partner for kunder innen bar-sektoren.

Alt i alt er Urban Bar en ledende produsent av barutstyr og tilbehør med et stort utvalg av produkter som er designet for å gjøre det enkelt for profesjonelle bartendere og entusiaster å tilberede deilige cocktailer og drikker. De skreddersydde løsningene og innovative designene deres har gjort dem til en populær partner for kunder over hele verden, og de fortsetter å være en ledende aktør innen bar-sektoren.

Kvalitets barutrustning för varje tillfälle

Urban Bar är en välkänd brittisk tillverkare av barutrustning och tillbehör, som har specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda lösningar till kunder som efterfrågar specifika lösningar inom barutrustning. Deras kategori av barutrustning inkluderar allt från squeezer och målebägare till barskedar och strainer.

En citrussqueezer är en oumbärlig del av varje bartenders verktygslåda. Urban Bar erbjuder ett brett utbud av squeezers, som är designade för att pressa saft från olika typer av citrusfrukter. Deras squeezers är tillverkade av hög kvalitet och är designade för att vara hållbara och lätta att använda.

När det gäller målebägare till barskedar och strainer, har Urban Bar också ett brett urval av olika storlekar och former att välja mellan. Målebägarna är designade för att göra det enkelt för bartendrar att mäta exakt mängd ingredienser till deras cocktails och drinks, och därmed säkerställa en enhetlig och hög kvalitet i varje servering.

Urban Bars strainer är designade för att hjälpa bartendrar att filtrera ingredienserna i deras cocktails och drinks för att uppnå en jämn och homogen textur. Deras strainer är av hög kvalitet och är designade för att passa perfekt till vilken shaker eller målebägare som helst.

Sammantaget är Urban Bars barutrustning designade för att hjälpa bartendrar att tillaga läckra och professionella drinkar och cocktails på ett enkelt och effektivt sätt. Deras squeezer, målebägare till barskedar och strainer är alla av hög kvalitet och är populära bland professionella bartendrar och entusiaster över hela världen.

Urban Bars stilfulla glas för alla typer av drycker

Urban Bar är en brittisk producent av barutrustning och tillbehör, där du kan hitta ett brett urval av glas för barbruk. Urban Bars glas är av hög kvalitet och är designade med fokus på funktionalitet och estetik. Deras sortiment av glas inkluderar allt från cocktailglas och whiskyglas till vinglas och ölglas.

Urban Bars cocktailglas är utformade för att ge den perfekta upplevelsen vid varje cocktail. De har ett brett utbud av olika typer av cocktailglas, inklusive coupetteglas, martini- och margaritaglas, som är utformade för att passa olika typer av cocktails. Deras whiskyglas är också populära och är kända för sitt stilfulla utseende och funktionalitet.

Urban Bar har också ett stort utbud av vinglas, som är utformade för att förbättra upplevelsen av olika typer av viner. De har också specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda vinglasdesign, där de kan arbeta tillsammans med kunden för att utveckla en unik och skräddarsydd vinglasdesign som passar deras behov.

Dessutom erbjuder Urban Bar också ölglas, som är utformade för att ge den perfekta upplevelsen vid varje öltyp. Deras ölglas är av hög kvalitet och är utformade för att passa olika öltyper och smakupplevelser.

Sammantaget är Urban Bars sortiment av glas omfattande och av hög kvalitet. Deras glas är kända för sin funktionalitet och estetik och är populära bland professionella bartendrar och entusiaster över hela världen. Med deras fokus på skräddarsydda lösningar kan Urban Bar hjälpa dig att hitta rätt glas för varje tillfälle.

Urban Bars fatlagringstunnor för spritentusiaster

Urban Bar erbjuder högkvalitativa fatlagringstunnor till spritentusiaster och professionella bartendrar. Dessa fatlagringstunnor är perfekta för att lägga till en extra smaksättning till din favoritsprit och ge den en unik karaktär.

Urban Bars fatlagringstunnor är tillverkade av högkvalitativt ekträ, vilket är känt för att ge en sublim smak till spriten. Fat finns i olika storlekar, så du kan välja den storlek som passar bäst för dina behov.

Faten är också utformade för att vara hållbara och kan användas om och om igen. Det är lätt att lägga till sprit i faten, och du kan kontrollera mängden av träplankor för att uppnå den önskade smaken.

Urban Bars fatlagringstunnor är populära bland både professionella bartendrar och spritentusiaster. De är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, och de ger en unik smakupplevelse som är svår att uppnå på andra sätt.

Sammanfattningsvis är Urban Bars fatlagringstunnor av hög kvalitet och perfekta för att lägga till en extra smaksdimension till din favoritsprit. De är populära bland professionella bartendrar och spritentusiaster, och de är kända för sin hållbarhet och unika smakupplevelse.

Upptäck Urban Bars stilfulla och hållbara cocktailshakers

Urban Bar är en brittisk tillverkare av högkvalitativt barutrustning. Här hittar du ett brett utbud av cocktailshakers som är designade för professionella bartendrar och entusiaster. Urban Bars cocktailshakers är kända för sin hållbarhet och stilrena design, och är populära bland bartendrar och cocktailentusiaster över hela världen.

Urban Bars cocktailshakers är utformade för att göra det enkelt för bartenders att tillaga läckra cocktails och drinkar. De har ett brett utbud av cocktailshakers i olika storlekar och designer, så att du kan välja den shaker som passar ditt behov bäst. Deras shakers är också utformade för att vara lätta att använda och rengöra, och är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål.

En av de mest populära cocktailshakers från Urban Bar är deras Boston shaker, som är utformad för att användas av professionella bartenders och entusiaster. Denna shaker är en kombination av två olika shakers - en tin shaker och ett glas som passar in i varandra, och är perfekt för att tillaga enkel drinkar eller flera drinkar på en gång.

Urban Bar erbjuder också ett antal andra cocktailshakers, inklusive Cobbler shakers och Parisienne shakers. Deras Cobbler shakers är kända för deras enkla användning, eftersom de har en inbyggd sil, medan deras Parisienne shakers är utformade för att ge en elegant och stilfull touch till dina cocktails.

Sammanfattningsvis är Urban Bars cocktailshakers av hög kvalitet och är utformade för att göra det enkelt för bartenders och entusiaster att tillaga läckra cocktails och drinkar. Deras shakers är kända för deras hållbarhet och stilfulla design, och är populära bland professionella bartenders och entusiaster över hela världen.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna