Urban Bar

Urban Bar

det British Urban Bar har över 35 års producerade skräddarsydda lösningar för kunder som kräver särskilda lösningar i glas och bar utrustning. 95 procent av sina produkter tillverkas i samarbete med sina kunder, och det innebär att kunderna får rätt lösning som passar exakt till deras behov. Om du har en idé på deras territorium - till exempel en produkt till bar segment, kan de vara en partner i förhållande till design, utveckling och produktion. Urban Bar har stor kunskap om branschen, drycker och kundbehov, och därför träffar mestadels en unik och tankeväckande produkt. Læs mer här
Loading...
Filter

Stil och design

Urban Bar design och stil är mycket enkel och modernt uttryck. Ren och elegant eller rå och robust ofta kundernas önskade egenskaper, och det matchas perfekt till designers i samband med Urban. Det är uppenbart att konstruktörerna har lagt in i konsumentens plats när de går till ritbordet. Till exempel, de gör en sil, som inte bara är vacker och praktisk design, men det gör också sitt jobb perfekt och det är typiskt för Urban produkter - snygg och mycket funktionell i praktiken. Deras graverat glas är också en typisk uttryck som ger en upplevelse och atmosfären i högtidlig elegans, där till exempel champagne skulle må bra.

Produkter och val

URBAN tillverkar glas och bar utrustning. Glasen är vin, champagne, cocktails, drinkar, skott, öl och även blandare i olika versioner. Barudstyret till exempel, blandare, shakers, silar, mål, citruspress och många fler. Alla typer bartenders vet väl produkterna från Urban Bar och när de har försökt dem en gång, sedan branded sin favorit. URBAN kommittén och täck flesta behov som finns i en professionell bar.Barejeren och bartenders kommer att ha smarta och praktiska lösningar som sparar tid och ansträngning, medan deras utrustning eller verktyg bör vara robust och tålig. Det kräver hög kvalitet, och det ger Urban Bar.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna