Förkläden

Hitta dina nya forklæde

En av de saker som är oumbärliga i ett kök förkläde. Detsamma gäller om du tillgodose gäster. Detta ser bäst med en fin version som kan snabbt bytas ut om det blir smutsigt. I köket har en mer praktisk funktion, där de skyddar mot stänk från stekpannor och kastruller. Storleken på de flesta förkläden är universella. De kan lätt dras åt i livet och i nacken. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Haws Läderförkläde Brun 83-SA320113-HAWS by Hâws color Brun
  Haws Läderförkläde Brun
  620,00 SEK
 2. Kockförkläde Denim TINA 238200 by TINA color Svart
  Kockförkläde Denim TINA
  253,75 SEK
 3. Barnkockförkläde Denim TINA 238201 by TINA color Svart
  Barnkockförkläde Denim TINA
  168,75 SEK
 4. 20%
  Äkta läderförkläde Brun/Cognac 30-WL-ARU-06-HS by BF25 color Svart
  Äkta läderförkläde Brun/Cognac
  Special Price 759,00 SEK Regular Price 951,25 SEK
 5. Witloft Läderförkläde XL Svart/kognac 41-WL-ARB-22 by FUNNORDIC color Svart
  Witloft Läderförkläde XL Svart/kognac
  2031,25  SEK
 6. Witloft Läderförkläde Klassisk grön/cognac 41-WL-ARU-21 by FUNNORDIC color Grön
  Witloft Läderförkläde Klassisk grön/cognac
  1455,00  SEK
 7. 4%
  Witloft Läderförkläde Klassisk cognac/cognac 41-WL-ARU-06 by FUNNORDIC color Svart
  Witloft Läderförkläde Klassisk cognac/cognac
  Special Price 2520,00  SEK Regular Price 2615,00  SEK
 8. Laguiole Förkläde 40268445 by Laguiole color Svart
  Laguiole Förkläde
  315,00 SEK
Sätt stigande sortering

Den korrekta termen

med ett förkläde förare till en bar eller en restaurang, förkläden du serveringspersonal, hjälp att ge rätt uttryck. Du kan välja olika färger och material. Wanted är en exklusiv, vald ofta ett läderförkläde. Fler okonventionella förkläden Speciella material kan bidra till att avsluta en konsekvent stil. Till exempel demin eller färgade kuber. Alla våra modeller tillgängliga har en lång livslängd, och även med hård användning de fortsätta leta. Förkläden för servering anställda, återförsäljare mer om estetik snarare än praktiska, jämfört med en för kökspersonalen. Det är möjligt att välja påsar med läderremmar eller fickor. Här kan du välja mellan sidofickor och en stor frontficka. Det är praktiskt om de anställda alltid gå runt med bar utrustning. Det kan vara en korkskruv, ljusare eller liknande. Använd förklädet i köket förkläden används av alla professionella kockar. Det kan mycket väl vara så att du inte är en bra kock, men du kan se ut som en. Detsamma gäller i hem bar. Har du gäster besöker för att äta middag eller drinkar, det är trevligt att du kan ha fina kläder. Du kan snabbt ta det på, vilket skyddar dina kläder från stänk. Om du väljer en skinnförkläde, kan den lätt torkas av med en trasa. Det är mycket slitstarkt i en läderförkläde och de får stor patina, när de har använts under några år. Om du väljer en version av läkemedlet, är det inte svårt att hålla snyggt. Mörka färger gör det svårt att se fläckar och smuts. Förkläden i fråga gör en resa i tvättmaskinen, så rengöring är ingenting problem.

Forklæde för män

är en perfekt present letar du efter en present till en man, är ett förkläde för män ett säkert val. Oavsett om det är på grillen eller i köket, det är alltid en bra idé att ha ett vidare. Vid grillen Sizzles och sprutor ofta. Speciellt om att grillat marinerat kött. Det är både praktiskt och ser mer skala som när bär en trevlig förkläde i köket. Letar du efter ett förkläde för män, är det populärt med mörka färger med skinndetaljer eller helt i skinn. Om du väljer en version i läder, kan glädja sig att det blir vackrare med åren. Det blir en vacker patina. De säger att det ger självförtroende när du bär en och självförtroende för bättre mat.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna