Glas - stort utbud av vackra glas

Glas för bar, restaurang eller hemma

Oavsett om du är en professionell bartender eller bara amatör bartender är viktigt att ha utrustningen i ordning. Och här är glas en viktig del av alla bartenders utrustning. För om du har insamling av glas i ordning så att du inte kan tjäna drinkar och cocktails som du vill. Det handlar om att vara på förköp så att pre-ordna att ha glasögon för alla typer av drinkar och cocktails, eftersom du kan plötsligt vara i en situation där du behöver en mycket specifik glas - och utan glaset kan drycken är inte gjort. Läs mer här

Loading...
Filter

Få drinkens personlighet framåt använda rätt glas

alla typer av drycker och drycker, liksom människor, var och en med sin egen personlighet. Och denna personlighet bör betonas genom ett glas och genom att överväga exakt vilken typ av glas för att välja för en viss drink. Här hittar du allt från elegant, lång och smal glas som passar perfekt med en ljus, sval sommar drink till de mer rustika glasögon med tjocka botten som passar en kväll whisky. Insamlingen av glas uppdateras kontinuerligt och det finns ständigt nya glasögon, kan man följa vad som finns nyheter om glas här.

Glas i många olika afskygninger

Her kan hitta många olika produkter som är gjorda av glas. Och även en kan hitta många olika typer av glas också. Eftersom du kan både hitta härdat glas, som är idealisk för varma drycker som kaffe och te. Dessutom kan man hitta glas med olika mönster, som således skiljer sig från den klassiska glas med den släta ytan. Och det är inte bara glas att dricka ur, som kan hittas här. Alltför kannor är möjligt att köpa. När till exempel serveras ett gott vin med eller efter mat, är det viktigt att det även tjänar vatten. Eftersom allt måste se tilltalande som möjligt bör tjäna vatten i en vacker glas karaff eller i en vacker glaskanna. Inom kannor, finns det något för alla.

Gör en cocktail med rätt glas

Som bartendern är nästan lika naturligt att göra en cocktail, som andas. För som bartendern ofta kommer att uppmanas att göra drinkar. Läs om de olika cocktailglas här, om du måste göra en long drink, behöver man en lång boll glas, och en sådan drink kännetecknas av att ha mycket is, har en relativt liten mängd alkohol i förhållande till mixern, vilket också är lutande. en blodig mary eller skruvmejsel är exempel på långa drycker, att man kan använda dessa glasögon för att.

Ett litet glas med mycket kraft

Til någon fest måste naturligtvis skott till! Det är alltid skott och hela situationen kring skott som får människor i en festlig stämning och när att dricka dessa små drycker bör överväga noga som glas att använda den. Det sägs att ett whiskyglas inte gå om det har en önskan att dricka sina gäster helt under bordet, vilket naturligtvis kan ha sina fördelar. Men du måste få tag på ett glas som påminner om en snapsglas, vilket inte är så stor. Men detta är inte nödvändigtvis berättar i sig eftersom det finns många olika storlekar av snapsglas också. Här bör man se till att förvärva snapsglas i olika storlekar, så att du har båda till Gajol skott, fisk skott och tequila skott. Och om du tänker dricka tequila skott kan också köpa lite extra snapsglas för salt, vilket är en viktig del av en tequila shot.

Kunsten att välja rätt ølglas

Det är först senare på kvällen, gästerna på en fest frågar starkare sprit. I början av kvällen kommer du ofta mer som öl och det gäller även för maten. Man kan köpa glasögon för alla tillfällen, men det finns ingen skam i att välja några som du själv vill. För bara när det gäller ölglas det finns en sådan mängd och vad någon tycker är en mycket personlig fråga, som varierar från person till person. Men ingen kan vara säker på är att du behöver antagligen att hitta ett glas som du gillar på denna plats eftersom det finns alla möjliga olika typer av ølglas.

Vinglas

se mycket forskning bara Udder är en stor skillnad mellan vinglas, och här är det i synnerhet storleken varierande. Eftersom du kan få allt från stora glaset till mindre glas. Vad vi gillar bäst är en mycket personlig sak, men här hittar du alla de slag.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna