Lurch

Sedan 1995 har det tyska varumärket Lurch skapat och marknadsfört manuella köksredskap som inte alls behöver el och med tydligt fokus på konsumenternas behov. Valuta för pengarna är också en självklarhet.

Alla Lurch-produkter är designade för att användas varje dag, vilket gör att du får en hållbar produkt som kan hålla ett tag. Lurch definierar sig som en utvecklare, tillverkare och marknadsförare av innovativa produktlinjer för kök och hushåll.

Lurch använder endast högkvalitativa material för produkterna för att säkerställa att verktyg och maskiner fungerar från dag ett och i många år framöver. Lurch har i sitt utbud många olika verktyg för att skära, riva och hacka frukt, grönsaker, nötter och mycket annat gott.

I vårt produktsortiment från Lurch hittar du även dussintals små köksutrustning, vilket ger dig möjlighet att använda mycket fräschare mat för att laga mat. läs mer här 

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. 30%
  Isbitar kuber 4x4cm LU10465 by LURch color Svart
  Isbitar kuber 4x4cm
  Special Price 110,00 SEK Regular Price 157,50 SEK
 2. Isbitar kuber 5x5cm LU10466 by LURch color Svart
  Isbitar kuber 5x5cm
  120,00 SEK
 3. Istärningsbricka för tärningar 5x5 cm LU240715 by LURch color Svart
  Istärningsbricka för tärningar 5x5 cm
  205,00 SEK
 4. Istärningsbricka till Boll ø6cm 2-pack LU240730 by LURch color Svart
  Istärningsbricka till Boll ø6cm 2-pack
  125,00 SEK
 5. Isbitar fack kuber 2x2cm LU10470 by LURch color Svart
  Isbitar fack kuber 2x2cm
  125,00 SEK
 6. Istärningsbricka för tärningar 2x2 cm LU240700 by LURch color Svart
  Istärningsbricka för tärningar 2x2 cm
  177,50 SEK
 7. Istärningsbricka för tärningar 3x3 cm LU240705 by LURch color Svart
  Istärningsbricka för tärningar 3x3 cm
  213,75 SEK
 8. Isbitbricka runda bollar 2cm LU10435 by LURch color Svart
  Isbitbricka runda bollar 2cm
  105,00 SEK
 9. Istärningsbricka för tärningar 4x4 cm LU240710 by LURch color Svart
  Istärningsbricka för tärningar 4x4 cm
  215,00 SEK
 10. 21%
  Lurch Grönsaksskärare Catto LU200550 by LURch color Grön
  Lurch Grönsaksskärare Catto
  Special Price 630,00 SEK Regular Price 798,75 SEK
 11. Istärningsbricka för kulor Ø2 cm LU240720 by LURch color Svart
  Istärningsbricka för kulor Ø2 cm
  268,75 SEK
 12. 15%
  Lurch Silikone Brød-/kageform 6 stk. LU85078 by LURch color Svart
  Lurch Silikone Brød-/kageform 6 stk.
  Special Price 317,00 SEK Regular Price 375,00 SEK
 13. Lurch Sil Ø21,5 cm, Rostfritt stål LU210280 by LURch color Svart
  Lurch Sil Ø21,5 cm, Rostfritt stål
  158,75 SEK
 14. TANGO RT40 Riv grov LU240130 by LURch color Svart
  TANGO RT40 Riv grov
  141,25 SEK
 15. 29%
  Ice cube bricka runda bollar 3cm LU10436 by LURch color Svart
  Ice cube bricka runda bollar 3cm
  Special Price 106,00 SEK Regular Price 150,00 SEK
 16. Isbitar kuber 3x3cm LU10450 by LURch color Svart
  Isbitar kuber 3x3cm
  98,75 SEK
 17. TANGO RT34 Rivjärn Medium LU240230 by LURch color Svart
  TANGO RT34 Rivjärn Medium
  318,75 SEK
 18. Skärbräda stor, 500x400x45 mm LU10909 by LURch color Svart
  Skärbräda stor, 500x400x45 mm
  870,00 SEK
 19. Lurch Måttande 1,0 L LU70202 by LURch color Svart
  Lurch Måttande 1,0 L
  190,00 SEK
 20. TANGO RT34 Rivjärn Fin LU240240 by LURch color Svart
  TANGO RT34 Rivjärn Fin
  313,75 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Stort utbud av allt till köket

Lurch representerar tysk kvalitet och alla deras produkter genomsyras av just detta. Detta varumärke är mycket mångsidigt och du hittar allt från skärbrädor, degskrapor, isformar, matlådor, ravioliformar, bakformar och mycket mer. Produkterna är av hög kvalitet och tillverkade av hållbara material såsom silikon, rostfritt stål och trä.

En av Lurchs mest populära produkter är deras Flexiform bakformar. Dessa bakformar är tillverkade av silikon och har en non-stick yta, vilket gör dem perfekta för att baka kakor, pajer och bröd. De kan också tåla höga temperaturer och kan användas i ugnen, frysen och mikrovågsugnen.

Förutom deras innovativa produkter fokuserar Lurch också på hållbarhet och miljömedvetenhet. De använder hållbara material och producerar sina produkter på ett miljövänligt sätt.

Sammanfattningsvis är Lurch ett fantastiskt varumärke som erbjuder innovativa och hållbara produkter till köket. Om du letar efter högkvalitativa och hållbara köksredskap och tillbehör bör du definitivt överväga att kolla in Lurchs produkter.

Razortech rivjärn

Razortech rivjärn är en innovativ köksredskap som är utformad för att göra rivningsprocessen enklare och mer effektiv. Det är en av de bästa rivjärnen på marknaden, känt för sin hållbarhet och skärpa.

Razortech rivjärn har en unik, patenterad teknologi som gör det möjligt att riva matvaror som ost, grönsaker och frukt med lätthet. Den har en dubbelsidig, lasergraverad skär som är oerhört vass och kan riva ingredienser på båda sidor av järnet. Det innebär att du kan riva matvaror dubbelt så snabbt och effektivt som med traditionella rivjärn.

Razortech rivjärn har också ett ergonomiskt och bekvämt handtag som ger ett bra grepp och stöd under rivningsprocessen. Det är tillverkat av rostfritt stål och är oerhört hållbart och motståndskraftigt mot korrosion och slitage. Det är också lätt att rengöra och tål diskmaskin.

Razortech rivjärn är en mångsidig köksredskap som kan användas till en mängd olika uppgifter i köket. Du kan använda den för att riva ost till din favoritpizza, grönsaker till en läcker sallad eller choklad till en dessert. Det är också perfekt för att riva ingredienser till dina favoritrecept och för att göra garnering till dina rätter.

Sammanfattningsvis är Razortech rivjärn en fantastisk köksredskap som är utformad för att göra rivningsprocessen enklare och mer effektiv. Det är oerhört vass, hållbart och mångsidigt och kommer säkert att vara en värdefull tillägg till ditt köksarsenal.

Lurchs glassformar

Glassformarna är tillverkade av hållbara material, som silikon och rostfritt stål, och är därför miljövänliga och hållbara. De är lätta att använda och tål höga temperaturer, så du kan använda dem både i ugnen och frysen.

En av de mest populära glassformarna från Lurch är deras 5x5 cm glassformar. En av de stora fördelarna med denna glassform är dess storlek. De stora kuberna smälter långsamt och håller dina drycker kalla under en längre tid, vilket gör dem till ett perfekt val för exempelvis whiskey eller andra drinkar som serveras i stora glas. Silikonmaterialet gör glassformen lätt att använda och rengöra, och glassen är lätta att ta ut ur formen. Du kan också använda glassformen för att göra glass, om du vill servera stora och imponerande glassdesserter till dina gäster.

Lurchs glassformar finns också i olika storlekar och former, så du kan göra glass i alla typer av design och smaker. De är perfekta för att experimentera med olika ingredienser och för att göra glass som passar din personliga smak.

Utöver deras innovativa design och höga kvalitet fokuserar Lurch också på hållbarhet och miljövänlighet i deras produktion av glassformar. De använder hållbara material och producerar sina produkter på ett miljövänligt sätt, vilket gör dem till ett bra val för dem som vill minska sin påverkan på miljön.

Allt som allt är Lurchs glassformar ett fantastiskt köksredskap som gör det lätt att göra goda hemlagade glasspinnar och sorbet. Glassformarna är tillverkade av hållbara material, är lätta att använda och tål höga temperaturer. Med deras innovativa design och höga kvalitet kommer Lurchs glassformar vara en värdefull tillägg till alla kök.

Hållbara och hållbara köksredskap från Lurch

Lurchs måttkoppar är tillverkade av hållbara material, såsom plast och silikon, och kommer i olika storlekar som passar olika behov. De är designade med exakta mätningslinjer som gör det enkelt att mäta ingredienser, och deras non-slip-yta ger ett bra grepp och stabilitet medan du häller ingredienser i skålen eller grytan.

Lurchs sil är också en praktisk och innovativ tillbehör till ditt kök. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en finmaskad nätstruktur som gör det enkelt att sila och separera ingredienser som mjöl och socker från klumpar. Silen är också lätt att rengöra och kan användas till en rad olika uppgifter i köket.

Sist men inte minst är Lurchs skärbräda en mångsidig och hållbar tillbehör till ditt kök. Skärbrädan är tillverkad av hållbart trä och har en non-slip-yta som ger stabilitet och skyddar dina knivar mot slitage. Den är också lätt att rengöra och kan användas för att skära och förbereda alla slags ingredienser.

Gör matlagning roligare med Safety Home gasbrännaren

Gasbrännaren är lätt att använda och fungerar genom att kombinera gas och luft i en speciell brännare. Det skapar en kraftfull låga som gör det lätt att bryna socker, smälta ost eller grilla ytan på en rätt. Gasbrännaren är också idealisk för att göra creme brulee eller flamberade desserter.

Safety Home gasbrännaren är känd för sin höga säkerhet och är utformad för att förhindra oavsiktlig eld eller explosion. Den har en låsning som förhindrar gasläckage när brännaren inte är i bruk och en säkerhetsring som säkerställer att gasflaskan är korrekt fastsatt på brännaren.

Gasbrännaren är också lätt att använda och underhålla. Den är lätt att fylla med gas och har en justerbar låga så att du kan anpassa intensiteten efter dina behov. Brännarhuvudet kan också roteras 360 grader vilket gör det enkelt att justera vinkeln och riktningen av lågans skott.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna