Ishinkar
Kalla drycker med isspandI bar, är det nödvändigt att du alltid har isbitar till hands. Detta gäller både i en kommersiell bar eller hem bar. I de flesta cocktails eller drycker bör användas isbitar. För att inte behöva gå fram och tillbaka mellan baren och frysen, är det en bra idé med en korrekt ishink. Vi har ett stort och varierat utbud av olika hinkar. Hitta din favorit och se våra produkter här

Ishink i rätt storlek
storlek är mycket viktigt när man väljer en ny hink med is. Placera den på baren eller på ett matbord för en privat fest, inte överfyllnad. Det är skrymmande och tar upp för mycket utrymme. För privata fester finns det sällan långt från frysen och partiet. Därför betyder det inte så mycket om du måste gå en gång till. Även om en isbit har samma storlek, efter att ha legat ett par timmar i en ishink, då det betyder inte att det är så kallt. Om du använder en "varm" isbit i en drink, kommer det inte att kunna ge mycket kallt, och snart kommer det att tina. Det ger tråkiga drycker, men det kan undvikas genom att ha en hink som passar omsättning isterninger.
Isoleringsevne i isspand
Størrelsen ha mycket att säga när man måste hitta rätt ishink. Om du väljer att köpa en stor modell, kommer det oftast innebär att de sista isbitar kan stanna kallt längre. Men det finns flera faktorer som spelar in. En av de viktigaste locket. Om det finns ett lock på skopan, håll det mycket värre i kylan. Detta kräver en stor champagnekylare för 4-6 flaskor innan det kan vara tillräckligt is. Isoleringen på sidorna och botten är också viktigt att titta på. Om du behöver en stor ishink, där det finns hög omsättning i isbitar, är det knappt om viktiga med hög isolering. Har du kontrast en lägre omsättning i isbitar, men ändå vill ha en stor hink, då isoleringsförmåga mycket viktigt. Några av våra skopor tillverkade med dubbla väggar, där det finns luft mellan lagene.
Rengøring och godkännande till fødevarer
Det är viktigt att ha god hygien runt isbitar. Det gäller både att hålla rent i hans frys. Samtidigt rekommenderar vi att du använder en Ice Tång, ta isbitar med. Det är en bakteriell bomb, vilket gör att en hel privat fest ta isen med fingrarna. Efter användning är det viktigt att rengöra ishink ordentligt så att bakterier, fruktrester och liknande är inte tillåtet att sitta. När en ishink används många gånger, kommer det att finnas en nötning på ytan. Det är viktigt att använda en hink som godkänts för livsmedel. Det är alla fack i vårt sortiment, naturligtvis, så det är bara att välja det som passar dina behov.