Rödvinsglas - eleganta vinglas i hög kvalitet - på nätet

Att hitta den perfekta rødvinsglasDer kan vara en stor skillnad mellan rödvinsglas. De finns i stora och små versioner och på olika höjder. De flesta väljer sin nya glas baserat på hur de ser ut. Ett glas bör naturligtvis passa in med resten av dukningen, och i vårt stora utbud hittar du garanterat ett glas som exakt din dukning passar. Låt dig inspireras i vår vackra urval läs mer om glasen här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. CABERNET TULIPE 47 CL (6stk) 5000705
  CABERNET TULIPE 47 CL (6stk)
 2. CABERNET TULIPE 58 CL (6stk) 5000707
  CABERNET TULIPE 58 CL (6stk)
 3. Blindtasting glas - Inao Rona - 210ml (6st) 4501
  Blindtasting glas - Inao Rona - 210ml (6st)
  497,00 kr
 4. Rødvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk) L7586
  Rødvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk)
  426,00 kr
 5. Rødvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk) L7585
  Rødvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk)
  426,00 kr
 6. Vinglas 47cl ILLUMINATION (4stk) L7563
  Vinglas 47cl ILLUMINATION (4stk)
  426,00 kr
 7. 33%
  SALE
  Rødvinsglas 47cl Ballon ILLUMINATION (4stk) L7560
  Rødvinsglas 47cl Ballon ILLUMINATION (4stk)
  Special Price 283,00 kr Regular Price 426,00 kr
 8. 11%
  SALE
  Incanto rødvinsglas klar 50 cl - Luigi Bormioli C 432
  Incanto rødvinsglas klar 50 cl - Luigi Bormioli
  Special Price 112,00 kr Regular Price 127,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Spiegelau rødvinsglasI vårt sortiment av rött vin glas, erbjuder vi många olika märken. De väljs med fokus på kvalitet och vackra mönster. Rören varierar från helt tunn och enkelt glas, glas med olika inredning som har ett gammaldags utseende. RCR är en mindre kända varumärke, men kvaliteten är verkligen top notch. Det finns flera olika serier, var och en med en unik design. Förutom kvalitet, sätter RCR stor vikt vid ergonomin i glasen. Spiegelau vinglas är några av de mest populära glaset. Detta beror på deras breda utbud av mönster och deras kompromisslös kvalitet. Med Spiegelau vinglas, är du säker på att ha glas som kommer att pågå i många år. Även glasen används allmänt som en restaurang, så håll dem. Spiegelau vinglas kan kombineras med andra vinglas i deras klassiska serien, men kan också köpas i hela serien av glas. Detta sätt passar både vatten, rött vin och vitt vin glas sammen.Store rødvinsglas.Store rött vin glas är mycket populär och kan bidra till att skapa en exklusiv känsla. En av anledningarna till att välja stora rödvinsglas är att de skiljer sig mycket från vitt vin glas. Glasögonen finns i olika utföranden med antingen öppna eller slutna slots. Det är en smaksak vilken typ du vill dricka ur. Detsamma gäller för storleken på glasögonen. De stora modellerna varierar kraftigt från cirka 50 cl och upp till 70 centiliter av de största. Detta innebär att det kan nästan vara en fullständig vinflaska i ett glas. När du väljer ett sådant stort glas, är det därför viktigt att du är medveten om storleken när du häller vinet upp. Denna storlek glas används ofta för vin från Bordeaux, och är bra för att svänga runt vinet. Välja en glas varvid öppningen går in mycket, kommer man att upptäcka att hastigheten ökar i duftene.Stilkede eller tillfälliga vinglas traditionellt pedunculated och hög. Detta gäller vitt vin -och rödvinsglas. Om du vill ha en mer avslappnad look med sina dukning, finns det en annan typ av glas. Det är stemless glas, men är fortfarande avsedd för rött vin. Final Touch har gjort en serie av dessa glas med en överlägsen design. Serien heter Conundrum finns med eller vinkaraffel. Spiegelau har också gett en serie vinglas utan stjälk. Båda typerna görs till vin, men kan även användas som vattenglas för trevligare middagar.
Rödvinsglas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Rödvinsglas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna