Vattenglas i olika färger och mönster

Brett utbud av vattenglas vattenglas som ska användas i alla situationer. Oavsett om du driver en restaurang, eller om du behöver glasögon privat, vi säkert några som passar dina behov. Den användarvänlighet och kvalitet är avgörande när man väljer vattenglas. Dessa är några av de glas som används mest, och därför kunde de lätt rengöras och hålla som ska användas. När du ställer ut för att utforska vårt sortiment hittar du bara glas av god kvalitet. Du kan därför tryggt välja den som passar perfekt din dukning. Läs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Primary vandglas 27 cl. 5001144
  Primary vandglas 27 cl.
 2. Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk) L9747
  Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  426,00 kr
 3. Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk) L9746
  Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk)
  426,00 kr
 4. Strauss Rocks vandglas/whiskyglas 4 stk. klar 40 c - Luigi Bormioli PM 922 SH
  Strauss Rocks vandglas/whiskyglas 4 stk. klar 40 c - Luigi Bormioli
  397,00 kr
 5. Mixology Textures vandglas/whiskyglas klar 38 cl - Luigi Bormioli 12346-01
  Mixology Textures vandglas/whiskyglas klar 38 cl - Luigi Bormioli
  98,00 kr
 6. Mixology Elixir vandglas/whiskyglas klar 38 cl - Luigi Bormioli 12344-01
  Mixology Elixir vandglas/whiskyglas klar 38 cl - Luigi Bormioli
  98,00 kr
 7. ARCOROC Tumbler af 320 ml blå (6stk) J8482
  ARCOROC Tumbler af 320 ml blå (6stk)
  212,00 kr
 8. GOBELET FH 35 COLOR STUDIO GOA BLUE (6stk) P3476
  GOBELET FH 35 COLOR STUDIO GOA BLUE (6stk)
  354,00 kr
 9. GOBELET FB 32 COLOR STUDIO GOA BLUE (6stk) P3478
  GOBELET FB 32 COLOR STUDIO GOA BLUE (6stk)
  354,00 kr
 10. Vinea vandglas/hvidvinsglas 2 stk. klar - 43 cl 11838-02
  Vinea vandglas/hvidvinsglas 2 stk. klar - 43 cl
  112,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Färgade dricksglas om du tror att vanliga dricksglas med klarglas är för tråkigt, är det möjligt att välja färgade dricksglas. Genom att välja färgade dricksglas, kan du lägga lite extra liv åt din dukning. Vi har glas som är helt färgas i en färg, men också vattenglas som har en touch av färg. Bör du hålla påsk eller serveras påsk menyerna i din restaurang, sedan blått glas är ett bra val. Det är ett sätt att få en viss stämning i dukningen. Ska du använda vattenglas till en stuga, vi har ett stort urval av sommarblommor eller frukter och bär. Det bidrar till sommaren humör. Tycker du dricksglas med klarglas, har vi mer än 40 olika objektiv att välja mellan. Här finns det skillnader i form och storlek. Storleken och formen på vandglasHvilken storleken och formen på din nya vattenglas måste ha är en smaksak. Det finns ett brett utbud av glas, och vi har samlat in över 70 olika slag i vårt sortiment. Den klassiska vattenglas rymmer mellan 25-33 centiliter. Det är också inom denna volym, är den stora majoriteten av våra glas. Formen på glasen varierar en hel del. Detta beror på att det är olika, till vilken glas röster dricka bästa. Vissa väljer ett glas som är formad som ett vinglas, medan andra vill hellre ha vattenglas med en konisk form. Det är viktigt att känna att glaset är bra att dricka, eftersom det oftast är glaset som används mest. Storleken varierar vanligtvis omkring 25 till 33 cl. Det är möjligt att erhålla vattenglaset, som rymmer ca 50 cl. De har den fördelen att de kan användas för drycker vid festliga tillfällen. Special vandglasVil du sticker ut från mängden, eller ska dina gäster i restaurangen möts med en exklusiv uttryck, har vi många special vattenglas. Vattenrutschbanor från Aska har just uttrycket. Det finns fem olika modeller som varierar något i design. Gemensamt för dem är dock att botten är tjock, varefter glaset blir tunn upp sidorna. Basen ger glasögonen en riktigt bra vikt och balans. Om du föredrar räfflade glas, Luigi Bormioli ett stort urval. Räfflad glas från Luigi Bormioli finns i flera olika storlekar, och det är också möjligt att välja dem i fyra olika färger. Om du väljer en hög och smal vattenglas, kan den också användas för drycker. Kom ihåg att en del av glasen tillhör serie vinglas. Du kan alltså få både vin och vatten glasögon för att matcha varandra.
vatten Glas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa vatten Glas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna