SUGRÖRET ÄR EN VIKTIG DEL AV DRINKEN

Loading...
SUGRÖRET ÄR EN VIKTIG DEL AV DRINKEN

Ett sugrör avslöjar en hel del. Ett sugrör kan säga något om den person som fixar drinken, och om själva drinken. För om du är typen som gillar att experimentera, är det förmodligen något som också syns i valet av sugrör. Du bör också välja ett sugrör beroende på vilken drink du gör, eftersom allt ska passa ihop.

- Ta reda på vilken sugrörstyp du är på Barlife - 

   

KLASSISKT SUGRÖR TILL KLASSISKA COCKTAILS

Det är inte förvånande att det klassiska sugröret passar bra ihop med den klassiska drinken. En klassisk typ av drink kan till exempel vara en G&T. Denna drink är väldigt populär över hela världen och många dricker den dagligen över hela världen. Anledningen till det är dess unika smak, som dock inte är lika genomträngande som smaken av en drink ibland kan vara. Om du ska göra en gin och tonic ska du alltid ha ett eller ett par sugrör i drinken. Och eftersom det här är en klassisk drink, som beskrivits ovan, är det också ett klassiskt sugrör du ska använda. Ett av dessa klassiska sugrör är det klassiska svarta sugröret, som är absolut oumbärligt i en klassisk drink.

Klassisk drink med klassisk sugerør

Barlife har också flera randiga sugrör i många olika färger. Naturligtvis erbjuder vi även röda och vita sugrör. De här sugrören passar perfekt till en drink som serveras i en syltburk, något som är väldigt modernt.

- Se många randiga sugrör -

Du kan också välja att köpa sugrör i guld och vitt eller svart och vitt. Om du gillar lite mer vilda färger och effekter kanske du också uppskattar den här typen av silverfärgade sugrör. De passar utmärkt till vardagens fester, men också till en festlig nyårsafton eller någon annan stor eller liten händelse. Sugrören finns i många olika färger, bland annat i en fin blå färg.

Sugerør i blå

SÅ GÖR MAN EN ROLIG DRINK MED SUGRÖR

En drink ska helst inte vara tråkig eller för elegant, för det är det inte många som gillar. I stället ska en drink vara rolig och skapa glädje och ett sätt att piffa upp stämningen är att använda sugrör. De kan bidra med en festlig stämning när du bjuder på en drink i till ditt hem eller på en bar.

 - Hitta massor av roliga sugrör hos Barlife ---

Ett väldigt populärt sugrör från Barlife, som alltid skapar god stämning, är sugröret som är format som en bambu. Sugrören är annorlunda och de ser äkta ut. De passar perfekt till en exotisk drink och det är få som kan låta bli att kommenterar dessa bambusugrör när de ser dem, eftersom de är så speciella. sugerør i bambus

En annan sak som du kan göra för att göra din drink ännu roligare med sugrör är att köpa ett flexibelt sugrör som kan böjas. Det är många som väljer just den här typen och du hittar dem hos Barlife. Den här typen av sugrör har en flexibel del, som du kan böja på många roliga sätt och du kan forma det, som du vill.Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna