DUKA MED STENGODS

Loading...
DUKA MED STENGODS

Många människor har stengods hemma som tyvärr bara står och samlar damm i skåp och lådor, vilket är synd. I de flesta fall beror det på att dessa stengodsföremål är arvegods som du inte kan tänka dig att slänga, men man vill heller inte riktigt använda det. Om man är lite trött på det gamla stengodset kanske man har lust att köpa ett eget, för så får man ett helt annat förhållande till det och man kommer att tycka om det på ett helt annat sätt. På Barlife har vi mänga läckra varianter av stengods i olika färger och storlekar.

- Hitta nytt stengods till ditt hem här -

 

TALLRIKAR I STENGODS PYNTAR

Något som ett dukat bord inte kan klara sig utan är tallrikar. Tallrikar finns i många olika varianter och storlekar och det är upp till dig att hitta rätt stil till din dukning. Om du tittar närmare på Barlife kommer du att upptäcka att tallrikarna finns i många olika färger men särskilt den blå färgen är ett populärt val. Se några av de vackra blå stengodsen hos Barlife här.

 

 

Dessa blå typer av stentøj kan du till exempel använda i samband med ett bord som huvudsakligen är vitt. För om du vill få ut det bästa av ditt stengods är tricket också att undvika att ha för mycket stengods på en gång. ’Less is more’, som man säger. Om du har muggar, tallrikar, skålar och fat som alla är gjorda av stengods kan det snabbt bli lite överväldigande. Om du däremot väljer att ha tallrikar i stengods i kombination med enkla glas, enkla bestick och vita porslinsfat kommer de vackra tallrikarna att framstå mycket tydligare. Blanda gärna ditt gamla stengods med stengods från Barlife för att skapa en unik dukning som säkert kommer att imponera på dina gäster.

Om du vill prova något annat än stengodstallrikarna på bordet, eller om du kanske behöver ett komplement, kan du också välja en kanne. På barlife hittar du vackra stengodskannor som kan användas till vatten eller en läcker juice. Det ger en vacker effekt om både kannan och tallrikarna är i samma färg, eftersom de då passar perfekt ihop.

 Vi har alt i stentøj i blå farver

Brunt stengods kan också vara en möjlighet

Den varma bruna färgen är ett väldigt vackert alternativ till blått stengods. Brunt stengods är perfekt för ett vackert höstbord. Det bruna stengodset har en unik färg som ger en klassisk inredning en unik touch. Stengods är inte bara användbart för stora middagar, utan även för små sammankomster där kaffe serveras.

De stora, vackra kopparna är perfekta för en kopp kaffe eller en stor kopp te. Man känner nästan att man medverkar i en film eftersom dessa koppar är så vackra och dekorativa. Du kan också köpa fina små tallrikar i stengods om du också planerar att servera tårta. Om du inte har tänkt att servera så mycket, men bara vill servera kex eller kakor kan man också använda stengods för att servera dessa, till exempel i en skål.

vores stentøj fåes også i en varm brun farve

LÄCKER VARDAGSMAT MED STENGODS

Det är ingen som säger att fint stengods bara ska tas fram vid speciella tillfällen. Man kan också servera på fat vanliga vardagskvällar. Man kan till exempel göra en härlig lasagne och lägga den i en skål i stengods och den kommer att se vacker ut mitt på bordet. Du kan också servera en vacker, färgglad och nyttig sallad i en av stengodsskålarna. Hos Barlife hittar du både skålar och fat i olika färger. Om du gillar jordnära färger kanske ett brunt fat passar till dig, och om du gillar kallare färger, kan du välja ett blått fat. Båda varianterna finns som fyrkantiga skålar med handtag på båda sidorna.

 

på vores hjemmesider finder du også fade og skåle i varm brunGoogle ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna