Sugrör

sugrör för din privata fest  

Det finns otaliga situationer som kännetecknas av att man behöver sugrör , och detta gäller både privata situationer och andra evenemang.
För en riktig cocktail måste du sugrör
Om du vill göra en riktigt läcker cocktail är en av de viktigaste att ha ett sugrör, som också måste passa drinkar du väljer att tjäna. När du har en bar och slangar många drinkar över disk, är det naturligtvis viktigt att ha rätt cocktail utrustning som det faktiskt är så viktigt att man kan säga att det är en förutsättning för att servera drinkar. För om du inte har rätt verktyg och rätt saker för att tjäna cocktail in, då är det självklart lite svårt att tjäna de läckra färgglada drinkar. En av de viktigaste delarna av en god cocktail är vad det ser ut. För naturligtvis måste smaka gott och generellt vara en god cocktail, men också att det är också mycket viktigt att det ser bra ut. Detta kan säkerställas, t ex genom att hälla några fräscha färger i en cocktail, vilket ger ett trevligt utseende. Men du kan också ta andra saker i en cocktailglas med alkohol och olika vätskor, så att det ser trevligt. En del av det du kan ta i, till exempel, halm. Och detta är något mycket viktigt att ta en drink när kunderna i en bar alltid antar att det är något som de får med när man köper en cocktail. I vissa drycker är det så viktigt att det nästan självklart, eftersom att man inte ens kan dricka drycken, om du se till att ha ett sugrör i. Detta gäller till exempel om du gör en drink bestående huvudsakligen av stora iskuber. För att dricka denna dryck, inte bara berusa många isbitar du måste använda ett sugrör, som kommer att göra att du faktiskt kan bli full läckra vätska, som trots allt är vad du betalat för. Detta gäller även i vissa drycker med krossad is som du behöver ett strå. Orsaken är att vissa drycker med krossad is serveras i några mycket stora kanna , och därför känner kanske att i första hand dricka is när man dricker drycken, om det inte är du säker på att få ett sugrör eller två i nbsp &;.

Sätt fallande sortering
Page
 1. Glas med sugerør og tavle. 5001500
  Glas med sugerør og tavle.
 2. Knæksugerør ass. strib 5x240 - 500 stk 93-0087
  Knæksugerør ass. strib 5x240 - 500 stk
  84,00 kr
 3. Knæksugerør transparent 6x193 - 500 stk. 95-0047
  Knæksugerør transparent 6x193 - 500 stk.
 4. Knæksugerør transparent 6x240 - 500 stk. 93-0254
  Knæksugerør transparent 6x240 - 500 stk.
 5. Knæk sugerør 5x240 m. frugter - 50 stk. 95-0016
  Knæk sugerør 5x240 m. frugter - 50 stk.
  93,00 kr
 6. Knæksugerør m. solbrille - 50 stk. 95-0245
  Knæksugerør m. solbrille - 50 stk.
  84,00 kr
 7. Sugerør - Rustfrit Stål 4 stk. 14419
  Sugerør - Rustfrit Stål 4 stk.
 8. Bambus sugerør 25cm 10stk. 12689
  Bambus sugerør 25cm 10stk.
  192,00 kr
 9. Glas med sugerør og holder - 55ml 5001505
  Glas med sugerør og holder - 55ml
 10. SUGERØR M/KNÆK STRIBET Ø 5 MM PS. Á 100 STK 4200080
  SUGERØR M/KNÆK STRIBET Ø 5 MM PS. Á 100 STK
Sätt fallande sortering
Page

Sugerør i alle størrelser og farver

Hos Barlife har vi næsten 100 forskellige produkter i denne kategori. Du kan helt sikkert finde dine nye favoritter her. Vi har almindelige rør med eller uden knæk, og de fås i alle farver. Skal du bruge dem til drinks, hvor der er knust is, så skal du gå efter et, som ikke har for stor en diameter. Skal det derimod bruges i en Strawberry Daiquiri eller i Frappé, skal der normalt bruges ét med lidt større diameter. Dermed skal man ikke suge hårdt for at bruge det. Skal der være fest, fås der mange forskellige typer, som har farvet solbriller eller frynser. Med disse er du sikker på, at stemningen stiger. Når du skal vælge, er det vigtigt at kigge på længden af røret. Skal du servere drinks i forskellige glas, så have for øje, at der måske skal bruges forskellige rør med forskellige længder.

 

Metal sugerør eller bambus sugerør

Det er rigtigt populært med metal sugerør. Det skyldes at de både kan give et industrielt og samtidigt eksklusivt udtryk. Metal sugerør kan bruges flere gange, og det er godt for dig, som måske skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Efter brug sættes de blot i opvaskemaskinen, og så er de klar til at blive brugt endnu engang. Bambus sugerør er rigtigt populært hen over sommeren eller til Hawaii temafester. De er virkelig med til at løfte sommerstemningen. Mange tror at de ikke kan genbruges, men det kan de sagtens. De skal blot koges i vand med en lille smule eddike i, så er de klar til brug efter 10 minutter. Bambus sugerør er 100% bionedbrydelig, og vil helt sikkert imponere dine gæster til din næste fest.

 

Nøje udvalgte produkter

Hos Barlife sætter vi en stor ære i at vælge produkter i god kvalitet. Det gælder lige fra de mindste, og billigste, produkter til de dyreste. Det samme gælder for vores sugerør. Alle produkter i denne kategori, kommer fra anerkendte producenter, hvor kvaliteten på plastik og metal er i top. Det sikrer lang levetid, og man kan være sikker på, at de ikke indeholder farlige tilsætningsstoffer. Vil man undgå plastik og metal, er det muligt at vælge udgaver i papir. Selvom de er lavet af papir, holder de længe i en drink, og de er 100% nedbrydelige. Skal du bruge rigtigt mange, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange erhvervskunder i hele Danmark.

Sugrör priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Sugrör hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna