Tiki Glas

Loading...
Tiki Glas

HITTA TIKI-GLAS I REGNBÅGENS ALLA FÄRGER

När det gäller tiki-glas kan du hitta dem i regnbågens alla färger. Detta är ett av kännetecknen för tiki glasen - de är alltid färgglada. Liksom stora gin-glas skiljer de sig från många andra glas som du kan få. Något som också är speciellt med dem är att man ofta köper dem i flerpack. Om du köper vanliga lowball-glas köper du oftast ett i taget, men så är inte fallet med tiki-glas. De är nämligen samlade i förpackningar, och det är det flera anledningar till. En av anledningarna är att de finns i så många olika färger. Och från producentens sida är de naturligtvis intresserade av att sälja glasen i olika färger. Ju fler olika färger du har på dina tiki-glas, desto festligare ser det ut. Helst skulle man ha dem i både grönt, blått, gult, rött och så vidare.

HITTA TIKI-GLAS UTOMLANDS OCH TA MED DEM HEM

När man reser är man oftast intresserad av att ta med sig några souvenirer hem. Vissa människor köper saker till familj och vänner och andra är mer intresserade av att köpa saker till sig själva. Ofta slutar det med att man köper något till vänner och bekanta som man egentligen själv ville ha haft. Du kanske har tagit med dig tiki-glas från andra sidan jorden och gett dem till några vänner. När du ser glasen i deras kök inser du plötsligt att du borde ha köpt några till dig själv också. Här är det svårt att resa tillbaka och köpa fler, men som tur är finns det en annan lösning. Du kan faktiskt ofta hitta samma tiki-glas på nätet. Så kan du köpa några till dig själv och slipper bli avundsjuk varje gång du besöker dina vänner.

tiki cocktail skilt

ANVÄND TIKI-GLAS TILL LITE AV VARJE

Många drinkar har ett särskilt slags glas eller en särskild kopp som de normalt ska drickas ur. Ibland finns det en anledning till det, men ofta är det bara vana och tradition. Man dricker till exempel alltid champagne ur coupé-glas, även om det inte står skrivet någonstans att man ska göra det. Om du har några tiki-glas som du gillar kan du också använda dem till att servera en god champagne i. Om du föredrar söta bubblor kan du också servera prosecco eller annat sött mousserande vin i dem. Ett mojitoglas är vanligtvis lågt och ganska kraftigt, men man kan också välja att servera den goda drinken med lime och rom i ett tiki-glas i stället. Det passar bra till den exotiska stilen.

 

ANVÄND GENOMSKINLIGA GLAS TILL DEN FÄRGGLADA DRINKEN

Ett av kännetecknen för tiki-glas är att de är färgade och inte genomskinliga. Om man har en god drink med en fin färg får man därför inte glädje av den fina färgen i glasen. Det är synd eftersom färgen på en cocktail säger mycket om hur den smakar och om helhetsupplevelsen. Här kan du välja att köpa tiki-glas utan färg och i transparent stil. Så får du både det exotiska ansiktet och kan samtidigt se den fantastiska färgen på drinken.

 

FÅ INSPIRATION TILL GLAS TILL VÄLKOMST-DRINKARNA

Om du ordnar en exotisk fest vill du naturligtvis servera exotiska välkomstdrinkar när gästerna kommer. Här kan du välja att servera drinkar med spännande färger, smaker och former. Du bör alltid ha roliga sugrör i dina drinkar, och du kanske vill ha tomtebloss eller andra tillbehör som lyfter helhetsintrycket. Tiki-glasen är perfekta för att sätta scenen för en exotisk fest. 

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna