DET KAN VARA LEKANDE LÄTT ATT GÖRA ISBITAR

Loading...
DET KAN VARA LEKANDE LÄTT ATT GÖRA ISBITAR

Att göra isbitar är ofta svårt, vått och inte minst kallt. Dessutom kan det vara svårt att hitta rätt plats för en iskubslåda i frysen eftersom det krävs att platsen är helt jämn. Bland frysta majs, färdigrätter och snaps från julfesten kan det vara svårt att hitta en plats som är tillräckligt horisontell för att iskubslådan ska kunna ligga jämnt.

Det finns dock goda nyheter för dem som älskar kalla drinkar men inte vill använda gammaldags och opraktiska iskubslådor. Säg hej till ICEBREAKER! En iskubslåda som både är lätt att använda, ser bra ut i frysen och är smart när du använder den för servering. Barlife är mycket stolta över att kunna erbjuda denna innovativa variant av en iskubslåda.

Se de olika Icebreakers här

 

 

 

Iskubslådor i urbana färger och stil

Det är ingen tillfällighet att iskubslådan kallas Urban eftersom det är precis vad den är. Det är både formen och de moderna färgerna som gör den cool. Iskubslådan är utformad på ett sätt som fokuserar på rena linjer, vilket återspeglas i den runda formen på utsidan. På Barlife erbjuder vi Icebreaker i fyra olika färger. Du kan hitta Icebreaker i en ljusgul färg, som är mycket varm, och i en mörkblå färg, som sticker ut med sin stil och elegans. Du kan också hitta Icebreaker i mer neutrala färger som mørkegrå och vitt. Det är mycket enkelt att använda en Icrebreaker, och det är bara några få steg du behöver gå igenom innan du har läckra isbitar som du kan använda i dina egna, eller dina gästers, drinkar. Det första steget i processen är att fylla iskubslådan med vatten. Det gör du genom att vrida på toppen så att ett hål öppnas som du häller vatten i. Fortsätt fylla på tills det inte får plats mer. Du kan också välja att göra färre iskuber genom att hälla i en mindre mängd vatten, men i de flesta fall ger det mest mening att fylla upp den.

--- Läs om hur du enkelt gör isbitar med en icebreaker här ---

Därefter ska man placera iskubslådan i frysen och här kommer du att märka hur formen på iskubslådan gör det lätt att hitta plats. Detta beror på att Icebreaker är avlång på båda sidor och rund i kanterna. Det innebär att du enkelt kan förvara den i frysen utan att den tar upp mycket plats och du kan ha andra saker runt omkring den. Det som också är bra är att du kan ha flera av dessa iskubslådar bredvid varandra, vilket är praktiskt om du vet att du kommer att behöva många isbitar för en speciell händelse. Du lämnar iskubslådan i frysen en stund medan isbitarna fryser och snart är du redo att servera drinkar med dessa isbitar.

Flot isterningbakke i gul fra Icebreaker 

Det sista du ska göra när du använder Icebreakern är att servera isbitarna. Här använder du samma mekanism som du gjorde i början, där du vred den övre delen av locket. I stället för att bara göra det en gång, fortsätter du att vrida på locket och snart kommer isbitarna ut ur iskubslådan. Placera bara Icebreakern över glaset och snart har du ett helt glas fyllt med is redo att servera den drink du vill ha.  



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna