COCKTAILDEKORATIONER GÖR SKILLNAD

Loading...
COCKTAILDEKORATIONER GÖR SKILLNAD

Oavsett om du har en fest hemma eller serverar drinkar till gäster i baren, se till att drinkarna ser goda och inbjudande ut. Det bästa sättet att bidra till estetiken är att hitta något vackra cocktailpynt. Här gör de flesta som alla andra och sätter i några färglada sugerør och eventuellt ett paraply, och så slutar festen där. I dag är människors förväntningar till cocktailpynt betydligt högre än tidigare, så skilj dig från mängden genom att välja vårt drinkpynt till din nästa fest.

- Här hittar du allt cocktailpynt du kan tänka dig -

 Cocktailpynt

DET BÖRJAR MED SUGRÖRET

Det klassiska sugröret i olika färger som blått, grönt, rött och gult passar inte i så många cocktails. Det kan vara okej på privata fester eller barnkalas, men många idag förväntar sig mer kvalitet och stil. På Barlife kan du se exempel på andra sugrör och du kommer förmodligen att bli förvånad över hur många vackra sugrör det finns. Just nu är det väldigt modernt med randiga sugrör och det är naturligtvis också något som vi kan erbjuda här på Barlife, där vi bland annat har detta randiga sugrör i många olika färger.

Stribede sugerør

Beroende på vilken färg och smak din drink har, så har Barlife ett sugrör som passar. Du hittar dem också i olika storlekar, så att det finns både för stora och små drinkar. För stora drinkar kan du använda sugröret som mäter 22 cm och om du har en lite mindre drink kan du använda det mindre sugröret på 20 cm.

Om du inte gillar klassiska saker, kan du också köpa cocktailutrustning som sticker ut lite mer och som är mer unikt. På Barlife hittar du det sugrör, som beskrivs ovan, men som skiljer sig från det vanliga genom att hälften av ränderna på sugröret är silverfärgade. Det ger en vacker effekt och är perfekt för riktigt stora evenemang som bröllop, konfirmationer eller nyår.

På Barlife har vi även sugrör i rostfritt stål för dig som bryr dig om återvinning och hållbarhet.

metal sugerør i drink

Och så handlar det om drinkpinnar

Om du vill göra läckra drinkar är det inte bara cocktailutrustning du behöver. Du måste också se till att du har några bra drinkpinnar. Dina gäster vill säkert röra om i sin cocktail innan de tar en klunk, så att allt socker inte ligger på botten medan resten ligger i toppen. Och när det gäller denna typ av cocktailutrustning kan du verkligen låta den pynta drinken. Du kan till exempel köpa en lite speciell drinkpinne som har en liten spiral i ena änden. Om du gillar det klassiska kan du också välja en drinkpinne, som ser väldigt enkel ut. På Barlife hittar du allt från klassiska drinkpinnar till de lite mer speciella.

- Se de många drinkpinnarna på Barlife här -

  

Er du til det lidt eksotiske cocktail udstyr er du langt fra den eneste. For der er rigtig mange, som klapper i hænderne når der bliver snakket om piña coladas, tequila sunrise og mojitos. Cocktail udstyret, som du bruger til sådanne drinks bør stemme godt overens med drinken. Gør blandt andet brug af de rørepinde, som findes hos Barlife og er formet som palmer. De har en dejlig grøn farve og en fin form, som gør, at man kommer i den helt rette, eksotiske stemning.

Er du romantisk anlagt eller er det for eksempel et bryllup du skal holde, så kan du også vælge nogle drinkspinde med hjerter på toppen. De er både søde og romantiske på samme tid og de passer til enhver drink, uanset om den er eksotisk eller ej. Også drinkspinde som stjerner er noget du kan finde hos Barlife, og de fås både i forskellige farver og endda en transparent type, som ser rigtig sej ud i enhver drink.

- Find romantisk cocktail udstyr her -

Ren luksus cocktail udstyr

Hvis du skal lave cocktails som emmer af luksus, så kan du gøre det med nogle seje isterninger, som Barlife også har på deres side. Du kan blandt andet finde nogle ekstra fede isterninger, som er lavet i metal. De kan hældes i drinken, hvilket vil se rigtig pænt og stilet ud. Du kan også vælge isterninger, som dog ligner almindelige isterninger, men de er ikke kolde. Denne form for cocktail udstyr kan du også have liggende på baren og pynte der i stedet for nødvendigvis at tage dem i drinken.

Skal du servere nogle stilede drinks, som indebærer en lille oliven eller anden form for bær eller frugt, så kan du købe nogle seje minisværd, hvorpå du kan spidde frugten. Det ser pænt ud og så kan man også bruge sværdet til at spise den lille frugt eller det lille bær efterfølgende.

drinkssværdGoogle ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna