BLI NYTTIGARE MED EN MIXER

Loading...
BLI NYTTIGARE MED EN MIXER

Att leva en hälsosam livsstil blir alltmer modernt och många människor hittar sätt att förbättra sin hälsa för att bli friskare. Här kan både motion och kost göra stor skillnad, och för många blir hälsosammare kost en allt större del av vardagen.

- Hitta din mixer och börja hälsosam livsstil idag -

Om du vill bli friskare har du förmodligen redan investerat i en mixer eftersom det är ett bra sätt att få en bättre kost. Om du funderar på att ändra din kost, är det inte säkert att du har en mixer än, men kanske något du har lust att överväga, eftersom den har stora fördelar när det gäller hälsosam mat. På Barlife har vi många olika mixers och vi säljer till restauranger, kaféer, barer och privatpersoner. Det finns en mixer för alla och för alla behov.

blendere kan bruges til mange ting

Använd mixern för att göra smoothies

Något som många väljer att göra är smoothies, och då behöver man en mixer. En smoothie kan göras på många olika sätt, men den innehåller alltid olika frukter och i vissa fall bara en sorts frukt.

- Hitta en mixer för din fruktsmoothie här -

Om du till exempel är särskilt förtjust i ananas och banan kommer du förmodligen att älska en smoothie gjord på dessa frukter. Det fina med att göra smoothies i en mixern är att det är så otroligt enkelt. Allt du behöver göra är att hälla ingredienserna i mixern och sedan mixa och så har du en smoothie. Hamilton Beach är en superläcker mixer som kan trolla frukt, grönsaker och andra ingredienser till den nyttigaste och fräschaste smoothie du kan tänka dig på bara några sekunder. Det rekommenderas att man äter sex grönsaker och frukter om dagen, och genom att göra smoothies kan man tillgodose detta vitaminbehov mycket lättare än genom att äta frukterna.

 en smoothie af frugt og grønt

Om du inte vill ha en smoothie med enbart frukt kan du också lägga till andra ingredienser i mixern. Om du inte bryr dig om fetthalten i smoothien kan du välja standardmjölk eller en fettfri yoghurt, vilket ger en trevlig, rund smak. Om du är på diet är lättmjölk eller kvarg lämpligare. Det ger lite mer konsistens åt smoothien du gör och du kommer antagligen att njuta mer av den, än om du bara gör den med frukt.

 

En mixer kan lätt krossa is

Hos Barlife hittar du också många mixers, som har en iskrossfunktion. Metoden som används för att krossa is skiljer sig avsevärt från att mixa soppa eller liknande, vilket är anledningen till att en mixer måste ha en speciell funktion för att klara detta. I många fall kommer du att uppskatta den här funktionen, t.ex. om du önskar krossad is i din smoothie. En av de mixers som har denna iskrossfunktion är Gastroback, en bra och stabil mixer som du kan hitta på Barlife.

- Se de många olika Gastroback-mixarna här -

 

En soppa kan mixas ihop

Med hjälp av en mixer kan man också lätt göra en hälsosam soppa. Det enda som krävs är att hitta de ingredienser du vill ha i soppan och sedan mixa ihop dem. Det enda man bör tänka på i detta sammanhang är att inte hälla i något som är för varmt. Eftersom ångan som skapas kan bli för stor, riskerar du att få soppa i hela köket.

en blender kan også bruges til at lave suppe

- Hitta en bra mixer för soppa här -

Låt soppan svalna lite innan du häller den i mixern och börja sedan mixa. Du kan till exempel göra en god soppa med tomat, broccoli, purjolök eller potatis – se till att mixa den ordentligt, så får du säkert ett gott resultat. Om du vill unna dig något extra kan du hälla i lite grädde för att få en fin, krämig konsistens och smak.Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna