BIOLOGISKT NEDBRYTBARA SUGRÖR

Loading...
BIOLOGISKT NEDBRYTBARA SUGRÖR

SOM BARTENDER KAN DU GÖRA SKILLNAD FÖR MILJÖN

Många människor går omkring och tror att de är för obetydliga för att kunna göra en skillnad för miljön. På många sätt kan de ha rätt, eftersom det framför allt är de stora, multinationella företagen som bör ändra sitt sätt att bedriva verksamhet på. Det finns dock vissa saker som du kan göra själv. En av de saker som du enkelt kan göra är att köpa biologiskt nedbrytbara sugrör och andra miljövänliga produkter. Du kan till exempel köpa engångsbestick av trä för återvinning. Här är det inte tal om något man kan köpa, utan snarare ett speciellt beteende som man kan påta sig. I många fall kan engångsbestick lätt återvinnas, speciellt om du köper dem av god kvalitet.

sugerør i nedbrydeligt materiale

BIOLOGISKT NEDBRYTBARA SUGRÖR AV OLIKA SLAG

Om du har bestämt dig för att köpa biologiskt nedbrytbara sugrör behöver du inte köpa någon speciell sort. Det finns många typer att välja bland och allt fler använder denna typ av sugrör. När efterfrågan ökar, ökar också konkurrensen och många producenter väljer nya lösningar för att sticka ut från mängden. Numera ser man ofta sugrör med ränder som står i gamla syltburkar. Den här stilen kan man få syn på när man letar efter biologiskt nedbrytbara sugrör. Om du vill göra hela drinken mer miljövänlig kan du använda syltburkar som redan har använts. Glasen kanske inte är lika stora och ser lite olika ut, men många ser detta som något positivt. Om du vill prova något annat än biologiskt nedbrytbara sugrör kan du också använda sugrör av metal sugerør, som är fantastiska att återanvända.

sugerør i metal

INSPIRERA ANDRA MED BIOLOGISKT NEDBRYTBARA SUGRÖR

En av de viktigaste sakerna du kan göra för att hjälpa miljön är att påverka andra i en positiv riktning. Det är sällan konstruktivt att ge varandra dåligt samvete över saker man borde eller inte borde göra. I stället kan du själv föregå med gott exempel. Om du gör det, kommer du att upptäcka att folk blir inspirerade och förhoppningsvis börja leta efter saker som är mer miljövänliga.

Det är inte många som är storförbrukare av sugrör, men många använder dem ibland. Om man är typen som använder sugrör, kan man lika gärna välja de som är biologiskt nedbrytbara.

BAMBU OCH TRÄMASSA ÄR MILJÖVÄNLIGA MATERIAL

Om du ska köpa biologiskt nedbrytbar servis bör du välja produkter som är gjorda av trämassa och bambu. Dessa två material är faktiskt några av de bästa när det gäller miljövänliga alternativ till plast och porslin. De två ovannämnda materialen finns bland annat i biologiskt nedbrytbara sugrör. Många undrar hur denna typ av sugrör kan få en så fin färg. Många tror felaktigt att färgen inte är miljövänlig och att endast själva sugröret är tillverkat med tanke på miljön. Detta är dock inte fallet eftersom även färgen är biologiskt nedbrytbar. Rören är färgade med sojabläck, som är ett bra och miljövänligt material.



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna