SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ PIÑA COLADA

Loading...
SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ PIÑA COLADA

FÖRVANDLA DITT HEM TILL EN EXOTISK BAR FÖR EN KVÄLL

När veckan går mot sitt slut och fredagen närmar sig är det många som ser fram emot en drink för att inviga helgen. Alla har sin egen favorit och många väljer också ett glas vin eller en öl. I stället för att göra likadant varje helg kan man ju göra en insats för att prova något nytt, när helgen börjar. Man skulle till exempel kunna bjuda in några vänner och ordna en exotisk fest. Många har smakat Piña coladas när de har varit ute och rest, men få har gjort dem där hemma. Om du bjuder in folk till Piña coladas kan du vara säker på att folk kommer, oavsett om det är sommar eller vinter.

4 ananastoppe på stribe

BJUD IN VÄNNER OCH KOLLEGOR TILL EN PIÑA COLADA-KVÄLL

Man kan göra en Piña colada på många olika sätt. Vilken du vill göra är naturligtvis upp till dig. Några gillar Piña colada med grädde. Det kan vara en bra idé om man bara serverar en enda drink till sina gäster. Om du däremot planerar att dricka många drinkar, bör du hoppa över grädden. Det kan nämligen rätt snabbt bli för mycket.

Om du lyckas följa ett Piña colada recept och göra den riktigt god frågar någon kanske om du har köpt en Piña colada på burk. Det kan man nämligen köpa i de flesta stormarknader. I stället kan du stolt säga att det är en drink du själv har gjort, och folk kommer att älska dig för det.

en kvinde, der holder en pina colado

SE TILL ATT DU OCKSÅ HAR VIRGIN DRINKS

Om man själv älskar drinkar och alkohol kan man glömma bort att alla inte dricker alkohol. Till dem är det perfekt att servera en alkoholfri Piña colada. Den är utan rom, men smakar gott ändå. Om man vill framhäva smaken av rom kan man använda lite romessens, för att få att smaka av rom. Att servera samma drinkar till gäster som inte dricker alkohol brukar bli en stor succé!

GÖR SNABBA DRINKAR MED PIÑA COLADA-MIX

Om du kommer hem från kontoret lite sent kan du få lite bråttom att fixa drinkar. Om du bara har några minuter på dig tills vardagsrummet eller köket fylls av vänner och kollegor kan det vara bra med en snabb lösning. Även om det är mest intressant och mer imponerande att följa ett recept från grunden kan man också köpa en blandning. Det finns faktiskt många butiker som säljer en Piña colada-mixar som innehåller allt du behöver. Med den här mixen behöver du bara tillsätta ett par ingredienser och så har du en god drink. Det gör det enkelt för dig och antagligen kommer ingen att upptäcka det.

En av de ingredienser som du ofta ser i ett recept är coco lopez en legendarisk burk som man kan köpa. I den här burken finns kokosmjölk och det är precis vad du behöver för den här drinken. I stället för grädde och mjölk kan du välja att köpa en burk coco lopez. Om du ska göra många drinkar behöver du flera burkar, men man kan ofta få ett bra pris, om man köper många.

kokosnødder

FÅ FOLK PÅ EXTRA BRA HUMÖR

Om du ska ordna en stor fest kan du lika gärna göra allt du kan för att få folk i rätt stämning. Du kan få dem att vilja dansa hela natten genom att köpa olika tillbehör och utrustning. En uppblåsbar palm och en uppblåsbar pool skapar alltid en festlig stämning.

När det gäller Piña colada-tillbehör finns det en hel del man kan köpa. Du bör bland annat se till att ha de helt riktiga drinkglasen. Du bör välja stora glas med kort och kraftig stjälk. Du kan också köpa läckra sugrör till att dekorera med. Man kan till exempel få sugrör med flamingos, en ö eller något annat tropiskt som bidrar till att skapa rätt stämning. Drinkpinnar är också en typ av tillbehör som kommer att bli populärt. Du kanske kan hitta några med konfetti, glitter och andra roliga mönster på. De passar bra till din Piña colada.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna