Nachtmann Glas - Glas för alla smaker

Loading...
Nachtmann Glas - Glas för alla smaker

I det här blogginlägget kommer vi att presentera ett litet urplock från den tyska glasdynastin Nachtmann. Och som vi skriver i rubriken är detta glas för alla smaker. Särskilt om du är attraherad av vackra kristallglas med vackra graveringar kommer du utan tvekan att bli förälskad i  Nachtmann glasen.  

Vi har valt ut fem olika glas, med olika egenskaper, som demonstrerar den mångfald som Nachtmann står för.

Du får alltså både pompösa och majestätiska glas, som passar både för festliga tillfällen och vardagliga begivenheter.

 

Whiskey Glas Palais Nachtmann

Vi startar med denna whiskyperle af et glas fra Palais-serien. Ett gediget whiskyglas med vackra mönster, som du också kan använda som vattenglas, om du vill.

Ta fram din bästa flaska och servera den i det här glaset, och det kommer utan tvekan att hända saker när glasets dekorationer omsluter innehållet och ger dig de vackraste nyanser.

Det är inte mycket mer att säga än att det är ett vackert glas som kommer att tjäna både dig och din whisky på bästa sätt.

 

Læs også: 4 vackra Libbey-glas för hemmabaren

 

Longdrink Glas Square Highland Nachtmann

Vi lämnar whiskyvärlden för ett ögonblick för att ge plats åt nästa glas i serien, som är detta longdrink glas, som har fått sitt namn efter de fyrkantiga mönstren i glaset.

Med en kapacitet på 445 ml får du här ett glas som är perfekt till longdrinks. Du kan naturligtvis också använda glaset som ett vanligt vattenglas.

Oavsett vilket kommer det vackra Highland-glaset att pryda ditt hem och bidra till många trevliga stunder.

 

 

Martini Glas Punk Nachtmann

Om vi säger Martini har du förmodligen redan en tydlig bild av ett martiniglas i huvudet. Det här eleganta glaset har en tunn stjälk som mynnar ut i en vacker fot som bär hela glaset.

Se på glaset och låt dig fascineras av Nachtmanns tolkning av det klassiska martiniglaset.

I sin punkserie utmanar de oss konsumenter med mer provokativa glas som vill sticka ut från mängden, och deras punk martiniglas är verkligen inget undantag.

Det är svårt att beskriva det bättre än själva bilden, men som du ser, har de skapat ett mer robust glas där stjälkdiametern också är bredare än vanligt.

Om du vill ge dina gäster en annorlunda cocktailupplevelse är det här glaset ett utmärkt val. 

 

Tumblerglas Prestige Nachtmann

Här får du ett vackert tumblerglas från Prestige-serien. Glaset har en päronliknande form och är vackert dekorerat med mönster längs sidan.

Ett perfekt glas för både softdrinks och starkare sprit. Du kan f.eks. hälla whisky, gin eller rom i det.

Det här glaset är inte bara vackert att se på, utan är också extra splitterfritt, vilket innebär att det är mindre ömtåligt. Så att du kan njuta av glaset i många år framöver…

 

Nachtmann Aspen Whiskey Sæt

Sist men inte minst vill vi presentera det underbara Aspen Whiskyset, där du får två whiskyglas och en karaff.

Som du ser är den här uppsättningen mycket uttrycksfull med vackra former och mönster. Karaffen är perfekt för att förvara en av dina goda flaskor i. När du vill vara extra snäll mot dig själv eller en speciell person, är det här setet ett bra val.

Namnet Aspen har en mycket speciell association med mysig afterski framför brasan. Och det är ett mycket stämningsfullt uttryck som du får in i vardagsrummet med Nachtman Aspen Whiskey Set.

Om du letar efter glas som är både praktiska och vackra att se på, bör du vända blicken mot glasen från Nachtmann.

Nu har du fått fem olika idéer till hur ditt nästa glasköp skulle kunna se ut.

Du är alltid välkommen att låta dig inspireras av vårt stora glassortiment, där du hittar glas för alla tillfällen.



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna