Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Krystalglas - Stort udvalg af lækre og stilfulde krystalglas
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Krystalglas

Crystal

Om det är något som är på modet just nu eftersom det är exklusiv sak för både bostäder och kök, såsom glas och rätter och därför är bara crystal mycket populära.

För att vara på modet kräver att du ibland gå tillbaka i tiden ren trendigt och titta på vad som var på modet tidigare. Och om du gör det du kommer att minnas, eller kanske påpekas att den förra var mycket modernt att ha kristallglas i hemmet, eftersom de båda brukade dricka alkoholprodukter och andra drycker med alkohol. Gemensamt alla dessa kristallglas, de ser bra och pryder mycket när man står vid bordet hemma, bakom baren eller någon annanstans.

Kom igång genom att söka efter kristall

Om du vill med detta mode våg, du kan fortfarande nå det när kristallen är fortfarande på modet och är fortfarande mycket eftertraktade.   Och om du vill hoppa, kan man lika gärna hoppa direkt in på Barlifes webbplats där du hittar en hel del olika kristallglas, alla med en vacker uttryck som kommer att pryda och kommer att göra dig lycklig. Och du kan bara börja från ena änden och köpa både vattenglas drikkeglas vin och snapsglas som kristall som du kan få alla dessa typer av på sidan. Ett exempel på ett dricksglas, Radiant glas från Libbey, en kristall som har mönster över och i alla avseenden uppfyller kraven för vad en riktig kristall är. Botten är i allmänhet tunga och alla glas i denna mycket tung kristallglas, vilket är mycket vanligt att bara ett glas av denna typ. Det finns också en mängd olika typer av kristall från märket Carat. Från denna etikett hittar du både den höga och något smalare kristallglas, medan du kan också hitta lägre och bredare kristall. Gemensamt är dessa kristallglas som de har mönster i botten och toppen översta så inte på mönstret, men å andra sidan, är helt slät.  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Om det enbart vara finns att

Många tror att man kan njuta av en god cocktail i ett kristallglas, om det finns en long drink med mycket mixer eller om det finns en mer klassisk cocktail som har en högre alkoholhalt och kanske till och med ingen mixer . Oavsett vilken typ av dryck du väljer, kommer det förmodligen smakar bättre om de bara få några isbitar i. Och de isbitar uppenbarligen inte kan hålla sig så för detta ändamål måste du ta en ishink som du kan få på Barlife hemsida på precis samma kristall som dessa andra glas och så de passar perfekt till varandra. Och kristall påminner mig så mycket av sig själva på isbitar, kommer det att skapa en mer imponerande utseende när du så väljer att kombinera dessa två saker med en ishink.

Gör kristall-art

När du tänker på kristallglas kommer troligen att tänka på dessa vanligt glas, som har ett mönster av rutor och med andra liknande former, men det är inte nödvändigtvis så att kristallen måste se upp. För här på Barlife hemsida visar vi att glas med kristall mönstret inte behöver göras av klarglas. I Libbey-serien kan vi stolt erbjuda kristallglas, som är både i färgerna silver, koppar, vit och svart. Således är dessa glasögon är inte transparent och de skapar en mycket vacker när det gäller att ha att tjäna en läcker drink av glaset. När du vill dricka något gott och exklusiva det inte fungerar att bara tänka att du måste hitta olika kristallglas, som passar ihop. För att tänka längre än så om du verkligen vill köpa något som folk kommer att märka när det är på bordet. Och i en sådan situation bör man också köpa en mixer kanna som en här på Barlife också kan få precis som kristall. Det kommer att se bra med den andra kristall och tillsammans kommer allt detta glas med vackert mönster skapa en trevlig effekt på bordet eller i baren. Denna kristall kanna är också av märket Libbey och det kan ha 75 cl av exakt vätska du vill ha. Om du inte har så mycket att de alkoholhaltiga drycker kan du enkelt välja att använda både i mixer kanna, och de olika kristallglas för saft eller annan juice, som är helt annorlunda än de alkoholhaltiga drycker. Också ganska vanligt vatten kan vara servrar och vad man väljer att servrar, så det kommer alltid både smakar bättre och ser mer attraktiv om du väljer att servera den med några bitar av is.