HITTA RÄTT DRINKDISPENSER FÖR DINA BEHOV

Loading...
HITTA RÄTT DRINKDISPENSER FÖR DINA BEHOV

Alla roliga fester bör innehålla goda drinkar, för det är alltid dem, som sätter gång i festen. Du kan välja att servera många olika drinkar och det lönar sig alltid att tänka noga på vad du vill servera.

- Få inspiration till drinkar på Barlife här -

Om du ska servera till många, kan du också investera i en dispenser, vilket kräver lite mer arbete, eftersom du själv måste förbereda drycken som ska hällas i. Att använda en drinkdispenser är ett ekonomiskt sätt att servera drinkar på.

drinks dispenser til køleskaber 

  Fördelarna med en drinkdispenser

Det finns många fördelar med en drinkdispenser och den viktigaste är naturligtvis att det är ett ekonomiskt sätt att servera alkohol på. Flaskor och burkar kan kosta mycket pengar, men det är billigare att köpa stora flaskor med alkohol, läsk med mera och sedan fylla innehållet i den eller de dispensere som du vill ställa fram.

Det är dock inte bara på grund av ekonomin som en drinkdispenser kan vara en bra idé. Den bidrar också till en trevlig miljö.

- Se själv varför drinkdispensers är så snygga -

  

Med en drinkdispenser får du något som verkligen pyntar på bordet. De är dekorativa i sig själva, och många av dem som du hittar på Barlife, är verkligen dekorativa och pyntar. Ett av de mest klassiska märkena när det gäller en bra drinkdispenser är Kilner - den fungerar bra och ser snygg ut. På hemsidan hittar du ett stort urval i många olika färger. Det här är en klassisk dispenser som ser snygg ut och som du kan göra mer personlig genom att välja den färg du tycker mest om. Oavsett om du gillar grönt, blått eller grönt kan du få den här klassiska dispensern från Kilner, som rymmer upp till 5 liter. Det räcker för att alla dina gäster ska få smaka på innehållet i flaskan.

- Se olika drinkdispensers från Kilner här -

 en flot kilner dispenser med lemonade

En av de stora fördelarna med en drinkdispenser är att du inte behöver servera drinkar eller be någon annan göra det åt dig. Med en dispenser kan du helt enkelt hälla det du vill servera i den och gästerna kan sedan gå upp och fylla på sina glas själva. Det sparar både tid och pengar eftersom ingen behöver lägga ner tid på det och du behöver inte betala servitörer eller servitriser för att gå runt och se till att alla har något i glaset.

Det ger också gästerna möjlighet att inte känna sig generade över att beställa mer att dricka. Om man sitter vid ett bord på ett evenemang och dricker upp din öl eller drink tidigare än alla andra kan man känna sig lite generad över att behöva be om en ny drink innan alla andra har druckit färdigt. Med en dispenser, kan man bara gå upp och hämta en drink själv och ta med den tillbaka till bordet.

 

EN DISPENSER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Om det är en riktig fest bör det också finnas flera olika drinkar. Människor har olika smak, vilket man måste ta hänsyn till, så du behöver ofta fler än bara en dispenser. På Barlife finns det så många att välja mellan, att du kan välja en dispenser som passar precis till den drink som du planerar att servera. Om du till exempel ska göra en läcker mojito kan det vara en bra idé att servera den i en grön dispenser som passar till drinken. Om du däremot är mer intresserad av något exotiskt, som en Tequila Sunrise, vill du förmodligen ha en röd eller orange dispenser. På barlife har vi också mindre modeller som är perfekta för små intima fester. 

 

TILLBEHÖR TILL DRINKDISPENSER

Om du ska köpa drinkar till det stora evenemanget och funderar på att köpa dispensers för detta ändamål, kan du eventuellt också se efter tillbehör hos Barlife. Du kan bland annat få olika typer av stativ som är utformade till dispensers. Detta gör att dispensern kommer upp en bit och blir mycket lättare att hälla ur. Det innebär också att det finns mer utrymme för glaset eller koppen under pipen, när man häller upp.

Om du vill ha en lite annorlunda kran än den du fick med din dispenser, kan du också få det. Du kan nämligen välja att köpa en separat tappehane, som du kan sätta fast på dispensern.

Vad du än behöver för dispensern kan Barlife, som är experter på dispensers och annan köks- och barutrustning, uppfylla ditt behov.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna