FLASKORNA - DEN VIKTIGASTE DETALJEN I BAREN

Loading...
FLASKORNA - DEN VIKTIGASTE DETALJEN I BAREN

I alla barer är det flaskorna som är det viktigaste. Om det inte är en helt speciell bar, kommer det alltid att vara drinkar och andra drycker, som folk köper, och de innehåller oftast alkohol. Därför bör alla aspekter och arbetsrutiner som har något med flaskor att göra, göras så effektiva som möjligt. Du kommer förmodligen inte undan att du behöver en eller fler flaskhållere eftersom det är en viktig del i alla barer. I den här flaskeholder kan du placera flaskorna, och du kan sortera dem på det sätt som du tycker är mest praktiskt. Dessutom kan du snabbt ta ut en flaska från flaskhållaren och hälla innehållet i drinken.


double speedrail

EN FLASKHÅLLARE HÅLLER ORDING PÅ FLASKORNA

Att ha flaskor som står här och där i baren är inte till hjälp för någon. Det kommer at gå mycket spilltid med att hitta flaskan du behöver, vilket innebär att kunden ska stå och vänta. Du bör alltid ha alla dina flaskor på ett och samma ställe, i någon form av flaskhållare. Vilken eller vilka flaskhållare du ska skaffa beror på vad bartendern gillar, vilken typ av bar du har och hur stor baren är. Nedan kan du läsa mer om de olika typer av flaskhållare, som Barlife kan erbjuda dig, beroende på hur din bar ser ut.

- Få koll på dina flaskor med Barlife's flaskhållare -

FLASKHÅLLARE TILL DEN LILLA BAREN

Ju mindre en bar är, desto färre flaskor har man förmodligen eftersom man har ett mindre urval av drinkar och drycker. En fantastisk flaskhållare, som du kan hitta hos Barlife, är en rund flaskhållare till fyra flaskor. Det som är bra med just den här flaskhållaren i förbindelse med den lilla baren är att den tar väldigt lite plats. Dessutom är den mycket flexibel och kan placeras på många olika ställen. En annan sak som är bra med den här flaskhållaren är att du inte behöver leta efter serveringsmunstycken eftersom de ingår i själva flaskhållaren.

flaskeholder til 4 flasker

Om du har fler än fyra flaskor i din bar finns det också en liknande flaskhållare med plats för sex flaskor i stället. Den har samma runda form och har också medföljande hällpipar. I vissa fall kan en liten speedrail också vara smart till den lilla baren, men det beror på, hur mycket utrymme det finns.

EN STOR BAR KAN HA MÅNGA FLASKHÅLLARE

Om du har en mycket stor bar kan du nästan använda vilken flaskhållare som helst eftersom det finns plats för den. Om du har en bar av standardstorlek med en stor vägg bakom baren är den bästa typen av flaskhållare en speedrail.Om du har mycket utrymme kan du ha flera speedrails som kan hängas under varandra. Speedrails är en typ av hylla, men de har sidor så att flaskorna står stadigt och inte lätt faller ner på golvet. Dessa speedrails finns också i dubbel storlek, med två speedrails på en hylla där man monterar den bakersta av hyllorna på väggen.

Om du har en stor bar som också serverar olika slags vin finns det också flaskhållare som är avsedd för vinflaskor. Hos Barlife hittar du olika väggmonterade flaskhållare, som kan rymma upp till tjugo vinflaskor. Detta är praktiskt när du snabbt behöver ta fram en flaska för att servera. Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna