Flaskeholder

Brett Flaskhållare

Om det är något som alltid är i en bar då det flaskor för utomstående flaskor, det finns inget att servrar och sedan finns det inte mycket roligt att säga om en bar. Och dessa flaskor kan naturligtvis inte bara stå över det utan struktur och just av den anledningen bör du alltid se till att ha en flaskhållare för att varje flaska har varit i hans bar.
< adress> När flaskorna ska hållas det finns många alternativ
När du står inför många flaskor hållas, så det finns många alternativ för hur man kan göra det. Bland annat kan du köpa en flaskhållare från Barlife, och om det är något du är intresserad av, det finns många att välja mellan. Bland annat har vi många kunder som köper en flaskhållare som kallas höghastighetståg. Denna typ av flaskhållare är en typ av hylla som kan ha olika längder beroende på hur många flaskor som du vill att det ska hålla. Och det är smart av denna typ av flaskhållare som kan hängas så att du kan välja exakt var på väggen som du vill hållaren och då kan du varje gång du vill ta en flaska bara vända och ta härifrån. Något smart du kan göra är att köpa flera av dessa speedrails så att du har fullständig kontroll över sina flaskor så att alla flaskor hålls på detta sätt på dessa hyllor. När du ändå håller på att placera många flaskor på många speedrails man har hängt upp du kan lika gärna göra dig själv en tjänst, att du placerar många flaskor i alfabetisk ordning så att du snabbt kan sjusse igenom där varje flaska är på denna hastighet järnväg. Det kommer också att göra ett intryck på gästerna när de kan se att du är så noga att du på flaskhållare ser till att det finns absolut ovanpå saker.  


Sätt fallande sortering
Sida
 1. Forskudt Vægophæng 5 flaskeholder
  Forskudt Vægophæng 5 flaskeholder
  425,78 kr
  Quickview
 2. Vægstativ m. ring t. 4,5 L flasker
  Vægstativ m. ring t. 4,5 L flasker
  206,18 kr
  Quickview
 3. Heritage Tall Vinflaskeholder
  Heritage Tall Vinflaskeholder
  791,78 kr
  Quickview
 4. Holder til Speedracks (sæt af 2)
  Holder til Speedracks (sæt af 2)
  181,78 kr
  Quickview
 5. flaskeophæng - 70cl / 1 liter
  flaskeophæng - 70cl / 1 liter
  84,18 kr
  Quickview
 6. Flaskeholder Bordmonteret - 1,5 liter
  Flaskeholder Bordmonteret - 1,5 liter
  108,58 kr
  Quickview
 7. Firkantet Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter
  Firkantet Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter
  206,18 kr
  Quickview
 8. Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter
  Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter
  364,78 kr
  Quickview
 9. FlaskeholderVægmonteret 4 1,5 liter
  FlaskeholderVægmonteret 4 1,5 liter
  425,78 kr
  Quickview
 10. Flaskeholder Vægmonteret 5 70cl / 1 liter
  Flaskeholder Vægmonteret 5 70cl / 1 liter
  364,78 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Vægmonteret flaskeholder

Hvis du skal finde en flaskeholder til din bar, så kan det være en god ide at vælge en udgave til vægmontering. Med en vægmonteret flaskeholder, får du dine flasker væk fra selve bardisken, så du frigiver en masse plads. Det giver bedre arbejdsrum og mindre sandsynlighed for at vælte diverse glas og barudstyr. Vægmonteret flaskeholdere fås i flere forskellige udgaver. En speedrail er en lang kasse som skrues fast på væggen. I en speedrail kan flasker stå side om side, og det er nemt at få et overblik over flaskerne. En anden populær vægmonteret udgave, er den hvor flaskerne vender på hovedet, og har monteret en dispenser. Det giver et godt overblik over flaskerne, og med de monterede dispensere går det hurtigt med at fylde drinks med alkohol. Denne type vægmonteret flaskeholder kan vælges i udgaver med plads til to og op til 11 flasker.

 

Flaskeholdere til andre flasker

Når du står med mange flasker, som der skal være styr på, så er der mange muligheder for at gøre det. Normalt bruges flaskeholdere til spiritusflasker, men der findes også holdere til mange andre typer flasker. Skal du holde havefest, vil det være smart med en holder til almindelige ølflasker. Holder du fest, hvor dine gæster selv skal kunne blande drinks, så er det smart med en flaskeholder, der kan stå på bordet. Det ser pænt ud, og det er med til at løfte festen til et højere niveau. Flaskeholdere til bordet har også monteret en dispenser, så det bliver let for dine gæster at dosere deres drinks. Denne type fås fra fire og til seks flasker, så der er mulighed for at stille mange flasker frem. Skal du lave et barbord, hvor dine gæster kan lave drinks, så husk en flot isspand og istang.

Dekorativ flaskeholder

Hvis ikke du skal bruge en flaskeholder i din bar, eller til spiritusflasker, så findes der udgaver, som er af mere dekorativ karakter. Eksempelvis en flaskeholder til dine vinflasker. Vi forhandler flere udgaver, som egner sig perfekt til vinflasker. Her sætter du selv flaskehalsen ind i holderen. Flaskerne hænger næsten frit ud i luften, og det er muligt at sætte op til 10 flasker ind i holderen på en gang. Skal der virkelig være fokus på dine flasker i baren eller hjemmebaren, så er det muligt at vælge et flaskedisplay med LED-lys. Det giver et flot dæmpet lys bag alle dine flasker. Udover det flotte lys, holder sådan et flaskedisplay også god orden i baren.

Flaskeholder priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Flaskeholder hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.