Drycker för din bar eller hem bar

Alla drycker till din bar

Find dricker av alla typer på Barlife. Oavsett om du är varmt, kallt, sött, surt eller bittra drinkar, då har vi allt du behöver för att göra dem. Vi har ett utbud av mer än 1000 olika typer av spritflaskor och över 700 olika blandare, likör och extrakt. Endast fantasin sätter gränser för dina drinkar, vi har allt du behöver. Du kan använda sökfunktionen för att hitta en viss typ av alkohol, eller så kan du bli inspirerad i vårt sortiment nedan. Läs mer här

Loading...
Filter

Spirits hög kvalitet

I vår sortiment har vi ett brett urval av sprit i hög kvalitet. I själva verket har vi över 1300 olika alkohol flaskor att välja mellan, så att du kan garanteras, hitta den typ du behöver för din bar. Rom, gin och vodka är några av de mest populära flaskor. Vi har rom i alla olika prisklasser och rom i alla olika versioner. Låt dig inspireras av vårt sortiment och hitta din nya favorit rom. Gin utvecklas snabbt, och vi försöker alltid att ha den senaste gin i lager. Vårt sortiment är full av goda gin, så det är bara att hitta smak anteckningar du gillar bäst eller som passar din favorit Gin och Tonic. Om du behöver vodka, vi har över 100 olika typer att välja mellan. Vissa är bäst för drycker, medan andra är så ren att de är drickbart ren.

Hitta läcker inspiration för din aperitif

Det är viktigt att starta en middag bra. Till detta kan man använda en läcker aperitif. Aperitif uppdateras och ger faktiskt lite aptit. Det finns i princip inga regler för vad som kan användas som en aperitif, men de flesta väljer att använda en martini eller en flaska Lillet att göra en läcker drink. Lillet finns i många olika smaker, och det gör det möjligt att göra några unika välkomstdrink. Om du inte är lika stark i cocktails, har Lillet även ges olika exempel på hur en drink med Lillet kan blandas. Liksom flaskor Lillet, vänligen Martini också i flera olika smaker. Därför Martini också olika välkomstdrink. halten låg alkoholhalt i både Lillet och Martini gör sina gäster fick inte full, men alkohol bidrar till att ge en friskhet och samtidigt ger apetit.

Shots i alla smaker

som med gin, då skott av stor utveckling. Fler och fler märken på marknaden som är gjorda av kvalitet ingredienser. Mining skott är ett bra exempel på just detta. Gruv shos Kokta danska råvaror och salt, används salt från. Mining är en lakrits skott hög kvalitet som dina gäster är garanterade att uppskatta. Rena skott är en annan danskt märke som har kvalitet som deras landmärke. Rena skott komma i många olika smaker, och kan också användas för att vrida en cocktail. Rena skott är handgjorda i Århus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna