rött vin

Rött vin för alla situationerDer finns många situationer där gott rött vin passar. Kanske du har gjort en utsökt middag för vänner eller familj, kanske det haft ett glas för en ost styrelse, eller kanske du förtjänar bara ett gott glas för en bra film. Hursomhelst, kan det finnas en stor skillnad mellan röda viner och deras smaker. Om du inte är ett vin vinkännare, de röda verka som en djungel. Vi har ett brett utbud från franska till italienska rödvin. Ta en titt på vårt utbud, och läs mer om vin till maten här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Sangiovese Rubicone IGT BC51089
  Sangiovese Rubicone IGT
  107,00 kr
 2. Pirovano Montepulciano d'Abruzzo Collezione BC51094
  Pirovano Montepulciano d'Abruzzo Collezione
  141,00 kr
 3. Pirovano Cabernet Sauvignon Collezione BC51093
  Pirovano Cabernet Sauvignon Collezione
  141,00 kr
 4. Fantini Montepulciano d'Abruzzo BC51097
  Fantini Montepulciano d'Abruzzo
  283,00 kr
 5. Piano del Cerro BC51098
  Piano del Cerro
  354,00 kr
 6. Amarone Della Valpolicella BC51114
  Amarone Della Valpolicella
  383,00 kr
 7. Trapiche Cabernet Sauvignon FL 75 10188
  Trapiche Cabernet Sauvignon FL 75
  93,00 kr
 8. Concha y Toro, "Leyenda" Casillero del Diablo FL 75 10159
  Concha y Toro, "Leyenda" Casillero del Diablo FL 75
  532,00 kr
 9. Concha y Toro, Terrunyo Cabernet Sauvignon FL 75 10204
  Concha y Toro, Terrunyo Cabernet Sauvignon FL 75
  325,00 kr
 10. Los Tilos Cabernet Sauvignon FL 75 10203
  Los Tilos Cabernet Sauvignon FL 75
  93,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Den rätta rödvin madNår att välja ett rött vin till maten, kan det vara svårt att hitta en som passar perfekt. Det är naturligtvis en smaksak, men det finns några tips att följa när man väljer ett gott rött vin med mat. Står meny med lamm, är syrah druva ett säkert val. Likaså finns det många som väljer att använda ljus röda viner från Rhone. Det var en hel del vill välja rätt och väljer ofta dyrer viner är att nötkött. Nötkött kan tillagas på något sätt, men ofta tunga såser eller grillsmak inblandade. Speciellt när grillen är inblandad, go-trehjulig viner från Ribera del Duero många gånger mycket väl med domstolen. Är du vanligtvis för italienska viner är ofta att föredra viner från Piemonte. Gå ut efter Nebbiolo druva. I Danmark, vi äter så mycket kyckling. Valet av vin till kyckling beror mycket riktigt av de andra ingredienserna. Men bra val ofta Pinot Noir från Bourgogne eller Barbera från norra Italien. Gott rött vin till en hyggeaftenHar till gäster som besöker för en god middag ändar på kanske med en ost styrelse. För ost, det finns många viner som går bra med. I allmänhet försöker undvika röda viner som har höga halter av tanniner. Eftersom ost serveras ofta efter middagen, kan vinet inte vara för tung och stark. Server-instans, en klassisk Chianti eller kanske Barbera. Det är både viner som är relativt lätt och har en låg tannin innehåll. Välj ut några röda viner med åldern, är det mer troligt att den mjuka och läckra. När osten har tjänat dina gäster vanligtvis haft ett par glas innan, och kan därför inte dricka så mycket mer. Försök därför välja en billigare flaska vin till osten bordet. Vin från annat land du är stor skillnad om du köper vin från Italien, Frankrike eller Spanien. Italien är världens största vinproducent, och även de är också världens största vinexportör. Framför allt norra Italien är känt för tillverkning av Barolo och Barbaresco. Det är bara i ett litet område kring staden Alba, är dessa flaskor produceras. Det speciella med Italien är att vin som produceras i landet. Det ger stor mångfald av smaknyanser. På spanska röda viner använder druvor Tempranillo och Grenacha. Spanska rött vin är ofta gott, kraftfull och ibland miniralske viner. De lämpar sig särskilt väl till grillade rätter och rött kött. Frankrike är också en av de största vinproducerande länder, men till skillnad från Italien, så vinet i Frankrike odlas i små områden spridda över hela landet. De mest kända områdena i gott rött vin är Bordeaux, Rhône och Burgundy. Det finns en stor komplexitet i rött vin från Frankrike, och på grund av stora skillnader i vädret från år till år, att se väl efter årgångar.
rött vin priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa rött vin hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna