Sirup

sirap

Oavsett om du står i köket på ett café & eacute; eller i en bar så kunde inte undgå att ha olika typer av sirap, eftersom det är något som kan i många fall använda i olika sammanhang. Om du har något att vara forsødes så att du kan naturligtvis alltid använda något vanligt socker, som också kommer att göra det söta. Men idag, det tar folk lite mer och om du tar restaurangen, caf och eacute; eller bar, så det uppskattas att det finns något mer sofistikerade sätt att göra saker söta på. Ett sätt att möta detta resultat är genom att välja att ha sirap, som du kan använda för att sockra med i stället för socker. För sirap har bland annat den fördelen att den är flytande och har även en mycket klar fördel är att den kan komma i många olika smaker.

En sirap i baren

Den här sidan är klart att vi i huvudsak gör vad vi kan för att möta behoven hos våra bartenders har och det är därför de typer av sirap vi har, de har många olika smaker. För vad sirap ska göra i en bar som är att de ska göra annorlunda drycken mer sött. Om du har till exempel en mojito, kan du också fuska lite, som du enkelt kan göra, om du till exempel har en bar, som säljer billigare drycker, som även kan säljas ännu billigare när det är happy hour. När drinkar och cocktails understiger ett visst pris, så är det omöjligt att baren de använder helt naturliga ingredienser och vad skulle de vill göra i stället för att det är att de använder en sirap, som ger samma smak. Detta innebär att du står och måste göra en mojito då det kan mycket väl vara så att du skulle föredra att vi hade möjlighet att använda verkliga lime och verkliga mint för detta, men det är klart att i vissa fall bara inte bara få tag på dessa ingredienser, och här är det, bland annat, kommer sirapen in i bilden. Eftersom du enkelt kan få en sirap, som har smak av t ex kalk eller mint, och sedan kan du bara hälla en del av denna sirap i en cocktail och sedan det kommer att smaka som om det är rätt råvaror, även om det inte fallet.
Sätt fallande sortering
Sida
 1. 1883 Mango sirup
  1883 Mango sirup
  152,50 kr
  Quickview
 2. 1883 MARGARITA Sirup
  1883 MARGARITA Sirup
  152,50 kr
  Quickview
 3. 1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  152,50 kr
  Quickview
 4. 1883 MELON Sirup
  1883 MELON Sirup
  152,50 kr
  Quickview
 5. 1883 PASSIONSFRUGT Sirup
  1883 PASSIONSFRUGT Sirup
  152,50 kr
  Quickview
 6. 1883 PINA COLADA Sirup
  1883 PINA COLADA Sirup
  152,50 kr
  Quickview
 7. 1883 Syrup Lavendel FL 100
  1883 Syrup Lavendel FL 100
  181,78 kr
  Quickview
 8. Rose's Lime* FL 100
  Rose's Lime* FL 100
  120,78 kr
  Quickview
 9. Giffard Syrup Passion FL 100
  Giffard Syrup Passion FL 100
  169,58 kr
  Quickview
 10. Giffard Syrup Peach / Fersken FL 100
  Giffard Syrup Peach / Fersken FL 100
  169,58 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Hurtig smag med sirup

Ønsker du at tilbyde dine gæster cocktails af høj kvalitet, er sirupper en hurtig metode. Det er muligt at få sirup med stort set alle smage. Når der skal laves drinks, kan de tage lang tid at lave dem, og ofte er det dyrt at købe ind til mange forskellige. Det er også ofte svært at bedømme, hvor mange lime, mango eller appelsiner der skal købes. Her er det nemmere at bruge sirupper af god kvalitet, så man opnår den rette smag. Skal du holde fest, hvor der skal være mange forskellige cocktails, er det smartere at købe et stort udvalg af sirupper. Til en sommerfest hvor der skal laves sommerlige cocktails, skal der eksempelvis bruges mango. I stedet for at købe en masse dyre mango, er et godt alternativ mango sirup. Mango sirup har en lækker smag, og er lidt at bruge. Vælger man en mango sirup med farve, får dine cocktails også den rigtige smag. 

Stort udvalg af sirup

Med et stort udvalg  i baren er det nemt at tilføje specielle smage. Indkøb af ingredienser til drinks kan være dyrt. Især hvis man ønsker at tilbyde et stort udvalg af drinks. Man kan tilføje den smag, man ønsker, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Man kan eksempelvis købe mango sirup, mandel, lime og sirupper med forskellige bærsmage. På en hurtig og billigere måde kan man eksperimentere med at give drinksene et twist. Prøv eksempelvis at twiste en almindelig Gin & Tonic med en smule mango sirup. Det vil overraske dine gæster, og drinken bliver lige pludselig mere sommerlig. Et andet eksempel er at tilføje en smule mandelsirup til en lækker Irish Coffee. Mandel komplimenterer den lækre kaffesmag rigtig godt, og det er helt sikkert noget dine gæster vil sætte pris på. Det er kun fantasien der sætter grænser, og holdbarheden er lang på sirupper - uden at de behøver at være på køl.

Sirup priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Sirup hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.