kaffebönor

Kaffebönor Danmark är ett av de länder i världen som dricker mest kaffe per capita. Kaffe är inte bara kaffe, och därför finns i många olika kvaliteter och versioner. Vårt sortiment består av kaffe med hög kvalitet från både kända och mindre kända varumärken. Vi har valt kaffe av hög kvalitet, eftersom det är att föredra när man gör drycker. I vårt sortiment har vi både hela bönor och malet kaffe. Hitta inspiration för användning av kaffedrycker och läs mer här
Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. 0%
  SALE
  Kaffe Professionel Cater 1 kg 88435
  Kaffe Professionel Cater 1 kg
 2. 0%
  SALE
  250 g. COCA Kaffe - Arabica BC10000
  250 g. COCA Kaffe - Arabica
  63,75 kr
 3. Kaffe, Lavazza Prontissimo Instant, 300g 920980
  Kaffe, Lavazza Prontissimo Instant, 300g
  255,00 kr
 4. Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg 250496
  Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg
  326,25 kr
 5. KAFFEBØNNER LORENZO NAPOLITANO 204887
  KAFFEBØNNER LORENZO NAPOLITANO
  283,75 kr
 6. 0%
  SALE
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG 203290
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG
  340,00 kr
 7. Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG 203288
  Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG
  283,75 kr
 8. 0%
  SALE
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG 202255
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG
  240,00 kr
 9. 0%
  SALE
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG 184140
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG
  138,75 kr
Sätt stigande sortering
Page
Kaffebönor med olika nuancerDer kan vara stora individuella skillnader i vad folk gillar bäst kaffe. Vissa är mest till mörk och lite bitter kaffe, medan andra föredrar en sødligligere och fruktig kaffe. Det finns två saker som avgör hur kaffet smakar. Först finns det kaffebönor att använda. Det finns två olika typer av kaffe, som står för nästan allt kaffe i världen. Robusta eller Arabica. De har var sin egen smak, och den utvecklas vidare, beroende på hur de rostas. När kaffet ska bryggas, är det av stor betydelse under vilken temperatur och tryck sker. Vill du använda malda kaffebönorna i baren är robusta ofta sort valt. Orsaken är att det har en starkare och mer intensiv smak än Arabica hela kaffebönor. Robusta används därför ofta i kaffepulver.Cafe Noir kaffebønnerEn version av kaffebönor som ofta används för drycker är Cafe Noir. Café Noir är Arabica-kaffebönor som är helt mörkrost. Det ger lite mer bitter och intensiv kaffesmak, vilket är anledningen till namnet. Behöver du kaffedrycker, är det ofta blandas med andra ingredienser. Dessa ingredienser bidrar till att både ta bort och komplettera kaffesmak. Är det en enkel och ljus kaffe som används i drycken, kommer du att finna att kaffesmaken drunknade. Den är inte avsedd. I en irish coffee eller Espresso Martini är kaffe en av de viktigaste ingredienserna, och därför är det viktigt att välja en stark hög kvalitet kaffe. Här passar Cafe Noir riktigt bra. Detsamma gäller för Gevalia mörkrost kaffebönor. Snabbkaffe kan användas och det går snabbare att göra, men det är viktigt att brygga en stark blandning. På detta sätt säkerställa att vi att de intensiva och rika kaffesmak opnås.Drinks med kaffeDer finns massor av drycker, där kaffe ingår. Några av de mest populära är irish coffee och Espresso Martini. För att skapa en helt riktig irländsk Coffe som kommer att imponera på dina gäster, du behöver en stark kaffe. Det kan vara mörkrostat från Gevalia eller Cafe Noir kaffebönor. Det är hörnstenen i drycken, och en plats där man inte behöver kompromissa. Blanda med whisky, mörk socker och verkliga vispgrädde. Vill du vrida den något, kan du lägga lite kola sirap. Espresso Martini består av endast tre ingredienser, så att använda högkvalitativa ingredienser. En Espresso Martini efterlyser en kopp kaffe med en djup och intensiv smak. Ingen är Cafe Noir eller Gevalia är det rätta valet. Genom att använda en av de två, din Espresso Martini också en trevlig mörk färg. Dekorera din martini med några hela bönor eller Strö kaffepulver.
kaffebönor priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa kaffebönor hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna