5 SAKER SOM SKAPAR MYSIG STÄMNING PÅ TERRASSEN

Loading...
5 SAKER SOM SKAPAR MYSIG STÄMNING PÅ TERRASSEN

DIN FAVORITDRINK I RÄTT GLAS

Unna dig din favoritdrink. Nu när det goda vädret äntligen är här, är det dags att njuta av det också. Ta fram dina fina glas och gör dig redo att njuta av den svala vätskan. Om det är en vanlig Gin & Tonic eller om du är mer intresserad i Moscow Mule eller en tredje, är helt och hållet upp till dig.

När du njuter av din förfriskande drink, se till att du har koll på detaljerna. Klä dig bekvämt och ta fram solglasögonen så att solen inte stör dig, så blir upplevelsen bättre. Naturligtvis har du sett till att fylla de frusna Ice Ball isbitarna i glaset så att drinken håller sig kall. Vi antar att favoritdrinken är ett måste, så nu går vi vidare till de mysiga tillbehören.

Ild og pejs

En kamin är inte nödvändigtvis något som enbart hör hemma inomhus. Nu i år 2020 är en kamin mer än bara den klassiska pyramidformade terrassvärmaren, vars syfte är att värma upp. Utomhus kaminer och terrassvärmare har blivit möbler. De har inte längre bara en uppvärmningsfunktion utan bidrar också till en mysig stämning. Tänd elden och låt romantiken spira.

Det finns många olika kaminer idag - stora och små och i alla prisklasser. Om det är för värmens skull, välj en modell med gas. Om det är mer på grund av mysfaktorn, och du snabbt vill ha liv och ljus, använd stearinljus eller en fin liten etanolkamin. Den levande elden ger terrassen något helt speciellt.

UNDERHÅLLNING MED SPEL

Det kanske inte är stämning för att spela Beer Pong med din flickvän eller fru, men om inte annat, kan du ta fram kortleken eller teckningarna till en omgång Balut. Om du har en trädgård i anslutning till terrassen är det också roligt att spela trädgårdsspel med gästerna. Du har säkert provat Viking-spelet, men har du sett Trädgårds Yatzy förut? Du kan få mycket nöje för några hundra - inte bara en kväll, utan i flera år i rad.

Trädgårdslekarna är också perfekt för att muntra upp gästerna, om du inte vet, vad ni ska göra. Pratet går oftast ganska lätt efter några drinkar, men innan dess är utomhuslekar idealiska. De kan också bara användas som underhållning medan steken ligger på grillen.

MATLAGNING UTOMHUS

Män älskar ofta att grilla. Grillen är oftast mannens territorium, och därför är sommaren en tid då mäns matlagningskunskaper sätts på prov. Av samma anledning kan det vara en bra idé att läsa på om hur en grill fungerar. DR har till exempel publicerat en artikel om 5 däliga grillvanor. Skynda dig att gå igenom punkterna innan gästerna kommer, så att du är väl förberedd på matlagning och undviker dumheter.

Om du vill utstråla säkerhet och visa dina gäster att du verkligen har situationen under kontroll, varför inte investera i ett Haws läderförkläde, så att du både ser snygg ut och slipper att få mat på skjortan.

Vi kommer också att uppdatera bloggen om lämpliga drycker för säsongen. Det är därför en bra idé att läsa med och hålla sig uppdaterad om säsongens trender. Du kan också kontakta kundtjänst om du har några frågor om en drink eller någon utrustning.

DET GODA SÄLLSKAPET

Det spelar ingen roll om det är kvinnan/mannen i ditt liv, ett bra par vänner eller familjen. Det viktigaste är att sällskapet är bra och att stämningen är positiv. Man kan nästan helt komma i semesterstämning när vi i Sverige nu har möjlighet för att sitta på terrassen. Därför är det viktigt att dela dessa stunder med rätt personer.

Om du vill njuta av romantiken med ditt livs kärlek är det naturligtvis han eller hon du ska ta med dig. Om du och din partner behöver lite mer liv i vardagen, bjud in vänner på en grillfest eller grannarna på en kall drink när barnen har lagt sig. Njut av sällskapet och av möjligheten att kunna sitta ute på terrassen i sommarvädret.



Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna