Sifoner i stor variation - inklusive läsk och flødesifoner

Er letar efter en hjälpande hand till piska grädde, så har du kommit till rätt ställe. Vi har en av landets största utbud vispad grädde sprutor, sifoner och tillbehör till dessa. Under de senaste åren, sifoner fick verkligen ett fotfäste i danska kök och barer. Det är glädjande att resultaten är häpnadsväckande. Dina gäster kommer att älska smaken av äkta vispgrädde. Hitta dina nya sifoner i vårt utbud och läs mer om användningen av dem här

Loading...
Filter

Real vispgrädde med en sifon

Skal du tillbringar mycket vispad grädde, eller använd små portioner ofta, så om du vet besväret med piskor. Det är tidskrävande och svårt att piska upp en stor del av vispgrädde, om det görs för hand. Tillämpat på en elektrisk hand mixer, är det inte svårt, men det kan vara svårt att sluta i tid. På kort tid, vispgrädde går från en trevlig mjuk konsistens till en mer knottrig och fast konsistens. Med en flødesifon få perfekt vispgrädde - varje gång. Det är bara att hälla grädde i tanken och sätta en patron i. Då är du redo att göra vispgrädde ansträngning. Använd inte så mycket av tiden, en hävert bara sätta i kylen. Kräm vistelser färskt när kammaren är helt lufttät. Kom ihåg att den första mängden efter en paus i skraldespanden.

Flødeskumssprøjte till køkkenet

I en bar som normalt används mest vispad grädde till en Irish Coffee. Här är det också viktigt med läckra vispad grädde. Det är irriterande att använda andra goda ingredienser, och välj sedan en billig vispad grädde från en vispgrädde behållare. I köket används vispgrädde flesta kakor och andra desserter. Till en spruta vispad grädde, till ett stort antal punkter, sätta i änden av sprutan. På så sätt kan du dekorera sina tårtor och desserter med vispgrädde i olika mönster. Skulle det vara en stor vispgrädde kant dessa tips ett måste i köket. En vispad grädde sprej gör det lite för att få riktigt vispad grädde i bästa kvalitet. Även om det är lätt att arbeta med. Vårt urval varierar kraftigt i storlek och material. Alla är av högsta kvalitet på marknaden och har noga utvalda för vårt produktsortiment. Om du vill ha snabb start är en paketlösning kanske rätt för dig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna