Gryder og pander til den professionelle eller i privaten
Krukor för alla situationer
Livsmedel bereds i köket, så det är nödvändigt med bra krukor. Krukor är inte bara krukor. Storleken beläggningen och materialet allt har något att säga. I vårt sortiment har vi ett brett utbud av hög kvalitet. Om du är osäker på vilken typ du behöver, så att du kan lära dig mer genom att klicka her Læs mer här

- 6%Skeppshult grillpanna valnöthandtag + Grinder valnötslockSpecial Price 958,00 SEK Regular Price 1022,50 SEK
Krukor i många størrelser
Det är inte på grund av utseendet att krukorna finns i en myriad av olika storlekar. Vad det används för, är att bestämma vilken storlek du ska välja. Det är därför en bra idé att ha flera modeller i sitt kök. En gryta är vanligtvis en mindre modell, som är idealisk för matlagning ägg eller göra en sås. Det är lätt att hantera och flyttas till och från värmen. Det är smart under omrörning såser, som är intoleranta mot hög värme. En medelstor till stor är ofta 3-5 liter. Det är en mångsidig potten, vilket är bra för grönsaker, potatis eller bolognese. I dessa krukor är väl lämpade för matlagning och inte kraftig omrörning. Detta beror på att ytan är för stor, så det är svårt att få berört allt på en gång.
Grydesæt
Udover små och medelstora potter, det är så viktigt med en stor modell i hennes kök. Den största modellen vi säljer är på 10 liter. Det låter som en hel del, men det är bra för att göra soppa, stora kötträtter eller att laga pasta i. Det är trevligt att kunna göra en stor del av soppa, så att du senare kan dela upp det och sätta några påsar i frysen. En bra tumregel säger att använda 1 liter vatten till 100 gram pasta, när det bör kokas. Mindre kan göra det, men en stor kruka säkerställer att vattnet inte är så lätt koka över. Vi säljer mer potset innehåller olika storlekar. Med en kokkärl set är för modellerna som behövs för de flesta situationer i köket. Om du väljer att köpa köksredskap set, du sparar ofta pengar jämfört med att köpa dem individuellt.
Rätt material för gryden
Der är en stor skillnad mellan vad material du väljer för krukor. Typiska material är aluminium, stål och koppar. De har alla olika styrkor och svagheter. Att välja koppar som material, bör du vara medveten om botten potten har. De måste användas på induktion, är det nödvändigt att de har en magnetisk bas. Koppar är en bra ledare av värme och koppar krukor anses vara de "riktiga" kockar använder. Stål köksredskap är mycket slitstarkt och tål en tur i en diskmaskin. Därför är det ofta stål krukor som används i det dagliga livet. Förutom att de är mycket slitstark, så att de tål att gå ibland ugnen.