Decanter

Karaff vin med en decanterNår att njuta av ett gott glas vin, är det att tjäna det på bästa möjliga sätt. Här en karaff vara till stor hjälp, och det är därför en mycket god investering. Deca du kommentera vin så kan det hända att vinet blir bättre, och samtidigt det presenteras vackert vid bordet. De finns i flera olika storlekar och kan variera mycket i design. Genom att titta på vårt sortiment, kan du bli inspirerad av den fina design, och du kommer att veta mer om dem, kan du läsa bara Läs mer
Sätt fallande sortering
Page
 1. Håndlavet decanter 11795
  Håndlavet decanter
  1 103,00 kr
 2. Final Touch Skull Decanter FTA1864
  Final Touch Skull Decanter
  540,00 kr
 3. Port Decanter & Sipper Set Vinology BS/PS5
  Port Decanter & Sipper Set Vinology
  483,00 kr
 4. Vintage Globe Decanter Gold Ship Mixology DC/VGG
  Vintage Globe Decanter Gold Ship Mixology
  796,00 kr
 5. Decanter Day of the Dead Skull Hvid DDD/W
  Decanter Day of the Dead Skull Hvid
  340,00 kr
 6. Final Touch Entasis Decanter LFG3121
  Final Touch Entasis Decanter
  710,00 kr
 7. Whisky Decanter sæt Final Touch LFG3214
  Whisky Decanter sæt Final Touch
  1 052,00 kr
 8. Glas Aerator til Decanters Final Touch WDA918
  Glas Aerator til Decanters Final Touch
  426,00 kr
 9. Final Touch Twister Aerating Decanter WDA919
  Final Touch Twister Aerating Decanter
  853,00 kr
 10. INTUITO DECANTER 1,7L H3075
  INTUITO DECANTER 1,7L
  518,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Vad dekantering? Till att börja med är det viktigt att betona att alla viner behöver inte dekanteras. Man kan lätt ta ett vin från hyllan och njuta av det. Men det finns en möjlighet att en bättre vin upplevelse genom dekantering sitt vin efter öppnandet. I huvudsak finns det två anledningar att dekantera ditt vin. Öppnar till en äldre vin, kan man se att det har lite fällning. Fällning inte skadligt att dricka, men det sätter i munnen som fin sand eller damm. För att undvika detta, kan du hälla sitt vin från flaskan in i en karaff. Häll långsamt ur flaskan och havet som något starkt ljus bakom, under eller över flaskan. Detta kommer att fälla tydligare och du kan snabbt se när du ska sluta hälla. Dekantering är att hälla vätska från en behållare till en annan, medan det finns en separation. I detta fall, fällning. Syresätta vin med decanterVed dekantering vinet gör man se till att det blir så liten fällning med som möjligt. Förutom fällning så hjälper en karaff också att lufta vinet. Genom Vädra ett vin, hittar du ofta att vinet blir bättre och öppna upp. Om du har provat att dricka ett ungt vin strax efter öppning, kan det vara lite skarp och sprittet smak. Ta en klunk, om de lämnas i 10-15 minuter i glaset, denna erfarenhet är ofta en annan. Samma sak händer i en karaff. Här vinet syre, varvid öppningen och förbättras. Att lufta ett vin bra och snabbt kräver att så mycket av vinet är i kontakt med syret. Ytan måste därför vara stor. Den klassiska designen är ett stort botten, deka helikoptern går en i en smal hals. Därmed är ytan stor, men det är fortfarande lätt att hälla af.Den bästa decanterVed titta i vårt sortiment hittar du snabbt att det finns många olika utföranden. Det är svårt att säga vilken som är bäst. Det finns två grundläggande faktorer som du kan ta i sitt beslut. En är att det måste finnas en stor yta av vinet, och att du vill kunna kasta vinet lite. Den andra är den estetiska. Det är mycket att kunna tjäna sitt vin i en vacker karaff, men det är en mycket individuell basis. Med över 30 olika modeller, kan du säkert hitta en som är både funktionell och har en design som du vill.
Decanter priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Decanter hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna