Glas för baren i rivstyrka omedelbart och tålig polykarbonat

Använd den otroligt tålig polykarbonat nästa gång du tjäna champagne. Materialet tål lite av allt och sparar en hel del pengar i trasiga glas efter en våt natt. Se nedan, eller läs mer här
Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Champagneglas - polycarbonat 300102
  Champagneglas - polycarbonat
 2. Bellini Coupe, Champagneglas - Poly 300123
  Bellini Coupe, Champagneglas - Poly
  33,75 kr
 3. 0%
  SALE
  Champagne Luce - Polycarbonat 300117
  Champagne Luce - Polycarbonat
  95,00 kr
 4. 0%
  SALE
  Champagneglas 16 cl - Premium REF.153S
  Champagneglas 16 cl - Premium
  82,50 kr
 5. 1%
  SALE
  Champagne glas hvid 15 cl CH15-B
  Champagne glas hvid 15 cl
  48,75 kr
 6. 1%
  SALE
  Champagne glas sort 15 cl CH15-N
  Champagne glas sort 15 cl
  48,75 kr
 7. 0%
  SALE
  Champagneglas Sølver 120ml - Polycarbonat (6stk) 20614-39586
  Champagneglas Sølver 120ml - Polycarbonat (6stk)
  265,00 kr
 8. 1%
  SALE
  Guld Akryl Champagneglas 180ml 16887-34024
  Guld Akryl Champagneglas 180ml
  61,25 kr
Sätt stigande sortering
VAD ÄR POLYKARBONAT? Polykarbonat är en hård typ av plast som kan hantera extremt varma och kalla drycker. Dessutom är glaset av detta material för att hålla en del av varje, och är nästan omöjligt att bryta det med förlust. Därför idealisk för barer och andra platser där gästerna, eller till och med, och tappade ofta ett glas eller två. POLYKARBONAT glas finns i många former och TYPEREt uppenbara glas, som du kan köpa för sin bar och du kan vara säker håller polykarbonat glas för vin och öl. Så du kan börja med att bli köpt några polykarbonat glas, som just är avsedd för öl och vin som du bara kan kasta runt. Således bara aptitretande vätskan som går till spillo om olyckan skulle vara framme - och saker kan naturligtvis också vara en skam i sig selv.Et annan uppenbar glas, är att köpa polykarbonat ett cocktailglas, som också tjänat mycket i en vanlig bar. Det kan vara att du vill njuta av en läcker strawberry daquiri. Kanske en mer för en vodka / juice, eller det kan vara att du är den typen som älskar att sitta över en mojito och titta vänner och flickvänner i ögonen. Vilken form av läcker cocktail du är, då kan du hitta en lämplig glas är över Barlife, som har glas för varje tillfälle och för varje typ av dryck som du kan tänka sig.DE SMÅ drycker serveras också av polykarbonat GLASDet är inte bara drycken som du normalt njuta av en större mängd till servrar i polykarbonat glas. Detta gäller nämligen även för mycket små snapsglas som du kan köpa dem i samma material som håller väl. För det mesta blir det så att gäster eller andra som du dricker skott med kommer att vara mycket förvånad över att dessa snapsglas väger så lite om alla de är gjorda av polykarbonat. För det väger betydligt mindre än vanligt glas. Och för många, kommer det att gälla att de tar ett skott upp och så de kan ta upp mycket snabbt och snabbt få ner det eftersom de är vana vid har mer kropp i ett sådant glas när de brukar njuta av tung och lakrits liknande smak av denna skott. På denna sida kan du även få många polykarbonat snapsglas på en gång. Du kan få ett paket med sex små sköt glas 'frostat' färger, vilket innebär att de är lite tråkig i den. De sex snapsglas är i olika färger och du köper dem i en bricka med alla sex. Så inte bara att de är hållbara, så det finns många av dem och de är ännu fest.
Polykarbonat champagneglas priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Polykarbonat champagneglas hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna