Gin Mare Glas 4 stk.

Specialpris 426,99 kr Ordinarie pris 483,99 kr
I lager
Varenummer
9531
12%

Beskrivning

Gin Mare Glas 4 st

 
Gin Mare & ndash; Gin uttalas Ma-ray & ndash; håller på att produceras av Gir & oacute; Ribot ägs Destilerías MG i en liten sluten kapell i den katalanska fiskebyn Vilanova i la Geltr & uacute;, bara 50 kilometer söder om Barcelona. Kapellet stod ursprungligen på stranden och användes av fiskare för att fråga innan man börjar på långa fisketurer. I den 18: e-talet flyttade munkarna kapellet vidare in till stan för den anledningen Gir & oacute; Ribot familj har ägt sedan 1950.
Gin Mare är en innovation i gin kategori. Med fokus på lokala råvaror har Gin Mare hämta inspiration från medelhavsköket och kombinerade de sex traditionella gin ingredienser: enbär, koriander, kardemumma, citronskal, apelsinskal och mandarin skal med fyra lokala ingredienser Medelhavet rosmarin, basilika, timjan och den lokala oliv variation arbequina.
Alla ingredienser destilleras i de sex olika grupper av ingredienser i en 250-liters specialdesignade l fortfarande kallas florentinska. Citrusskal indränkt (maceration) under ett år före destillation i 50% vol., Neutral alkohol från korn för att slutligen destilleras. Alla destillat blandas för att slutligen noggrant med neutral alkohol och renat vatten (renat vatten) till den färdiga Gin Mare.
Den aromatiska enbär och rosmarin omedelbart fångas i näsan. Båda är lätta att känna igen och mycket framträdande,   Smaken är om möjligt ännu mer kraftfull och aromatiska än lukten. Rosmarin och timjan dominerar smaklökarna i forsmagen. Enebærren är lite mer dämpad. Därefter kommer värmen från citrusskal och citrus liknande från koriander. I det långa eftersmaken är en bekväm och tydlig timjan
Det är bara fyra Gin Mare glas.  .

No Related Posts

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.