Loading...

Gin Mare Glass 4 st.

Varenummer
9531
Prisgaranti

I Barlife.se siktar vi på att vara billigast och bäst. Därför erbjuder vi också prisgarantier för nästan alla våra varor. Men om du hittar dem billigare hos en online-konkurrent, så matchar vi priset om följande villkor är uppfyllda.

Villkor

Din begäran måste göras före beslutet eller senast 14 dagar efter dagen för beslutet.
Produkten måste vara i lager både för oss och för konkurrenten. Vi matchar priset med konkurrentens pris, inklusive det billigaste leveranssättet (Vi lägger till våra bonuspoäng till regnmolnet).
Konkurrentens produkt skall regleras av danska bestämmelser om garanti, konsumentskydd, tull och mervärdesskatt.
Prismatchnings- / prisgarantin är inte tillämplig på erbjudanden eller i kombination med andra rabatter.
Prismatcherna / prisgarantierna gäller inte heller auktioner eller anbudsförfaranden som kräver en form av medlemskap.
Om du har några tvivel om huruvida din kontakt kommer att uppfylla villkoren, är du alltid välkommen att kontakta oss support@barlife.dk

* För att motsvara priset måste produkten märkas med en prisgaranti. Du hittar det här på produktsidan bredvid priset.

Det är vad du gör

Ta en skärmbild eller länk till den produkt där produkten kan köpas, erbjudandets giltighet och skicka till vår kundtjänst till stöd för support@barlife.dk
När vi väl har fått er begäran kommer vi att se över detaljerna och så snart som möjligt meddela oss om varorna är jämförbara och om vi kan matcha priset. Om du har närmat dig innan du beställer, kan du beställa produkten som normal när vi har sänkt priset. Om du har kontaktat dig efter köpet kommer vi att överföra skillnaden till ditt konto

Special Price 456,25 kr Regular Price 606,25 kr
Spar 25% (150 kr)

Beskrivning

Gin Mare Glass 4 st

Gin Mare - uttalad Gin Ma-ray - produceras av det Giró Ribot-ägda Destilerias MG i ett litet nedlagt kapell i den katalanska fiskebyn Vilanova i la Geltrú, bara 50 kilometer söder om Barcelona. Kapellet stod ursprungligen vid stranden och användes av fiskare för att be innan de började på de långa fisketurerna. På 1700-talet flyttade munkarna kapellet längre in i staden till det land som familjen Giró Ribot har ägt sedan 1950.
Gin Mare är en innovation i kategorin gin. Med fokus på lokala ingredienser har Gin Mare inspirerats av medelhavsmat och kombinerat de sex traditionella giningredienserna: enbär, korianderfrön, kardemumma, citronskal, apelsinskal och mandarinskal med de fyra lokala medelhavsingredienserna rosmarin, basilika, timjan och den lokala olivsorten Arbequina.
Alla ingredienser destilleras i sex olika ingrediensgrupper i en 250-liters specialdesignad destilleri som heter Florentine. Citrusskalarna blötläggs (maceration) i ett år innan den faktiska destillationen i 50 volymprocent. Neutral alkohol från korn för att slutligen destilleras. Alla destillat blandas slutligen noggrant med neutral alkohol och renat vatten till den färdiga Gin Mare.
Den aromatiska enbäret och rosmarin fångas omedelbart i näsan. Båda är lätt igenkännliga och mycket framträdande, smaken är om möjligt ännu starkare och aromatiskare än aromen. Rosmarin och timjan dominerar smaklökarna i försmaken. Enbäret är lite mer dämpat. Sedan kommer värmen från citrusskal och citrussmaken från korianderfrön. I den långa eftersmaken ligger en behaglig och distinkt timjan.
Det finns bara 4 Gin Mare-glasögon,

Luftbubblor kan uppstå.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna